- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.001
Kafamiza cok takiyoruz sanirim adetlerimizde sasiyor hamile olamaz misin bi idrar testi yapsana canim gunun gecmis[/QUOT
Olamam ki kuzum kürtaj olalı 34 gün oldu bide korunduk o yüzden umudum yok.. Gerçi Allah verdikten sonra verir ama..ben kanda pıhtılaşma varmı yokmu genetik vs. seylere baktıramadım adet olamadığım için hayır dr. da bekletiyorsen hamile olabilirmisin :)
Kafamiza cok takiyoruz sanirim adetlerimizde sasiyor hamile olamaz misin bi idrar testi yapsana canim gunun gecmis
Bende olsam bile daha 4 gunluk bisedir yumurtlama gunum yeni gecti hemen belirti vermez :)) ya ben bi ara her ay hamilelik belirtisi yasiyordum psikolojik oluyormus sonra kafami rahatlatmistim simdi subatta esimin dogum gunu her sene de kafama takarim hamile olcam cocumu supriz yapcam diye yine ona yogunlastim sanirim :))Olamam ki kuzum kürtaj olalı 34 gün oldu bide korunduk o yüzden umudum yok.. Gerçi Allah verdikten sonra verir ama..ben kanda pıhtılaşma varmı yokmu genetik vs. seylere baktıramadım adet olamadığım için hayır dr. da bekletiyorsen hamile olabilirmisin :)
Bende olsam bile daha 4 gunluk bisedir yumurtlama gunum yeni gecti hemen belirti vermez :)) ya ben bi ara her ay hamilelik belirtisi yasiyordum psikolojik oluyormus sonra kafami rahatlatmistim simdi subatta esimin dogum gunu her sene de kafama takarim hamile olcam cocumu supriz yapcam diye yine ona yogunlastim sanirim :))
ben hiç hamile kalamadım tatlım :) 4 senedir bekliyoruz ..canım bu sefer inşallah gercekleşir :) senin ne kadar oldu kürtaş yada düşük olalı
olsun canim hayirlisi insallah olur..ben kaldimda nolduben hiç hamile kalamadım tatlım :) 4 senedir bekliyoruz ..
Canim benim esimin hareketli spermi yok varikosel ameliyati oldu 4. Aydayiz bakalim hayirlisi artik ilac kullaniyor bi de sabahlari incir yediriyorum ..olsun canim hayirlisi insallah olur..ben kaldimda noldukalp atisi durdu kaybettim kist falanmi var aslinda kizlar sogan kuru yapnak gerekiyormus arada..Allah yardimcimiz olsun Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin saglikli sihatli bebeklerimiz olsun Insallah
Canim benim esimin hareketli spermi yok varikosel ameliyati oldu 4. Aydayiz bakalim hayirlisi artik ilac kullaniyor bi de sabahlari incir yediriyorum ..
Canni sikma canim benim eltimede oyle soyledi dr hemde vajinal ultrasonla baktgi halde gene gorememisti gecen hafta gorduler keseyi bu seferde bebegi göremediler ama yeri belliymis bazen olabilio boyle uzulme dis gebelik die eltm cok uzulmustu ama cok şükür gorundu kesecnm ben telden saymaya devam edemedim ise gitmedim cumartesi benim don kaldigim yerden biri saysa kizlar belli olur sayi. dr a gittim kese yok kizlar moralim bozuk haftaya bakalim dedi dr.@neslim33
cnm en son liste seklinde yazmistim ordan devam edebilirsin benim adet 21 ocakti ultrasona 29 ocakta bakildisen nerde kaldın nerden sonrasını sayacaz ki ? sıkma canını kuzum çok küçükken kese görünmez diye biliyorum regl günün geçmediyse regl gününden 3-5 gün sonra git bir arkadaşımında öyle oldu kaç haftalık
bama tek karindan bakti cnm ne bilim korkuyo insan insallah bizimkide gorulur hayirlisiylaCanni sikma canim benim eltimede oyle soyledi dr hemde vajinal ultrasonla baktgi halde gene gorememisti gecen hafta gorduler keseyi bu seferde bebegi göremediler ama yeri belliymis bazen olabilio boyle uzulme dis gebelik die eltm cok uzulmustu ama cok şükür gorundu kese
gunaydın kızlar :) adetliyken tefrice okuyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?