Belli olmayan cinsiyet

allah aşkına arkadasm bende gecen ay 2 kez düşük yaptım hemde tüp bebekle anlatmak istediğim farklı bir olaydı ama arkadaş farklı yerlere çekti ,üstüne çekip hak edip etmediğime geldi terbiyesiz doktorlar anlayamamış cinsiyetini sitede arakdaslar nerden bilsin.

Artemisimm ama neden çok üzüldüm yaa
Konu sahibinin teorisine göre Allah laik görmemiş, ondan.

Artemissisipi Çok üzüldüm, geçmiş olsun. İleride bebeğinizi kucağınıza aldığınızda bu acıyı hatırlamayacaksınız bile. İnşallah dilediğiniz gibi olur her şey.

bu nasıl acımasız bi yorum kanım dondu.size layık gördüğünü garanti mi ettiniz..lütfen sözlerinizi biraz ölçün ya..
Biri bok biri kaka soru cevap iliskisinin
Allah herseyin hayırlısını nasip etsin insallah.
Artemissisipi
Benimde kalbi durmustu bebegimin.
3 ay sonra kizima hamileydim sonrasinda insallah darisi sana

Allah bizim de yüzümüzü güldürür inşallah bir gün.
Terbiyesizlikten ziyade büyük cesaret hamile bir kadının başka bir kadını bu konuda vurması. Insan korkar.

Biri bok biri kaka soru cevap iliskisinin
Allah herseyin hayırlısını nasip etsin insallah.
Artemissisipi
Benimde kalbi durmustu bebegimin.
3 ay sonra kizima hamileydim sonrasinda insallah darisi sana
Benim ikinci oldu kalp durmasından kürtaj. Artık genetik ve pıhtılaşma bakilmadan hamile kalmamaya karar verdim.

Benim ikinci oldu kalp durmasından kürtaj. Artık genetik ve pıhtılaşma bakilmadan hamile kalmamaya karar verdim.
Benim gebeliklerde hep problemdi..İlki kalbi durdu kurtaj oldum.Sonrasinda kizimda 9 ay yattim sürekli kanamam oldu.
Oglumda da hep düsük tehlikesi vardı.
Senin İnanıyorum 3.ye olacakkk
Arkadasimin 5 senelik evliliginde bebegi olmuyordu yumurtaliginin biri alinmisti..Asılama ile 5 sene sonra 4.denemede tuttu.Oğlu var 4 yasında ve inanir misin gecen hafta hamile oldugunu ögrendi?14 haftalık hemde
Mucize bildigin..
Enerjimizzz tavan olsunn..

kaçıncı haftada durdu canım.ben ikisi 8 haftada kaldı.3.sü 9+2 de iki hafta önce durmuştu.pıhtılaşmaya karşı iğne de kullanmamıza rağmen..
umarım tez zamanda sağlıklı hamilelikle bebeğine kavuş bir an önce.genetiğine baktır geç olmadan..
ki biz geç kaldık dr oyalamasından..

bu nasıl acımasız bi yorum kanım dondu.size layık gördüğünü garanti mi ettiniz..lütfen sözlerinizi biraz ölçün ya..tabi

Allah bizim de yüzümüzü güldürür inşallah bir gün.
Terbiyesizlikten ziyade büyük cesaret hamile bir kadının başka bir kadını bu konuda vurması. Insan korkar.
inşallah canım ben alışkınım çevremde bende sonra evlenip hamile kalan o kadar insan nispet yaptı ki .ama diyorum allah onları başka türlü sınasın

bende genetil baktırdım canım düşükten sonra kan da pıhtılaşma cıktı aslında ilaç ve iğne kullandım ama yeter li gelmemiş demekki genetik henuz cıkmadı sonuclar bekliyorum

Teşekkür ederim bu güzel desteğin, verdiğin pozitif enerji için.

8. haftada ikisi de. İnşallah bizim de yüzümüz güler bir gün.

Sana derdimi.yada derdini soran olmadı.allh sana laik görmemiş demekki bunca sene.
Arkadaş bebek heyecanı yapan birine ters davranmış yersiz olmuş kabul ama sizin cevabınız hiç olmadı.
Allah birşey verirken bu layık yada bu layık değil diye ayırmadan veriyor. Siz hiç tanımadığınız evlat hasreti çeken birine nasıl Allah sana layık görmemiş dersiniz ya size böyle mi vahiy indi tövbe Yarabbim. Siz çok mu layıksınız da verdi acaba, o arkadaştan hangi noktada üstün gördünüz kendinizi.
Karnınızdaki bebeğe layık olmak için daha adil daha insancıl çooook daha merhametli olmanız gerekiyor.bunları becerdikten sonra biraz da had bilmeyi öğrenirseniz belki bişeylere layık olursunuz.
Ayrıca böyle hadsiz bir kibire girdiniz ya girmeyin, ne karnınızdaki bebeğin doğacağına ne sağlıklı olacağına ne de birlikte uzuuun bir ömrünüzün olacağına garantiniz var. Bu hepimiz için geçerli. O arkadaşa da yüce Rabbim merhamet etsin kucağını dünya güzeli sağlıklı bir bebekle doldursun İnşaallah.
Çok daha ağır şeyler yazmak istiyorum da kendimi en frenleyebildiğim halim bu

Bir insanın bu cümleyi kurabilmesi için içinin çürümüş, zift bağlamış olması lazım. Birinin bu kadar kötü kalpli olabileceğine inanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…