Belkide ablam yaşıyordur ?

88yılında bir ablam olmuş annem evde dogum yapmş ama bebek saglıksız diye hastaneye gtürmüşler 3 gün kadar orda kalmş nasıl olmuş anlam veremiyorum ama babam falanda pek sahip çıkmamışlar hastanede 3 gün sonrada ölüsünü getirişler minicik bebek hepsi aynı nasıl tanınsın diyorumki hani filmlerdeki gibi karışıklık yada biri ablamı zengin bir aileye satmış olmasın biliyorum biras arabesk ama dünyada neler olmuyor en azından içimi rahatlatmak adına bir araştırmak istiyorum bana bir yol gsterebilirmisiniz ne yapmalıyım:93::93:

Hiç bir şey yapmayın bence.
Boşu boşuna kafanızda kurarak psikolojinizi bozmanın ne anlamı var?
Ablanız sizi ve ailenizi cennetin kapısının önünde beklesin diye dua edin.

sizi anlıyorum
ama bunca yıldan sonra ablanızı bulsanız ne olacak? hiçbişey paylaşılmadan kardeşlik olmaz ki, bunca yıl geçmiş aradan. tabi o benim kanımdan diyorsanız onu da anlarım.
ama bişey bulabileceğinizi sanmıyorum.

Neden böyle bir kuşku taşıyorsunuz ki???

Rahat olmak mı sıktı.Yani kusura bakmayın özür dilerim ama durduk yere acaba ablam yaşıyor mu diye araştırmak mantıklı gelmedi nedense...

amacım terbiyesizlik yapmak değil ama düşüncemi başka türlü ifade edemedim...

88yılında bir ablam olmuş annem evde dogum yapmş ama bebek saglıksız diye hastaneye gtürmüşler 3 gün kadar orda kalmş nasıl olmuş anlam veremiyorum ama babam falanda pek sahip çıkmamışlar hastanede 3 gün sonrada ölüsünü getirişler minicik bebek hepsi aynı nasıl tanınsın diyorumki hani filmlerdeki gibi karışıklık yada biri ablamı zengin bir aileye satmış olmasın biliyorum biras arabesk ama dünyada neler olmuyor en azından içimi rahatlatmak adına bir araştırmak istiyorum bana bir yol gsterebilirmisiniz ne yapmalıyım:93::93:

mezarını actırıp otopsi isteyebilirsiniz eger dna tutmazsa hastaneye dava acabilirsiniz ama tabi elinizde o hastaneden geldigine dair belgeler varsa..

sizi bu süpheye düsüren ne oldu ki simdi arastırmak istiyorsunuz?

Sen cok film izlemissin herhalde. Bebek bile olsa onlar da birbirine karisacak kadar benzemez. Hem hastanelerde bebekler karismasin diye ne onlemler aliniyor. Bana kalirsa bunlari dusunmenin sebebi hicbir derdin ya da ugrasin olmamasindandir, oyleyse tabii. Kendine bir mesguliyet bul ve boyle dusunceleri kafandan at. Mantikli degil bence.

bebek sağlıksız bir bebekmiş, zaten hastaneye almışlar o yüzden. ölme ihitimali yüksek.hem anneniz bebeğini tanımıcak değildir heralde.ne kadar birbirine benzesede bebekler anneniz tanımıştır bebeğini.

Sağlıksız bir bebek öyle kolay kolay evlat edinilmez, kimse istemez. Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz.

Back
X