BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

BENCE MUCİZE OLABİLİR CANIM SEN UMUDUNU KAYBETME DERİM BEN :) İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERİ ALACAKSINNN
agzın bal hayırlısı bakalım Allahtan umut kesiilmez dıye bısey demıyorum normalde en gec 5 ine kadar adet olmam gerekıyor.KISMET eger olmazsa hısteroskopı yaptıracagım ıcımde kalmasın :)

Kızlar misafirim vardı gitti temzliğe giriştim kusura bakmayın ne olur kendimden geçtim

günaydın KK AİLEM
HAYIRLI CUMALAR HERKESE RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GECENLERI HAYIRLISIYLA NASIP ETSIN INSALLAHHH

bende fazla giremiyorum hamilelik biraz zor geçiyo aşırı mide bulantısı çekiyorum

Valla bende.yogunum ama.elimden geldiğince yaziyorum bu arada adet oldum kizzlar sizce bu ay yumurta takibi yaptirsammi ? 3hamileligimde.doğal yolla oldu yumurta takibi yaparlarmi ve klomemn yada catlatma iğnesi yaparlarmi ?

Bnce yaparlar canim doktorunla gorus baklim bi beklemek istemiyosan yada ovilasyon testlerinden alip krndinde takip edebilirsin.bu arada dusuklerinin sebebini arastirdilarmi

Bugün gitmek istiyorum arayip evet canim ilkinde kese gelişmedi kanama ile düştü kkürtaj oldum ikinci kimyasal 3.de kalbi durdu ve Turner sendromu olduğu cikti yani sebepsiz şans olduğu ortada tahlillerimiz.temiz cikti çünkü o zaman klomen yada catlatma iğnesi yaparmi acaba onlari. Zarari varmidir
Bnce yaparlar canim doktorunla gorus baklim bi beklemek istemiyosan yada ovilasyon testlerinden alip krndinde takip edebilirsin.bu arada dusuklerinin sebebini arastirdilarmi

Beklemek istemiyosan yaparlar canim klomenin zararli oldugunu hic duymadim bi arkadasim brklemek istemedigi icin klomen kullanip hamile kalmisti doktoruna belirt cok istedihini rabbim saglikli bebisler nasip etsin sana bak galiba allah soyletti bebisler dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…