- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.541
bende konusuyorum özelden ama olmuyo işte oyle benımde hastam var yatılı mısafırım var ustelık hastayım okuyamadıgım zaman anneme yada arkadasıma oku dıyorum sırf hakgecmesın dıye ...yada allah bu sekılde mukafaatlandırmaz ben takıbını yapamadım dıye bıle ne kadar uzuldum Allah razı olsun ki @melegim66 aldı takibi biz bu duaya baslayalı cok uzun zaman olduneslimle konuştum ben önce hjastası varmış sonra yatılı misafir gelmiş şimdi regl oldugunu söyledi
bende konusuyorum özelden ama olmuyo işte oyle benımde hastam var yatılı mısafırım var ustelık hastayım okuyamadıgım zaman anneme yada arkadasıma oku dıyorum sırf hakgecmesın dıye ...yada allah bu sekılde mukafaatlandırmaz ben takıbını yapamadım dıye bıle ne kadar uzuldum Allah razı olsun ki @melegim66 aldı takibi biz bu duaya baslayalı cok uzun zaman oldu
canım 130 kaldı son. İnşallah bu akşam bitirmeye çalışcam.
evet o zaman 70 kaldı canım :)canım bana okuyorsun sanırım teşekkür ederim bende bugün 60 tane okudum 70 tane kaldı o zaman değil mi
evet o zaman 70 kaldı canım :)
10 tanesini okudum bile sen 50 oku o zaman canım ben de 20ye tamamlıyımtamam canım çok teşekkür ederim ben okurum onu da istersen :))) Ağzına sağlık :))
10 tanesini okudum bile sen 50 oku o zaman canım ben de 20ye tamamlıyım
sağol canım. Ya hamilelerin duası kabul olur derler. Bize de dua et sağlıklı hayırlı evlatlarımız olması için lütfen :) Seni de sağ salim kavuştursun Rabbim meleğinleevet canım başladılar @melegim66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?