Mutfak Dekorasyonu bellona yemek odası takımı

pelinn2285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
67
0
kızlar bellonanın pera yemek odası ve yatak odasının krem kahve rengini beğendik ama dünyanın en kararsız insanı olduğum için bir türlü karar veremedim.kurulu halini görmedim hiç kullanan yada benim gibi beğenenler varsa fikir verebilirmi acaba..şubat indirimini kaçırmak istemediğimiz için acil karar vermek zorundayım yardımcı olursanız sevinirim
beğendiğim yemek odası takımlarının resimlerini ekliyorum fikir verirseniz çok memnun olurum
 

Eklentiler

  • $monet-yemek1.jpg
    $monet-yemek1.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 3.289
2.resim yni pera takımını ben aldım kuruldu ama eylülde kullancam:KK1:
harika takım canım gören bayılıyo çünkü değişik bi dizaynı var bn hiç başka bakmadan bu takımı görür görmes aldım e pişman değilim:21:
 
bende bunlar arasında çok kararsız kalmıştım sonra gittim başka bir yerden aldım hehe toptan çözüm.
en çok 3. takımı beğeniyordum ben.ama pera da gayet şık.eğer içinize sindiyse alın gitsin.çünkü 1 2 haftaya indirimler bitebilir.sezon başlıyor.
 
çok güzel, güle güle kullan. ben de lexus yemek odasını aldım, koyu renkli biraz ama aklım kaldı ilk görüşten itibaren.
 
Benim yemek odamda monet ilk gördüğümde çok beğendim. Beyaz lake kısımlar zarif duruyor. Vitrinin 2 lisini aldım tekli olan fazla geldi. Kapaklı olması da seçmeme yardımcı oldu tabi.. İyi bir seçim olduğunu düşünüyorum..
 
guzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıh
 
bende monet alayım diyordum oraya gidince perayı daha çok beğendim pera yemek odasının konsul v masa sandalyesini aldık ..
 
X