- Konu Sahibi almira.menekse
-
valantina koltuk takımı
merhabalar valentina koltuk takımı aldım arkadaşlar
fakat renklerinde değişiklik yaptırdım maviyi pek sevmedim
bir üçlü lila bir üçlüyü krem bi berjeri lila bi berjeri krem yaptırdım acaba nasıl olur?
birde valentina yatak odası takımını aldım yorumlarınızı bekliyorum
valantina yatak odası takımı
valantina koltuk takımı
bir üçlü lila bir üçlüyü krem bi berjeri lila bi berjeri krem yaptırdım acaba nasıl olur?
valantina yatak odası takımı
öncelikle hayırlı olsun..Ben de almayı düşünüyorum valentina koltuk, yatak odası ve yemek odası takımını ama bana ürünler yeni olduğu için koltukta renk seceneği yok, üründe değişiklik yapamıyoruz dediler..Bir de teşirdeki koltuklar küçük gibi geldi gözüme ben de kararsız kaldım.. resmini koyabirmisin yaptırdığın koltukların.. ben sütlü kahve,, krem yada gri renk düşünüyordum :44: :44:
bizede ilk başta renk karteşası yok dediler daha sonra getidiler ama çok seçenek yoktu yinede kartelada canlı renkler yoktu yani victoria koltuk takımının kartelasını getirdiler o kartelada kumaşlar kadifemsi gibiydi. ama krem ve kahve tonları vardı kartelada. benim koltuklar henüz yapım aşamasında acaba yanlış mı yaptım ya bir üçlü lila bir üçlü krem bir berjer krem bir berjer lila kötü mü duracaktı vakit varken değiştirsemmi acaba rengini hadi çocuklarım küçük diye biri daha koyu renk olsun dedim ama bide yakışmazsa sizce napayım bir arkadaş büyükleri krem berjerleri tek lila yap demiş çok aklım karıştı ya
arkadaşlar koltuk renkleri bu şekilde olacaktır.
Eki Görüntüle 1143261 Eki Görüntüle 1143263
SADECE BERLERLERİM LİLA OLACAKTIR KALAN 3 LÜLER BEJ RENGİ OLACAKTIR.
SİZCE PERDE SEÇİMİM NASIL OLSUN KANATLARI YİNE KADİFE LİLA DÜŞÜNÜYORUM AMA FİKİRLEREDE AÇIĞIM
Bence kadife lila uyar ama fikir vermek açısından: İki katlı kanatlardan da düşünebilirsin. Altına dantel kruvaze tül, üstüne lila fon onun üstünde de bej/krem ikinci kat fon perde olarak kanatları düşünebilirsin.
merhaba öncelikle çok teşekkür ederim cevaplandırdığınız için ben çok anlamıyorumda bu perde işlerinden bana daha açık tarif edermisiniz kullanım açısından çok zor bir model yaptırmak istemiyorum iki katlı derken ne demek istediniz bir perdenin haricinde birde fon için başka bi perdedemi kullanmam gerekiyor elinizde bu örneğe benzer bir resim varda paylaşırsanız çok sevinirim size camlarımın resimlerini görmeniz açısından resim ekliyorum Eki Görüntüle 1147831 Eki Görüntüle 1147835
Merhabalar,
Örnek olarak yukarıdaki linki bulabildim. Ancak perdecilerin vitrinlerinde çok fazla örnek bulunuyor. İçine kruvaze tül yaptıracakmışsın sanırım, dantelden olursa çok güzel duru, ama bence sakın kruvaze tül uçlarına boncuk düşünme. Tülün üstüne normalde tek kat olan kruvazeyi iki katlı iki farklı renk olarak yaptırabiliyorsun. Alt kat lila, üst katına da tülüne uygun krem veya koltklarına uygun bej düşünebilirsin. Tülcüde tam olarak doku ve renk tonuna karar verebilirsin bence. Ben de aynı koltuğun turkuaz ve krem olarak sipariş ettim. ben de bu söylediğim kombinin turkuazlı olanını yaptıracağım. Güle güle kullan.
bu arada 3 hafta geçti hala koltuklarım gelmedi. seninkiler geldi mi?
valentina koltuk takımı
valatina yatak odası takımı
ben bayıldım acıkcası ikiside cok zarif cnm güle güle kullan
Merhaba,
Koltuklarınız geldimi acaba? Seçim çok güzel. Benede düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Bu modeli mağazada görmedim daha. Ama oturumu nasıl sertmi yoksa yumuşakmı merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?