Belli olmayan cinsiyet

Bir insanın bu cümleyi kurabilmesi için içinin çürümüş, zift bağlamış olması lazım. Birinin bu kadar kötü kalpli olabileceğine inanmak istemiyorum.
Kalbi kurumuş.
Umarım Rabbim o kadına ettiği lafla sınamaz onu. Allah ın adaleti öyle bir işliyor ki.....

Kalbi kurumuş.
Umarım Rabbim o kadına ettiği lafla sınamaz onu. Allah ın adaleti öyle bir işliyor ki.....
Bebeğini yeni kaybetmiş biri olarak o kadar zoruma gitti ki konu sahibi adına korktum. Allah'im bununla sınamasın onu diye dua ettim.

Bebeğini yeni kaybetmiş biri olarak o kadar zoruma gitti ki konu sahibi adına korktum. Allah'im bununla sınamasın onu diye dua ettim.
Algilayamadim başta 2sene olacak çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum layık görmemiş lafı içimi ürpertti kötü oldum şahsen heleki tanımadığımiz biri böyle cümle kurmusken gecistiremedim

Amin kardeşim, benim de bir düşüğüm oldu bir buçuk yıl önce, hasta doğan bir de evladım oldu. İnsan birine birşey söylerken hatta aklından kalbinden geçirirken çok dikkat etmeli hele de karnında bir can taşıyorsa.
Allah sabır versin, Gül gibi Cennet kokulu sağlıklı bir de değil ne kadar istersen o kadar evlat versin sana

Amin. Allah razı olsun. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.

Kalbi kurumuş.
Profiline baktım kadının üç kızı varmış. Bu da kız diye üzülüyor. Aylardır gündemi cinsiyet. Siniri ondan herhalde. Bu devirde dört çocuk, Allah akıl fikir versin. Bir de bu cehaletle Allah’ın adaletinden, layık görmesinden falan bahsedebiliyor. İnşallah bu da kızdır.

Allah ıslah etsin. Kızlarına üzüldüm

Teşekkür ederim bu benim 4.bebeğim 3kızm var buda kız diye herseyini hazır ettim bu haftadan sonra kalkıp biri erkek diyince kafam karıştı.sadece

Teşekkür ederim bu benim 4.bebeğim 3kızm var buda kız diye herseyini hazır ettim bu haftadan sonra kalkıp biri erkek diyince kafam karıştı.
Ben direk ultrason resmi atmamdm arakadaş istedi attım sadece başına böyle gelen duyan var mi dedim.ön yargılı eleştirili olmaktan vaz geçin ben kız ve yada erkek istiyruum da yazmadım

Üzüldüğümü kim söyledi.sanane 4 çocuğumsa senmi bakıyorsun.insallb kızdır evet herşeyi hazır kziimin.

Bana teşekkür etmeyin. Sonuçta annelige layık görülmemiş biriyim ben de.
Lafım anne olamayanlara değil inan ki sadece o böyle bir ön yargıda bulunduğu için.isteyede bilirim bunda kötü Bi seyde insan sonuçta olmayını istiyor.insan sonuçta olmayını ister bu hayatta rabbim sana da yes zamanda nasip etsin bende kürtajın olduğu ilk ayda hamile kaldın.

Ama herkese söylüyorum evet kızlarıma bir erkek kardeş istedim.en cokta kizim icin.hic bir yerde belirtmedim burda söylüyorum kanser tedavisi gören kizimin için.bu bebek.ve her gece dua etmesi bizimde bir erkek kardeşimiz olması için diye.ama siz tabi bundan da bişey çıkartirsiniz şimdi.gün gelir sizinde başınıza gelirse anlarsınız aylarıdır kız bekleyip erkek demeleri.yada.herseyini hazırlayıp erkek diyip.kiz demelerini.

Siz idrak edemiyorsunuz herhalde. Üç kızınız varsa tabii ki gönlünüzden dördüncü de erkek olsun geçer. Bence bu devirde dört çocuk saçma ama maddi manevi yetebilecekseniz yapın ne diyelim.

Mesele şu: Siz senelerdir çocuğu olmayan bir kadına hiç çekinmeden “Sana ne, Allah layık görmemiş demek ki sana.” diye nasıl diyebildiniz? Onu yazarken eliniz nasıl titremedi mesela? Asıl konu bu.

Üzülmedim desem yalan olur demişsiniz.
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez herkes herkese istediği eleştiriyi yapsın
Allh biliyor sonuçta ama şunuda soyleyim insallh benim gectigim yollardan sınavlardan sizde geçesiniz ozaman aklınıza ben gelirim.konu her ne olursa olsn

Ama onun bana yazdığı doğru bir şekilde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…