belkide ertelenecek bir düğün:(

canım bende inşaat şirketinde çalışıyorum.sözleşmen yok mu? eğer varsa bir avukata danış.böyle birşey olamaz çünkü.şantiye su dediğimiz şey arıtılmış sudur ne kadar sağlıklı olacabileceğini sen düşün.muhakkak şebeke suyu olmalı

canim su depo isi bana cok sacma geldi,
her su bittiginde tanker gelecekte,
7i katli binanin en üstüne su aktaracakta,
hepsi bir cile olur yani,
hem
musluktan akan suyla depodan akan su bir olmaz ki,
bence kiraya cikmayi dusunebilirsiniz,
en mantik cözüm bu:26:

Arkadaşım moralini bozmak istemem ama anlattıklarından yola çıkarak işiniz uzun gibi duruyor diyebilirim. Projeye aykırılık varsa ve müteahhidin tadilat projesini belediyeye onaylatması lazım. Tadilat projesinin onayı olmadan da iskan alamazsınız. Tadilat projesi çizdirmek ise maliyetli bir iştir. Ya aykırı yeri yıkıp eski haline getirecek yada yeni proje çizdirecek.

Ayrıca detay gibi dursa da yine iskan için müteahhidin ssk dan borcu yoktur belgesini alması gerekli eğer müteahhidin işçilik açığı varsa o belgeyi alamaz o yüzden de iskanı ben almam demiştir. Müteahhitle bu işleri bir bilenin ciddi ciddi konuşması ve gerekçeyi anlaması gerekli.

Son düzenleme:
bugun nişanlım gitmiş adamla konuşmuş şantiye suyunu açtırmak ıcın para toplayın.saatide kendi üstünüze alın!!!!
sonra her ay kardeş kardeş ödersiniz su borcunuzu demiş!

yarın sabah sizlere haber vereceğim arkadaşlar bugun kayınpederim tapu dairesine gidememiş ama müteahhit bu ay cıkabilir ama ne zaman bişi diyemem demiş.!
allah cezasını versin bu adamın.

evi nerden aldınız canım iskan çıkmıyor. esenyurt tarafında falan mı ??? oranın çoğuna iskan çıkmıyor insanlar uygun diye fıyatı lüks lüks daireleri alıyorlar snra böyle sıkıntılarla uğraşıyorlar keşke tapudan yada iskan bakanlığından araştırsaydınız iskan durumunu.iskanı alınmamış daireyi kesinlikle hiç kmse satın almaz.zaten müteahhit iskanını alamadıysa vardır bi sorunu iyicene araştırın derim ben yazık olmasın paranıza. müteahhit alamadıysa sizn almanz çk dha zor bnce sonçta müteahhitler bu işi yapanlar kendileri en iyi yapabilecekleri şey olmaları bnce. iskan olmadığımı zaman hiç bir anlamı yok yni içine girip oturmaadıktan snra ya da düğün tarihini iskan alından snra ayarlasaydınız acele etmeseydiniz.

yok canım fiyatı aman aman cok uygun değildi.
daha uygunlarıda vardı güzel diye aldık.
iskanı zaten ibz alamıyoruz müteahhitin alması lazım oda hak getire!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…