Belli olmayan cinsiyet

12ha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
892
982
103
28 haftalık hamileyim 17 haftalıkken 100/51 kıza benziyor dedi.24.kiz dedi.27.doktor erkek dedi.28.basta erkek dedi ben kız bekliyorum diyince evet kiz dedi takrar.29.bacagi tam açık değdil ama erkeğe benziyor dedi.2 gün sonra aynı doktor kıza benzetti.hepsi ayrı ayri doktor sadece 3 gün arayla bakan aynı bu konuda var başınıza gelen duyan

Ultrason kagidini ekler misin? Bakalim bi kiz miymis erkek mi?

Benimde öyle oldu canım her gıtmede farklı soyledı ,ilki 7 ayda kesinleşti , buda 6 ayda netleşti ikiside kız

Kız diyende bunu

Eklentiler

• 20210422_233745.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 439
Başka bebeği gösteren ultrason var mi? Bende ikilemde kaldim.

Bu haftalarda yok 12 haftalıkken var sadeec

Bu var sadece bebeği gosteren

Eklentiler

• 20210423_013240.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 407
Özellikle 16. Haftadan sonra 3d ultrasonda kesin olarak görülüyor, siz kendiniz de görebilirsiniz.
Bu görüntüler pek net değil, detaylı ultrasonu yapan doktor ne dedi?

derdniz kızmı erkek mi olsun? ya biz senelerdir cocuk için uğraşanlar napalım derde bak!
Arkadaşım şu olsun diye direttiği bir dert yok aslında. Sadece cinsiyetini bilmek istiyor arkadaş, hepsi bu. Merak. Ben de yıllardır çocuk sahibi olamıyorum. Hatta üç gün önce kalp durmasindan kürtaj oldum ama hamile olsam cinsiyetini merak eder öğrenmek isterim. Siz de istersiniz, herkes ister.

Canım ilk hareketini nerde hissettin yani kasiginda mi karnının ortasında mi

Sana derdimi.yada derdini soran olmadı.allh sana laik görmemiş demekki bunca sene.
arkadasım sana eleştiri anlamında yazmadım, cocuk sahibi olamayan bir dünya insan var cinsiyetini dert etme ne güzel hamilesin anlamnda yazdım ama maalesef kapasiteniz yetmemiş anlamaya ayrıca o resimden millet nerden anlasın cinsiyetini allah askına doktorlar bile anlayamamışken,ve ayrıca hani demişsinya allah layık görmemiş diye.sana da allah bir şeyleri layık görmezse aklına ben geleyim olurmu.

Artemisimm ama neden çok üzüldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…