BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Kafamiza cok takiyoruz sanirim adetlerimizde sasiyor hamile olamaz misin bi idrar testi yapsana canim gunun gecmis

Olamam ki kuzum kürtaj olalı 34 gün oldu bide korunduk o yüzden umudum yok.. Gerçi Allah verdikten sonra verir ama..ben kanda pıhtılaşma varmı yokmu genetik vs. seylere baktıramadım adet olamadığım için hayır dr. da bekletiyor sen hamile olabilirmisin :)

Bende olsam bile daha 4 gunluk bisedir yumurtlama gunum yeni gecti hemen belirti vermez :)) ya ben bi ara her ay hamilelik belirtisi yasiyordum psikolojik oluyormus sonra kafami rahatlatmistim simdi subatta esimin dogum gunu her sene de kafama takarim hamile olcam cocumu supriz yapcam diye yine ona yogunlastim sanirim :))

canım bu sefer inşallah gercekleşir :) senin ne kadar oldu kürtaş yada düşük olalı

kızlar neslim33 duası bittimi yeni arkadaşa ne zaman geçiyoruz ben internete giremiyorum internetim bitti haber bekliyorum

ben hiç hamile kalamadım tatlım :) 4 senedir bekliyoruz ..
olsun canim hayirlisi insallah olur..ben kaldimda noldu kalp atisi durdu kaybettim kist falanmi var aslinda kizlar sogan kuru yapnak gerekiyormus arada..Allah yardimcimiz olsun Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin saglikli sihatli bebeklerimiz olsun Insallah

cnm ben telden saymaya devam edemedim ise gitmedim cumartesi benim don kaldigim yerden biri saysa kizlar belli olur sayi. dr a gittim kese yok kizlar moralim bozuk haftaya bakalim dedi dr.@neslim33

sen nerde kaldın nerden sonrasını sayacaz ki ? sıkma canını kuzum çok küçükken kese görünmez diye biliyorum regl günün geçmediyse regl gününden 3-5 gün sonra git bir arkadaşımında öyle oldu kaç haftalık

Canim benim esimin hareketli spermi yok varikosel ameliyati oldu 4. Aydayiz bakalim hayirlisi artik ilac kullaniyor bi de sabahlari incir yediriyorum ..

cnm ben telden saymaya devam edemedim ise gitmedim cumartesi benim don kaldigim yerden biri saysa kizlar belli olur sayi. dr a gittim kese yok kizlar moralim bozuk haftaya bakalim dedi dr.@neslim33
Canni sikma canim benim eltimede oyle soyledi dr hemde vajinal ultrasonla baktgi halde gene gorememisti gecen hafta gorduler keseyi bu seferde bebegi göremediler ama yeri belliymis bazen olabilio boyle uzulme dis gebelik die eltm cok uzulmustu ama cok şükür gorundu kese

cnm en son liste seklinde yazmistim ordan devam edebilirsin benim adet 21 ocakti ultrasona 29 ocakta bakildi

bama tek karindan bakti cnm ne bilim korkuyo insan insallah bizimkide gorulur hayirlisiyla

günaydın kızlar randevu aldım perşembe günü gideceğim inşallah güzel şeyler duyarım dua edinn

gunaydın kızlar :) adetliyken tefrice okuyormuyuz

Bayanlar adetliyken zikir çekebilirler, salavat okuyabilirler ve dua okuyabilirler. Adet döneminde tefriciye ve diğer duaları okumanın dini yönden bir sakıncası yoktur.

Salavat- şerifelerin pek çok olduğu bilinmektedir. Bir rivayete göre 4000, diğer bir rivayete göre ise 12.000 salavat-ı şerife vardır. Ancak bir çok İslam âlimi sıkıntıların giderilmesinde ve ihtiyaçların karşılanmasında en tesirli duanın Salati Tefriciye olduğu konusunda ittifak etmişlerdir.

Diğer adı salatı nariye olan salati tefriciye duasında geçen tefric kelimesinin Arapça'daki anlamı gam, tasa ve sıkıntılardan kurtulma, başarıya ulaşma, zafer anlamlarına gelmektedir. Salat-i tefriciye, yani sıkıntılardan kurtulmak için okunan salavatta, Peygamber Efendimize ve onun Âl ve Ashabına salavat getirilerek onların yüzü suyu hürmetine Cenab-ı Allah'tan dualarımızı kabul etmesi ve ihtiyaçlarımızı karşılayarak sıkıntılarımızı gidermesi istenir. Allahu Teâlâ insanlara ikram ve ihsanda bulunmak istediğinden dua etmemizi ve ondan talep etmemizi ister, bundan dolayı da isteme duygusu vermiştir. Bu duaya sabırla devam edildiğinde Allah er geç mutlaka cevap verecek ve sıkıntıları giderecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…