- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.461
geçmiş olsun cnm aynen bizde evce grip olduk yaa. ben okundu olarak yazıyorum . bat ne zaman belli mi peki cnm aranız düzeldimi eşinle :) hadi inşallahgünaydın KK AILEM eşim ve ben grip olduk hastaydık hala atlatamadım BANA 300 tane yazın persembe bitiririm inşallah :) sizi cook ozledım bu arada dua edin kızlar bana bat beklıyorum inşallah hamileyimdır ama saglıklısıylaa =)
sorma canım salgın var eşimle kendi kuruntularım vesveselerım dısında cok sukur duzeldık ben bıraz ıcımı karartıyorum arada hala vesvese yapıuyorum elımde olmadan kuzum yageçmiş olsun cnm aynen bizde evce grip olduk yaa. ben okundu olarak yazıyorum . bat ne zaman belli mi peki cnm aranız düzeldimi eşinle :) hadi inşallah
artık her an olabilir bebiş o zaman sen kendine dikkat et cnm stres vesvese yapma Allaha sığın herşey düzelir inşallahsorma canım salgın var eşimle kendi kuruntularım vesveselerım dısında cok sukur duzeldık ben bıraz ıcımı karartıyorum arada hala vesvese yapıuyorum elımde olmadan kuzum yabat bılmıyorum kurtajdan sonra bı adet gordum oda sımdı ne zaman olur bılmıyorum ama karnım agrıyo adet sancısı gıbı pekte umutlu degılım acıkcası
kızçelerimm nerelerdesınıızzzz acabaaa : )))
iyiyim canımm :) iş yogunlugundan kafamı kaldıramaz oldum bende nasıl gidiyo hamişlıik :) bana da cok dua et bılıyorum olmaz ama hayırlısıyla belkı mucıze gerceklesırr ne dersn :)BURDAYIM BEN HEM DUA OKUYORUM HEM DERS ÇALISŞMAYA ÇALISIYORUM :) SEN NASILSIN
iyiyim canımm :) iş yogunlugundan kafamı kaldıramaz oldum bende nasıl gidiyo hamişlıik :) bana da cok dua et bılıyorum olmaz ama hayırlısıyla belkı mucıze gerceklesırr ne dersn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?