Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sirin bulunan bu anne baba konu sahibine en buyuk kotulugu yapiyor su an, bagimsiz birey olmasini engelliyor. Oyle kotu ki bu...
Canına yapışmışçasına iş gezisine bile gelmek isteyen anne babanın neresi sevimli hiç anlamadım. Gayet de baskıcı bir profil. Ben 15 yaşından beri eve erken gel lafı duymuyorum, 20 li yaşlarda tatillerde geziyordum. Kabus gibi bir hayatı var kadının.
Sorunlu ne demek ay yapmayın lütfen. Birçok sebebi olabilir bunun, sorunlu çok ağır bir kelime.30 yas sonrasi ailesiyle oturan kadin veya erkek sorunludur, cok net. Hayatini duzene koyamamis, bagimsizligini kazanamamistir. Istese de bu saatten sonra bunlari saglamasi cok zor. Boyle gider hayat.
Sorunlu ne demek ay yapmayın lütfen. Birçok sebebi olabilir bunun, sorunlu çok ağır bir kelime.
+1İki taraf da haklı yazmış şaka gibi bir toplumuz ya.Neresi haklı o anne babanın?
Kız 34 yaşında dilediğince arkadaşlarıyla bile çıkamıyor hemen duygu sömürüsüne maruz kalıyor yaşlı annen baban var çok oturma diye.
Bize baksın diye çocuk yapılmaz düpedüz bencillik bu.Herkesin kendi hayatı idealleri hayalleri var.
Dünya sağlık örgütüne göre duygusal istismarın bir komponenti de bağımlı kılma,aşırı korumacılık.
İki taraf da haklı yazmış şaka gibi bir toplumuz ya.Neresi haklı o anne babanın?
Kız 34 yaşında dilediğince arkadaşlarıyla bile çıkamıyor hemen duygu sömürüsüne maruz kalıyor yaşlı annen baban var çok oturma diye.
Bize baksın diye çocuk yapılmaz düpedüz bencillik bu.Herkesin kendi hayatı idealleri hayalleri var.
Dünya sağlık örgütüne göre duygusal istismarın bir komponenti de bağımlı kılma,aşırı korumacılık.
30 yas sonrasi ailesiyle oturan kadin veya erkek sorunludur, cok net. Hayatini duzene koyamamis, bagimsizligini kazanamamistir. Istese de bu saatten sonra bunlari saglamasi cok zor. Boyle gider hayat.
Yaaa Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah anne babanıza :) azcık tatlı tatlı annenize bahsedin bu durumu biraz kırılır belki ama oda bunun doğru olduğunu anlar. çıkıcam diyin mesela geç gelin azcık görsünler bişey olmadığını. çok haklısınız kendinizi sosyal ortamda deşarj etmezseniz evde sinirli olursunuz aslında bir bakıma kendilerine yarar :) anne ben siz böyle beni sıkınca ben boğalıyorum bu sefer sizi kırmak istemiyorum tarzı. siz bilirsiniz dillerini :)Kızlar merhabalar. Ben 34 yaşındayım. Evlenmedim ve ailemle yaşıyorum. Ama bu konuda zorlanıyorum. Ailem bana fazla bağlandı. Yani yaşlılar ama sağlıkları iyi. Bir sorunları yok. Ama benden bağımsız bir şey yapamıyorlar. Eve biraz geç gitsem meraktan bir hal oluyorlar. Arkadaşlarımla gezsem kızım “benim yaşlı anne babam var” de çok oturma gel diyorlar. Bir yere iş gezisine gidecek olsam onlarda gelmek istiyorlar. Yani beni kısıtlamak anlamında değil ama bana bağımlı gibiler. Annem “bize sen bakacaksın” diyor. Benim de onlardan başka kimsem yok ama ben de gencim biraz kendi hayatım olsun istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.