- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Oyle dusunme sakin kendini bitirme hersey Allahtan canim senin yuzunden olmuyor olur mu hic o bahanesi rabbim ol dedikten sonra azospermle hamile kalanlar var umudunu yitirme cnm.benim ..Kizlar moralim cok bozuk test yaptim negatif cikti. Umutlarim yine gitti. Yine hayal kirikligiicim yaniyo daraliyom nefes alamiyom sanki. Esimin yuzune baktikca aglayasim geliyo. Artik psikolojimde yavas yavas bozulmaya basliyo sanki hamile kalamadikca. Kendimi suclamaya basliyorum artik benim yuzumden esimde baba olamiyo diye
aynı seylerı yasıyorum senınle kotu bı durumdayım ve sanırım destek almam gerekıyormus doktorlar oyle soyluyor antıdepresan kullanmak ıstemıyorum ama kendı kendıme atlatamıyorum da nasıl gecıcek bu zorlu surec bılemıyorum hergun kan verıyorum neredeyse beta hcg 33 gun olmasına ragmen hala dusmedı doktorlar bıle sasırıyor 6 gun sonra adet olmam gerekıyor adetın 5.gunu hısterskobı cektırecegım parca yok dıyorlar ama orada bısey gorurlerse hemen mudahale edeceklermıs cok üzülüyorum hergun aglıyorum cokta yalnızım kımseyle paylasamıorum etrafımda zaten pek kımseye solememıstım eşim uzulmesın dıyede saklıyorum evlılıgme yansıdı resmen onada ıyı davranmıyorum offf ALLAHIM YARDIM ETSIN INSALLAHKizlar moralim cok bozuk test yaptim negatif cikti. Umutlarim yine gitti. Yine hayal kirikligiicim yaniyo daraliyom nefes alamiyom sanki. Esimin yuzune baktikca aglayasim geliyo. Artik psikolojimde yavas yavas bozulmaya basliyo sanki hamile kalamadikca. Kendimi suclamaya basliyorum artik benim yuzumden esimde baba olamiyo diye
aynı seylerı yasıyorum senınle kotu bı durumdayım ve sanırım destek almam gerekıyormus doktorlar oyle soyluyor antıdepresan kullanmak ıstemıyorum ama kendı kendıme atlatamıyorum da nasıl gecıcek bu zorlu surec bılemıyorum hergun kan verıyorum neredeyse beta hcg 33 gun olmasına ragmen hala dusmedı doktorlar bıle sasırıyor 6 gun sonra adet olmam gerekıyor adetın 5.gunu hısterskobı cektırecegım parca yok dıyorlar ama orada bısey gorurlerse hemen mudahale edeceklermıs cok üzülüyorum hergun aglıyorum cokta yalnızım kımseyle paylasamıorum etrafımda zaten pek kımseye solememıstım eşim uzulmesın dıyede saklıyorum evlılıgme yansıdı resmen onada ıyı davranmıyorum offf ALLAHIM YARDIM ETSIN INSALLAH
Kizlar moralim cok bozuk test yaptim negatif cikti. Umutlarim yine gitti. Yine hayal kirikligiicim yaniyo daraliyom nefes alamiyom sanki. Esimin yuzune baktikca aglayasim geliyo. Artik psikolojimde yavas yavas bozulmaya basliyo sanki hamile kalamadikca. Kendimi suclamaya basliyorum artik benim yuzumden esimde baba olamiyo diye
Arkadaslar okuyabildigimiz kadar mi okuyoruz ben anlamadim sayiyi bilmustuk en son o yuzden ben 341 okudum devam edeyim mipink_stars aynen canim benim de 4 gundur var yatili misafirim :)) dedim sende okur musun tefriciye okuyoruz beraber okuduk :)) bi de bi agrilarim var ki sanki adet olcak gibi ama bugun 9 gunum var daha anlamadim
Yumurtlama gunumu takip ediyorum canim gecti 4 gun oldu acaba yanlis mi hesapladim ya yanlissa kacirmis oldum bu ayyumurtlama ağrısı falan olabilirmi
Yumurtlama gunumu takip ediyorum canim gecti 4 gun oldu acaba yanlis mi hesapladim ya yanlissa kacirmis oldum bu ay
Kafamiza cok takiyoruz sanirim adetlerimizde sasiyor hamile olamaz misin bi idrar testi yapsana canim gunun gecmisdüzenimiz bozulduğu için kaymış olabilir canım..mesela dr yumurtlama olmuş dedi bana boyutunu ölçtü 3 4 güne adet olursun dedi 10 gün oldu tık yokadet olamamak sinirlerimi çok bozdu ya devamlı aynı şeyi konusuyorum dada hiç bir tahlil yaptırmadı adeti bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?