- 1 Ocak 2016
- 533
- 535
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.361
Yaaa insallah canim saglikla hayrli bin şekildeBENCE HEMEN KAN VER :)) İNŞALLA POZİTİFTİR :))
kuzum okuyoruz işte sayı var daha @melegim66 sayıları topluyor bıan once hızlansın bencedeKizlaaar nerdesiniz nilsu nun kac sayisi kaldi paylasip okuyalimda diger arkadasa baslansin. Yada okumak istemeyenler varsa soylesin ona gore tekrar liste duzenlemesi yapilsin kimsenin hakki gecmesin
ben son hamuılelıgımde adetıme 1 hafta kala once testte sonra hemen kan testınde ogrenmıstım koş koş :) hayırlı olsunAdetim bir hafta gecsin oyle kan vereyim diorum amaa snra hayal kirikligi oluyor :-(
Ama kuzuu cok belirsiz asiri yaniiiben son hamuılelıgımde adetıme 1 hafta kala once testte sonra hemen kan testınde ogrenmıstım koş koş :) hayırlı olsun
CANIM BENDE ADET GÜNÜ ÖĞRENDİM KESİN VER KAN :)) AYRICA RABBİM ONU KORUR BENDE TEST YAPMADAN BİR GÜN ÖNCE ÇOK KÖTÜ YERE DÜŞMÜŞTÜM İKİ GÜN YATTM RESMEN AĞRIDANAma kuzuu cok belirsiz asiri yaniii
slm kızlar nasılsınız ben halen hastayım ilaclar fayda etmiyo hamile olduğu. için fazla ilacda vermiyolar sol kulam kapandı duymuyorum kulamdan ağrı başıma gözüme vuruyo bugün kontrolüm.vardı bebeğimin kalbini dinledim allaha şükür o iyi sonra kulağımı gösterdim orta kulak intihapı olmuşum iki kutu hap verdi dua edin inşallah gecer ağrıdan duramıyom sürekli yatıyorum bu arada kusura bakmayın okuyumaya katılamıyorum hakkınızı helal edin inşallah iyi olurum hemen okumaya başlarım
bence çıkaralım onlarıM meryemsalihaHifa erva Nill41 kızlar kaç haftadır yoksunuz , devam etmeyecek misiniz? .listeyi düzenlememiz gerekiyor , yine de sormak istedim.
evet cnm ses çıkmazsa cıkarcaz mecbur kalan kişilerle sayı bölüp okuyalım okuyaman arkadaşlar olursa yardım ederiz yine 13 kişi kalırız 341 düşer dua sahibi 352 okur daha düzenli olur bence. sence?bence çıkaralım onları
evet cnm ses çıkmazsa cıkarcaz mecbur kalan kişilerle sayı bölüp okuyalım okuyaman arkadaşlar olursa yardım ederiz yine 13 kişi kalırız 341 düşer dua sahibi 352 okur daha düzenli olur bence. sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?