BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

neslimle konuştum ben önce hjastası varmış sonra yatılı misafir gelmiş şimdi regl oldugunu söyledi
bende konusuyorum özelden ama olmuyo işte oyle benımde hastam var yatılı mısafırım var ustelık hastayım okuyamadıgım zaman anneme yada arkadasıma oku dıyorum sırf hakgecmesın dıye ...yada allah bu sekılde mukafaatlandırmaz ben takıbını yapamadım dıye bıle ne kadar uzuldum Allah razı olsun ki @melegim66 aldı takibi biz bu duaya baslayalı cok uzun zaman oldu

yani tabiki bende meraktan sordum zaten bende okumaya başladım telrar ama kendime kaç tane oldugunu bilmiyorum şuan arkadaşta bitirdi mi bilmiyorum karışacak sanırım

M melek1212 canım ya seninki çok uzun sürdü gerçekten hakkını helal et. Herkes kenara çekildi birden. Son 330 kalmıştı onu da ben almıştım. 200 okudum 130 kaldı bu gece bitircem Allahın izniyle

1 umutluhatun
2 yarimkalbim 200
3 pink_stars
4 isilll1
5 @nil-su
6 M melek1212
7 @melegim66 1050
8 C Cnsrhn1907 100
9 B Berra6868 100
10 6 6hzrn
11 B burcum-26

@melegim66 arkadaşımız için okuyoruz isim Meltem Allah şimdiden kabul etsin.

toplam 1450
kalan 2994

Arkadaşlar sayımız azaldığı için 404 düşüyor kişi başına. Ben fazla okuyacağım o yüzden bitiremeyen , yetiştiremeyen olursa söylesin o sayıdan düşmüş oluruz.Hadi kızlarrrrr amacımız yarına kadar bitirmek olsun , biraz okumaya çalışalım lütfen, listeyi tamamlayalım en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…