BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

umutluhatun 450
yarimkalbim
pink_stars 80
neslim33
isilll1 320
6 @nil-su 450
M meryemsaliha
M melek1212 415
9 @melegim66 300
C Cnsrhn1907 320
Hifa erva
B Berra6868 500
Nill41
6 6hzrn 300
Zeynep G
B burcum-26 320

@nil-su arkadaşımız için okuyoruz isim Nilgün Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 3455
kalan 989
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar. Arkadaşlar bugün cuma günü biliyorsunuz her cuma yeni bir arkadaşa başlamamız gerekiyor. Okumasını yapmamış ya da tamamlamamış olanlar umarım yetişir.Bir kaç defadır üstüste listede aktif olmayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır hakka geçmiş oluruz yoksa.Hatırladığım kadarıyla yarimkalbim ve zeynepg rahatsız diğer arkadaşların durumunu bilemedim.bu sekilde olan en azından bildirsin devam edeceğini kızlar

@nil-su toplamda 515 oldu benim Allah kabul etsin inşallah

Amin ins, evet en mantiklisi test yapmak yoksa acaba hangi gun yumurtlama gunum diye strese giriyo insan, benim kafam 2 aydir daha rahat en azindan gunlerimden eminim artik :) sonrasi allahima kalmis

umutluhatun 450
yarimkalbim
pink_stars 80
neslim33
isilll1 320
6 @nil-su 450
M meryemsaliha
M melek1212 515
9 @melegim66 300
C Cnsrhn1907 320
Hifa erva
B Berra6868 500
Nill41
6 6hzrn 300
Zeynep G
B burcum-26 320

toplam 3555
kalan 889
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar. Arkadaşlar bugün cuma günü biliyorsunuz her cuma yeni bir arkadaşa başlamamız gerekiyor. Okumasını yapmamış ya da tamamlamamış olanlar umarım yetişir.Bir kaç defadır üstüste listede aktif olmayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır hakka geçmiş oluruz yoksa.Hatırladığım kadarıyla yarimkalbim ve zeynepg rahatsız sonra okumaya devam edecekler ama diğer arkadaşların durumunu bilemedim.bu sekilde olan en azından bildirsin devam edip etmeyeceğini kızlar

100 tane daha okudum @melegim66

umutluhatun 450
yarimkalbim
pink_stars 80
neslim33
isilll1 320
6 @nil-su 450
M meryemsaliha
M melek1212 645
9 @melegim66 309
C Cnsrhn1907 320
Hifa erva
B Berra6868 600
Nill41
6 6hzrn 300
Zeynep G
B burcum-26 320

toplam 3794
kalan 650
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar. Arkadaşlar bugün cuma günü biliyorsunuz her cuma yeni bir arkadaşa başlamamız gerekiyor. Okumasını yapmamış ya da tamamlamamış olanlar umarım yetişir.Bir kaç defadır üstüste listede aktif olmayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır hakka geçmiş oluruz yoksa.Hatırladığım kadarıyla yarimkalbim ve zeynepg rahatsız sonra okumaya devam edecekler ama diğer arkadaşların durumunu bilemedim.bu sekilde olan en azından bildirsin devam edip etmeyeceğini kızlar

kız korunmayı bırakıomusun sen :) aynen sorma benım suandada cok karısıktır emınım sanırım yumurta takıbı yaptırmam gerekecek :)

bırakacagım korunmayı ama pek umudum yok plan yapsanda olmuyor aslında bi öncekinde takvime göre hareket ediyordum ama 4 gün geç yumurtluyormusum megersem..

canım bittimi seninki @nil-su ben ingilizce kursuna başladım yetişemiyorum o yüzden daha düzeni oturtamadım o yüzden yetişebiyorum.

kızlar bide kime başlanacaksa başlayalım yarın ben hafta sonu okurum hafta içi yetişemiyorum çünkü

canım bittimi seninki @nil-su ben ingilizce kursuna başladım yetişemiyorum o yüzden daha düzeni oturtamadım o yüzden yetişebiyorum.
Canim sen y
Evet canm bende senin gibiyim haftaici okuyamiyorum ancak aksamlari okumaya cslisiyorum ve bende ingilizce kursuna basladim :)

Kizlaaar nerdesiniz nilsu nun kac sayisi kaldi paylasip okuyalimda diger arkadasa baslansin. Yada okumak istemeyenler varsa soylesin ona gore tekrar liste duzenlemesi yapilsin kimsenin hakki gecmesin

Kizlar adetime 4 gun var az once test yaptim cok ama cokkkkk acik hayalet bi cizgi belrdi br kac dk icinde sizce var mi biseler ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…