- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.501
Beklemek istemiyosan yaparlar canim klomenin zararli oldugunu hic duymadim bi arkadasim brklemek istemedigi icin klomen kullanip hamile kalmisti doktoruna belirt cok istedihini rabbim saglikli bebisler nasip etsin sana bak galiba allah soyletti bebisler dedim
ben alırım canım 450. neydi arkadaşın ismikizlarrrr 450 kaldi yok mu alan sevabina girmek isteyen
Emel canım adı hepsini okudun mu istersen bende alırımben alırım canım 450. neydi arkadaşın ismi
daha bitirmedin canım ama istersen biraz alabilirsin. Kaç tane okuyabilirsen al gerisini ben okuyim :)Emel canım adı hepsini okudun mu istersen bende alırım
ne güzel dua etmişsin canım Allah razı olsun içim açıldı valla. Rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz hamilelikler yaşayıp evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin inşallahgünaydın KK AİLEM =)
musmutlu güzel hafta olsun inşallahhhh bebiş haberlerimizle çoğalsın sayfamız bu duadan sonra baska kısa bi dua buldum arkadaslar hepımıze onu okuıyalımmm Allah okudugumuz dualarımızı kabul etsın saglıkla bebişler versin hepımıze 6 6hzrn canım Allah bebegının tutunmasını nasıp etsın ınsallahhh
Canım 120 okuyabildim bugün istanbula git gel çok başım ağrıdıdaha bitirmedin canım ama istersen biraz alabilirsin. Kaç tane okuyabilirsen al gerisini ben okuyim :)
Canım seninki çabuk bitsinde ben tedavideyken okunsun istiyordum hesaplarıma göre öyleydi ama eskisi gibi kısa sürede bitmiyor maalesef ben önceden arkadaşlarıma dağıttım şuan 1100 okunmuş duam var inşallah tedavim bitmeden benimkide okunuro zaman bitti mi kzlar sayilar
insallah cnm ya bende kendime basladim hizli bizli bitse zaten sayimiz cok deil ama malesef herkes katilmiyorCanım seninki çabuk bitsinde ben tedavideyken okunsun istiyordum hesaplarıma göre öyleydi ama eskisi gibi kısa sürede bitmiyor maalesef ben önceden arkadaşlarıma dağıttım şuan 1100 okunmuş duam var inşallah tedavim bitmeden benimkide okunur
Aynen canım eskisi gibi olsa 3 günde bitiyorduin
insallah cnm ya bende kendime basladim hizli bizli bitse zaten sayimiz cok deil ama malesef herkes katilmiyor
cnm 330 sen okudun sayıp bana başlayalım mı bekleyelimmiSen 120 okuduysan o zaman bana 330 kalıyor canım doğru mu C Cnsrhn1907
bugün başlayalım bence canım bir an önce okunursa inşallah sana geçeriz cumayaAynen canım eskisi gibi olsa 3 günde bitiyorduşimdi sana ne zaman başlıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?