Elma sirkesi buharı ile cilt renginin açıldığını duymuştum.Bir kere denemiştim ama öyle ahım şahım bir etkisi olmadı bana.Sende deneyebilirsin belki sende etkisini gösterir.
1 tatlı kaşığı sirkeyle 1 su bardağı suyu karıştır ve tencerede kaynat.Daha sonra kaynayan suyu hemen al ve bir tülbent ya da havluyla kafanı kapat ve yüzünü bu buhara tut.Kokusu biraz kötü olacak o yüzden ağzından nefes alıp verirsen dayanabilirsin :) 10 dk falan dursun.Kalk ve yüzünü durulama.
ilk defa duyuyorum bunu
çok ilginç
işe yarar belki deneyeceğim bunu
peki sende neden tam işe yaramadı?düzenli yapmadığın için mi?
zaten çok esmer değilim az etki gösterse bile beni tatmin eder
bunu hergün yapmak gerekiyor mu peki?
ben bir ara iki gune bir yuzume yogurt surup iyice beklektikten sonra yikiyordum.cildimin beyazlastigini soyleyen bir cok kisi oldu.ancak yogurdun icindeki asit cilde zarar verir diye haftada bire dusurmustum.simdi ara sira cildim aydinlansin diye yaparim...
Ben biraz tez canlıyımdır.Yaptığım şeyin hemen o dakika işe yaramasını isterim.Sanırım ilk seferde çok olumlu bir sonuç alamayınca bir daha aklıma yapmak gelmedi.Sen en iyisi haftada 3 veya 4 kere yap hergün yapmak ne kadar doğru olur tartışılır. Patates maskesini duydun mu peki ? Ben onu çok sevmiştim.Hem biraz açtı rengimi hemde yüzümü bebek gibi pürüzsüz yaptı. Sirkeli suyu düzenli olarak 1 hafta yap.Baktın sonuç alamıyorsun birde patates maskesini dene...Baktın hiç biri sonuç vermedi daha etkili olan birşeyler önerebilirim ama yan etkiside tartışılır
ole ole sende ne cevherler varmış
dünden önceki gün buhar işini denedim ama evde elma sirkesi kalmamış bende limon sıktım
yüzüm buhardan sırılsıklam ve kıpkırmızı oldu,sonra düzeldi.işe yaradı sanki,bugün gene süreceğim.
patates maskesini hiç duymadım canım anlatır mısın?
bide yan etkisinden şüphe ettiğin yöntemi yazarsan sevinirim
Evet sıcaktan dolayı yüzün kızarıyor.Sonra geçiyor dediğin gibi.Hem gözeneklerinde açılmış olur limon sıktığın iyi olmuşPatates maskesine gelince şu şekilde yapılıyor;
Bir patatesin kabuklarını soy ve rendele.2 küçük kap al ve rendelediğin parçaların suyunu sık.Suları bir kapta dursun posaları diğer kaba koy.Sonra patates suyuyla yüzünü yıka,durulama yüzünde kurusun.Sonra patateslerin posalarını yüzüne yapıştır.Göz çevrenede koyabilirsin sorun olmuyor.Bütün yüzünü patatesle kapladıktan sonra 20 dk ya da 30 dk uzan ve bekle.Daha sonra yüzündeki patatesleri elinle toparla çöpe at ve yüzünü sabunsuz su ile durula.
Yan etkili bir diğer önerim ise Arap kızı kremi :26:
bu patatesi mutlaka deneyeceğim çok etkili bi yönteme benziyor
arap kızı bende de var,kullandımda geçen sene.fakat burdaki çoğu başlıkta zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım
arap kızına güveniyordum açıkçası,annelerimiz zamanından kalma,onlarda kullanırmış diye kullanıyordum fakat çok kimyasal madde içeriyormuş :18:
Patates maskesini dene ben çok beğenmiştim.Arap kızına gelince evet içinde civa bulunuyormuş malesef buda uzun vadede dişleri çürütüp döküyormuşş :26:
hadi yaaa
ben diş döktüğünü bilmiyordum.
anneannelerimizin neden dökük dişlerle dolaştığı belli oldu:86:
bende işe yarıyor gibi
2 günde bir buhar tuttum yüzüme ve her akşam yatmadan önce sabahta kalkar kalkmak gül suyu sürüyorum.
yarında patates maskesini deneyeceğim
babam dün farketti,tenin açılmış,parlıyor,türkan şoray gibi olmuşsun dedi
hangi gül suyu acaba marketlerde satılan gül sularından mı ?
yoğurt limon suyu ve karbonat yada kabartma tozu karışımı yapmştm iyi sonuç aldım cildi açar yoğurt o özelliğe sahip zatn..bunuda deneemnizi tavsiye ederimm
2 kaşık yoğurda bir çay kaşığı limon suyu ve 1 tatlı kaşığı karbont-kabrtma tozu.karşıtırn göz altları hariç uygulayn..uamrım sizede iyi gelir..arap kızını bende kullandm evt sabah kalknca bi açıklık göryrsnda snra geçiyo şu imex sivilce kremi gibi arap kızı kremide:)
bu patatesi mutlaka deneyeceğim çok etkili bi yönteme benziyor
arap kızı bende de var,kullandımda geçen sene.fakat burdaki çoğu başlıkta zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım
arap kızına güveniyordum açıkçası,annelerimiz zamanından kalma,onlarda kullanırmış diye kullanıyordum fakat çok kimyasal madde içeriyormuş :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?