- 30 Mayıs 2015
- 1.080
- 3.233
- 333
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.841
Teşekkür ederim hoşbuldum :) Allahım bizlerede o güzel duyguyu, analık duygusunu yaşatsın inş en hayırlı en güzel şekliyle...Geçmiş olsun canım Rabbim yardimcin olsun ama üzülme vardır bi hayır bundada :-( tabiki alırız aramıza hoşgeldin
Geçmiş olsun rabbim sabır versin bende kimyasal gebelik geçirdim durumu anlıyorum çünkü kimyasalda bile o kadar üzüldüysem bebeğini hissedip kürtaj olmak çok daha zor durum inş tez zamanda rabbim sağlıklı bir evlat verir ve kucağına almayı nasip ederHayırlı akşamlar kızlar. Dün bebeğimi kaybettim kalbi Durmus kürtaj la aldılar. Durumumu az çok tahmin edebilirsiniz RABBİMİN takdiri elden bişey gelmiyor .2 de kimyasal gebelik vardı. Beni de aranıza alır mısınız? Duaya çok ihtiyacım var.
Amin canım amin hepimize inşşşşş .şu mübarek 3 ayların hürmetine Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün Çok zor çok Rabbim kimseyi böyle bi acıyla sınamasın ama imtihan dünyasıGeçmiş olsun rabbim sabır versin bende kimyasal gebelik geçirdim durumu anlıyorum çünkü kimyasalda bile o kadar üzüldüysem bebeğini hissedip kürtaj olmak çok daha zor durum inş tez zamanda rabbim sağlıklı bir evlat verir ve kucağına almayı nasip eder
çook geçmiş olsun arkadasım , hepimiz aynı duyguları paylaştık seninle..Allah bir daha yaşatmasın inşallah..Hayırlı akşamlar kızlar. Dün bebeğimi kaybettim kalbi Durmus kürtaj la aldılar. Durumumu az çok tahmin edebilirsiniz RABBİMİN takdiri elden bişey gelmiyor .2 de kimyasal gebelik vardı. Beni de aranıza alır mısınız? Duaya çok ihtiyacım var.
Rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı inşallah son olur 4.kucagına alırsın.aynı şeylerı yasamısız seninle 2 kürtaj ,1kimyasal benimde. araştırma yaptırdınız mı ?Arkadaslar yasadigimiz hicbirsey boşuna değil Rabbim ne zaman bizi imtihan ediyor bilemeyiz benim de iki kurtajim birde kimyasal düsugum var 3 gebelik yaşadım hiç zorlanmadim ama bu kez 1 yıl olacak nerdeyse tık yok zamanı değil diyorum yoksa ikna olmak elde değil Rabbim kimseye yaşamasın yer gök dua üzerine belki de Rabbim daha çok dua Etmemi ona yaklasmami istiyordur biz insan oğlu maalesef zora düşünce daha çok aklimiza getiriyoruz dua istiyoruz belkide bundan bazı şeyler Rabbim anne olmak isteyen bunu layıkıyla yerine getirecek herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..
Canim en son kurtajim da ben yaptırdım pıhtılaşma faktörü çıktı ama bazı Dr lra göre düşük düzeyde . Çok zor bir sürEC kürtaj olayı benim son bebeğim 10 haftalik to ve resmen rahmimi kazidilar rahmim aylarca toparlanamadi sonra si da malum henüz dr a gitmedim bu ay da gebelik olmazsa iyi bi Dr a gidecem inşallah .Rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı inşallah son olur 4.kucagına alırsın.aynı şeylerı yasamısız seninle 2 kürtaj ,1kimyasal benimde. araştırma yaptırdınız mı ?
canım ben 250 daha okudum 384 du kalan 134 var okunacakMerve kaç tane kaldı bu mübarek günde bitirelim inş
Canim en son kurtajim da ben yaptırdım pıhtılaşma faktörü çıktı ama bazı Dr lra göre düşük düzeyde . Çok zor bir sürEC kürtaj olayı benim son bebeğim 10 haftalik to ve resmen rahmimi kazidilar rahmim aylarca toparlanamadi sonra si da malum henüz dr a gitmedim bu ay da gebelik olmazsa iyi bi Dr a gidecem inşallah .
Peki canım sende birsey çıktı mı şu an gebe misin
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim genetık olayında bırsey çıkmadı çalışmalara ara vermiştik eşim askere gitmişti geldi 4 ay oldu hala birsey yok acaba rahim filmi falan mı cektırmem gerekiyor bılemedım hıc bu kadar zor olmamıştı. bu ay da olmazsa diğer ay dr a gidecegım valla başlayacam gebeliğe yardımcı yöntemlere yaş 27 4 yıllık evliyim nerdeyseBende aralikta kürtaj oldum 3.bebeğininkalbi durdu tTurnersendromu oolduğunu öğrendim genetiğe göndermiştir şubatta kendi isteğimle gisteroskopi yaptirdim polip cikmis alindi ama polipler turnerin alakasi yok maalesef doktorlar tamamen sans diyor bu ay daha baslamadik çalışmalara bakalim sen ne kadardir deniyosun
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim genetık olayında bırsey çıkmadı çalışmalara ara vermiştik eşim askere gitmişti geldi 4 ay oldu hala birsey yok acaba rahim filmi falan mı cektırmem gerekiyor bılemedım hıc bu kadar zor olmamıştı. bu ay da olmazsa diğer ay dr a gidecegım valla başlayacam gebeliğe yardımcı yöntemlere yaş 27 4 yıllık evliyim nerdeyse
Canım benim başın sağolsun. Allah birdaha yaşatmasın. Seni en iyi anlayanlardan biri benimdir. benim de 7 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu dünyamız karardı sanki.. Herşeyini almaya başlamıştık bebek arabasını yatağını. Sonra hepsini tek tek geri vermek o kadar acıydı ki.. Ama Allahtan geldi O verdi O aldı bu da bizim imtihanımızmış. Rabbim yaşatmasın kimseye evlat acısı bizlere de yaşatmasın birdaha inşallah. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize.Hayırlı akşamlar kızlar. Dün bebeğimi kaybettim kalbi Durmus kürtaj la aldılar. Durumumu az çok tahmin edebilirsiniz RABBİMİN takdiri elden bişey gelmiyor .2 de kimyasal gebelik vardı. Beni de aranıza alır mısınız? Duaya çok ihtiyacım var.
Amin canım amin inşş..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin içindede bizlere inş..birbirimize de dua edelim inş. ...Allahım bidaha yaşatmasın ...Canım benim başın sağolsun. Allah birdaha yaşatmasın. Seni en iyi anlayanlardan biri benimdir. benim de 7 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu dünyamız karardı sanki.. Herşeyini almaya başlamıştık bebek arabasını yatağını. Sonra hepsini tek tek geri vermek o kadar acıydı ki.. Ama Allahtan geldi O verdi O aldı bu da bizim imtihanımızmış. Rabbim yaşatmasın kimseye evlat acısı bizlere de yaşatmasın birdaha inşallah. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize.
Amin amin inşallahAmin canım amin inşş..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin içindede bizlere inş..birbirimize de dua edelim inş. ...Allahım bidaha yaşatmasın ...
Allah gönlünden geçen bütün güzellikleri hayırlısıyla nasip etsinkızlar benim duam bitti Allah herkesden razı olsun Rabbim herkesin gönlündekinin hayırlısını nasıp etsın inşallah çok saolun:))
Sırada benim olduğumu söylemiştiniz ama tabi başka biri varsa önde ona okuyabilirizKızlar sırada kim var kime başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?