BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

BENCE HEMEN KAN VER :)) İNŞALLA POZİTİFTİR :))
Yaaa insallah canim saglikla hayrli bin şekilde
Allah isteyen herkslere nasip etsin
Dun trambolinde kzmla hopladim zipladim kasik agrisi yasadim insallah Rabbim korur eger varsada oyle birsey duaci olun lutfen

slm kızlar nasılsınız ben halen hastayım ilaclar fayda etmiyo hamile olduğu. için fazla ilacda vermiyolar sol kulam kapandı duymuyorum kulamdan ağrı başıma gözüme vuruyo bugün kontrolüm.vardı bebeğimin kalbini dinledim allaha şükür o iyi sonra kulağımı gösterdim orta kulak intihapı olmuşum iki kutu hap verdi dua edin inşallah gecer ağrıdan duramıyom sürekli yatıyorum bu arada kusura bakmayın okuyumaya katılamıyorum hakkınızı helal edin inşallah iyi olurum hemen okumaya başlarım

Allah sifa versn cnm

umutluhatun 450
yarimkalbim
pink_stars 80
neslim33 30
isilll1 320
6 @nil-su 450
M meryemsaliha
M melek1212 762
9 @melegim66 309
C Cnsrhn1907 320
Hifa erva
B Berra6868 600
Nill41
6 6hzrn 350
Zeynep G
B burcum-26 470

@nil-su arkadaşımız için okuyoruz isim Nilgün Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 4141
kalan 303
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar.Bir kaç defadır üstüste listede aktif olmayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır hakka geçmiş oluruz yoksa.Hatırladığım kadarıyla yarimkalbim ve zeynepg rahatsız sonra okumaya devam edecekler ama diğer arkadaşların durumunu bilemedim.bu sekilde olan en azından bildirsin devam edip etmeyeceğini kızlar.

umutluhatun 450
yarimkalbim
pink_stars 80
neslim33 30
isilll1 320
6 @nil-su 450
M melek1212 762
8 @melegim66 362
C Cnsrhn1907 320
B Berra6868 600
Nill41
6 6hzrn 350
Zeynep G
B burcum-26 470

@nil-su arkadaşımız için okuyoruz isim Nilgün Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 4194
kalan 250
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar.Bir kaç defadır üstüste listede aktif olmayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır hakka geçmiş oluruz yoksa.Hatırladığım kadarıyla yarimkalbim ve zeynepg rahatsız sonra okumaya devam edecekler ama diğer arkadaşların durumunu bilemedim.bu sekilde olan en azından bildirsin devam edip etmeyeceğini kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nill41 cnm sen isila okumuşsun o yüzden seni hemen listeden çıkarmak olmaz cevap bekliyoruz bir daha ki okumaya kadar rahatsız falan mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…