- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.381
bitince sana başlayalım hemen canım
bitince sana başlayalım hemen canım
tamam cnm ben okudu yazıyorum.oy çok şükür bitmek üzere 50 tanesini ben aldım kızlar akşama okurum Allahın izni-yle @melegim66
yaz tatlım aksama okuyacagım Allah'ın izni ile okundu say yani :)tamam cnm ben okudu yazıyorum.
umutluhatun 500
yarimkalbim
pink_stars 80
neslim33 30
isilll1 320
B Bir mucize 450
M melek1212 812
8 @melegim66 477
C Cnsrhn1907 320
B Berra6868 600
Nill41
6 6hzrn 350
Zeynep G
B burcum-26 470
B Bir mucize arkadaşımız için okuyoruz isim Nilgün Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 4409
kalan 35
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar.Bir kaç defadır üstüste listede aktif olmayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır hakka geçmiş oluruz yoksa.Hatırladığım kadarıyla yarimkalbim ve zeynepg rahatsız sonra okumaya devam edecekler ama diğer arkadaşların durumunu bilemedim.bu sekilde olan en azından bildirsin devam edip etmeyeceğini kızlar.
umutluhatun
yarimkalbim
pink_stars
neslim33
isilll1
B Bir mucize
M melek1212
8 @melegim66
C Cnsrhn1907
B Berra6868
Nill41
6 6hzrn
Zeynep G
B burcum-26
B Bir mucize arkadaşımız için okuyoruz Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 0
kalan 0
Arkadaşlar hepimiz 317 adet okuyalım , duası okunan 323 okuyacak inşallah. Bu sayıları okuyalım yetiştiremeyen olursa söylesin yardım etmeye çalışırız bitirenler. Süre çok uzamaz inşallah çünkü daha sırada dua bekleyen 8 kişi var.
Arkadaslar simdi firsat bulup girdim daha yeni bitmis benim ki sanirim .. okuyan herkesten Allah razi olsun dedemin kurani okunuyor ananemde hala yogun bakimda evime bile gidemedim emelcim sana da firsat buldukca okumaya calisacagim sayisini yazarim insallah ..
umutluhatun
yarimkalbim
pink_stars
neslim33
isilll1
B Bir mucize
M melek1212
8 @melegim66 317
C Cnsrhn1907
B Berra6868
Nill41
6 6hzrn
Zeynep G
B burcum-26
B Bir mucize arkadaşımız için okuyoruz isim Emel Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 317
kalan 4127
Arkadaşlar hepimiz 317 adet okuyalım , duası okunan 323 okuyacak inşallah. Bu sayıları okuyalım yetiştiremeyen olursa söylesin yardım etmeye çalışırız bitirenler. Süre çok uzamaz inşallah çünkü daha sırada dua bekleyen 8 kişi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?