- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.045
- 348
- 39
Kalbi kurumuş.Bir insanın bu cümleyi kurabilmesi için içinin çürümüş, zift bağlamış olması lazım. Birinin bu kadar kötü kalpli olabileceğine inanmak istemiyorum.
Bebeğini yeni kaybetmiş biri olarak o kadar zoruma gitti ki konu sahibi adına korktum. Allah'im bununla sınamasın onu diye dua ettim.Kalbi kurumuş.
Umarım Rabbim o kadına ettiği lafla sınamaz onu. Allah ın adaleti öyle bir işliyor ki.....
Algilayamadim başta 2sene olacak çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum layık görmemiş lafı içimi ürpertti kötü oldum şahsen heleki tanımadığımiz biri böyle cümle kurmusken gecistiremedimBebeğini yeni kaybetmiş biri olarak o kadar zoruma gitti ki konu sahibi adına korktum. Allah'im bununla sınamasın onu diye dua ettim.
Amin kardeşim, benim de bir düşüğüm oldu bir buçuk yıl önce, hasta doğan bir de evladım oldu. İnsan birine birşey söylerken hatta aklından kalbinden geçirirken çok dikkat etmeli hele de karnında bir can taşıyorsa.Bebeğini yeni kaybetmiş biri olarak o kadar zoruma gitti ki konu sahibi adına korktum. Allah'im bununla sınamasın onu diye dua ettim.
Amin. Allah razı olsun. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.Amin kardeşim, benim de bir düşüğüm oldu bir buçuk yıl önce, hasta doğan bir de evladım oldu. İnsan birine birşey söylerken hatta aklından kalbinden geçirirken çok dikkat etmeli hele de karnında bir can taşıyorsa.
Allah sabır versin, Gül gibi Cennet kokulu sağlıklı bir de değil ne kadar istersen o kadar evlat versin sana
Profiline baktım kadının üç kızı varmış. Bu da kız diye üzülüyor. Aylardır gündemi cinsiyet. Siniri ondan herhalde. Bu devirde dört çocuk, Allah akıl fikir versin. Bir de bu cehaletle Allah’ın adaletinden, layık görmesinden falan bahsedebiliyor. İnşallah bu da kızdır.Kalbi kurumuş.
Umarım Rabbim o kadına ettiği lafla sınamaz onu. Allah ın adaleti öyle bir işliyor ki.....
Allah ıslah etsin. Kızlarına üzüldümProfiline baktım kadının üç kızı varmış. Bu da kız diye üzülüyor. Aylardır gündemi cinsiyet. Siniri ondan herhalde. Bu devirde dört çocuk, Allah akıl fikir versin. Bir de bu cehaletle Allah’ın adaletinden, layık görmesinden falan bahsedebiliyor. İnşallah bu da kızdır.
Teşekkür ederim bu benim 4.bebeğim 3kızm var buda kız diye herseyini hazır ettim bu haftadan sonra kalkıp biri erkek diyince kafam karıştı.sadeceArkadaşım şu olsun diye direttiği bir dert yok aslında. Sadece cinsiyetini bilmek istiyor arkadaş, hepsi bu. Merak. Ben de yıllardır çocuk sahibi olamıyorum. Hatta üç gün önce kalp durmasindan kürtaj oldum ama hamile olsam cinsiyetini merak eder öğrenmek isterim. Siz de istersiniz, herkes ister.
Bana teşekkür etmeyin. Sonuçta annelige layık görülmemiş biriyim ben de.Teşekkür ederim bu benim 4.bebeğim 3kızm var buda kız diye herseyini hazır ettim bu haftadan sonra kalkıp biri erkek diyince kafam karıştı.sadece
Teşekkür ederim bu benim 4.bebeğim 3kızm var buda kız diye herseyini hazır ettim bu haftadan sonra kalkıp biri erkek diyince kafam karıştı.Arkadaşım şu olsun diye direttiği bir dert yok aslında. Sadece cinsiyetini bilmek istiyor arkadaş, hepsi bu. Merak. Ben de yıllardır çocuk sahibi olamıyorum. Hatta üç gün önce kalp durmasindan kürtaj oldum ama hamile olsam cinsiyetini merak eder öğrenmek isterim. Siz de istersiniz, herkes ister.
Ben direk ultrason resmi atmamdm arakadaş istedi attım sadece başına böyle gelen duyan var mi dedim.ön yargılı eleştirili olmaktan vaz geçin ben kız ve yada erkek istiyruum da yazmadımarkadasım sana eleştiri anlamında yazmadım, cocuk sahibi olamayan bir dünya insan var cinsiyetini dert etme ne güzel hamilesin anlamnda yazdım ama maalesef kapasiteniz yetmemiş anlamaya ayrıca o resimden millet nerden anlasın cinsiyetini allah askına doktorlar bile anlayamamışken,ve ayrıca hani demişsinya allah layık görmemiş diye.sana da allah bir şeyleri layık görmezse aklına ben geleyim olurmu.
Üzüldüğümü kim söyledi.sanane 4 çocuğumsa senmi bakıyorsun.insallb kızdır evet herşeyi hazır kziimin.Profiline baktım kadının üç kızı varmış. Bu da kız diye üzülüyor. Aylardır gündemi cinsiyet. Siniri ondan herhalde. Bu devirde dört çocuk, Allah akıl fikir versin. Bir de bu cehaletle Allah’ın adaletinden, layık görmesinden falan bahsedebiliyor. İnşallah bu da kızdır.
Lafım anne olamayanlara değil inan ki sadece o böyle bir ön yargıda bulunduğu için.isteyede bilirim bunda kötü Bi seyde insan sonuçta olmayını istiyor.insan sonuçta olmayını ister bu hayatta rabbim sana da yes zamanda nasip etsin bende kürtajın olduğu ilk ayda hamile kaldın.Bana teşekkür etmeyin. Sonuçta annelige layık görülmemiş biriyim ben de.
Kızlarımın neyine üzüldün cok merak ettim ben kızlarım için hiç bişey demedim kız yada erkek istiyirum da demedim niye herkes üstüme gelmiş anlamdm nasl insanlarsınız yaaAllah ıslah etsin. Kızlarına üzüldüm
Üzülmedim desem yalan olur demişsiniz.Üzüldüğümü kim söyledi.sanane 4 çocuğumsa senmi bakıyorsun.insallb kızdır evet herşeyi hazır kziimin.
Üzüldüm desem rahatlayacak misinÜzülmedim desem yalan olur demişsiniz.
Siz idrak edemiyorsunuz herhalde. Üç kızınız varsa tabii ki gönlünüzden dördüncü de erkek olsun geçer. Bence bu devirde dört çocuk saçma ama maddi manevi yetebilecekseniz yapın ne diyelim.Ama herkese söylüyorum evet kızlarıma bir erkek kardeş istedim.en cokta kizim icin.hic bir yerde belirtmedim burda söylüyorum kanser tedavisi gören kizimin için.bu bebek.ve her gece dua etmesi bizimde bir erkek kardeşimiz olması için diye.ama siz tabi bundan da bişey çıkartirsiniz şimdi.gün gelir sizinde başınıza gelirse anlarsınız aylarıdır kız bekleyip erkek demeleri.yada.herseyini hazırlayıp erkek diyip.kiz demelerini.
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez herkes herkese istediği eleştiriyi yapsınÜzülmedim desem yalan olur demişsiniz.
Ama onun bana yazdığı doğru bir şekilde miSiz idrak edemiyorsunuz herhalde. Üç kızınız varsa tabii ki gönlünüzden dördüncü de erkek olsun geçer. Bence bu devirde dört çocuk saçma ama maddi manevi yetebilecekseniz yapın ne diyelim.
Mesele şu: Siz senelerdir çocuğu olmayan bir kadına hiç çekinmeden “Sana ne, Allah layık görmemiş demek ki sana.” diye nasıl diyebildiniz? Onu yazarken eliniz nasıl titremedi mesela? Asıl konu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?