BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Aynen Allah soyletti inşallah arkadasim okonudacçok istyrm ikiz olsa 3bile olabilir ama sagliklisiyla bilmiyorum doğalyolla kkalabildigim içingerek varmi yokmu karar vvermedim doktoruma soriyim

arkadaşınki yarım kaldı, ondan sonrakilere yani bizlere de okunmadı ben de internete çok giremiyorum ama herkese okudum mutlaka ve okudukça bi fırsatını bulup yazdım buraya azcık daha sıksak dişimizi de en azından liste tamamlansa

kizlar kac gundur izinliyim kotuydum telden de giremedim kusura bakma canim M melek1212 simdi saydim toplam 3944 okunmus geriye 500 kalmis 50 tane ben okudum simdi toplam 450 kaldi hadi bitirelim hanimlar

Arkadaşlar bende türkiyeye ailemin yanına geldim okuyamadım bu hafta hasret giderdim akrabalarımla ve tüp bebeğe başlıyorum yarın ne olur dua edin güzel embriyolarım olsun

günaydın KK AİLEM =)
musmutlu güzel hafta olsun inşallahhhh bebiş haberlerimizle çoğalsın sayfamız bu duadan sonra baska kısa bi dua buldum arkadaslar hepımıze onu okuıyalımmm Allah okudugumuz dualarımızı kabul etsın saglıkla bebişler versin hepımıze 6 6hzrn canım Allah bebegının tutunmasını nasıp etsın ınsallahhh

ne güzel dua etmişsin canım Allah razı olsun içim açıldı valla. Rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz hamilelikler yaşayıp evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin inşallah

o zaman bitti mi kzlar sayilar
Canım seninki çabuk bitsinde ben tedavideyken okunsun istiyordum hesaplarıma göre öyleydi ama eskisi gibi kısa sürede bitmiyor maalesef ben önceden arkadaşlarıma dağıttım şuan 1100 okunmuş duam var inşallah tedavim bitmeden benimkide okunur

in
insallah cnm ya bende kendime basladim hizli bizli bitse zaten sayimiz cok deil ama malesef herkes katilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…