Canim ben kacirdim galiba eltisi tas mi tasimista o alinanlari haketmis ?neden nisanlanmiyorsunuz? bir engel var demek ki.
size sozluyken simdiden bunlari yapmaya baslarlarsa ve evlenmeniz uzun zamani bulursa o halde size daha fazla yapilmis olmayacak mi?
bu adetler bana super sacma geliyor. tamam ona yapildi bana yapilmiyor diye dusunebilirsin ama ona nisanlanmadan once yapilmis mi buna bak.
buradakilerin gazina da gelme.
senin hakkin yazip durmuslar, tas tasidin da yevmiyeni mi vermediler. ne hakki ?
Eğer sözü aile arasında yaptıysanız bence sizinle eltiniz arasında bir fark yok. Onu yapılıyorsa size de yapılmalı. Yok eğer sözü aileler olmadan kendi aranızda yaptıysanız o zaman işler değişir.
Bilmediğim için soruyorum söz ile nişan arasında fark ne ? Yüzük takılınca nişan olmuyor mu ?
yok aile arasinda oldu hatta nasil diyeyim eltimin nisanida evde olduda yemeklememisler bile
benim sozum ise bizde ve yemekli oldu .. ona bakarsan bizimki daha ozenilmisti soz olmasina ragmen
O zaman dediğim gibi ona ne yapılıyorsa size de yapılmalı. Yapmadilarsa da barı size hissettirmeselerdi duyurmasalardi.
nişan yapacak mısınız siz ?
haklisin ama insan kendine yediremiyor, bir saygisizlik yapmadim herzaman cok iyi oldum onlara karsi
yeri geldi kayinvalidemin dogum gunu icin kendi anneminkinden bile daha cok ozendim ..
Koç için mi bitecek yani, ama siz sevmissiniz, bu kadar mi sevginiz....evet nasipse
ya da bu gidisle nisana varamayacak iliskimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?