Bembeyaz mutluluğa adım adım..

sura260511

Son dönemeç :)
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
1.022
124
73
Merhabalar kızlar. :3:

Cuma yarışmasında bir takım üyesiyim. Dedim ki burada da bir günlüğüm olsun. İstediğim kiloya gelince de dönüp okuyayım ve diyeyim ki vay be ben neler başarmışım. Bu yolumda takım arkadaşlarım gibi sizinde beni yalnız bırakmayacağınızı düşünüyorum.Şimdi gelelim öyküme..

22 yaşındayım. 1,67 boyunda ve 88,9 kiloyum. Şöyle ki, geçen sene diyetime başladığımda 97 kiloydum. sonrasında 85 kiloya kadar düştüm ve pes ettim. baya bir müddet ara verdim. sonrasında burayla tanıştım ve 1 mayıs günü diyete başladım. 82,5 kiloya kadar düştüm tabi bu bıraktığım evrede 88 olmuştum. sonra motivasyonum düştü. bıraktım. ama takım arkadaşlarım benim yanımda oldular hep. hepsine çok teşekkür ediyorum.

Şimdi de 88,9 kiloyum. 18,08,2013 günü başladım diyetime. yani dün. cumartesi günü diyetisyene başladım. onun verdiği listeyi ve sporlarımı yapıyorum. şimdilik durum gayet iyi.

Diyete başlama sebebim kendimi güzel hissetmemektende ziyade. Evlenmeme inşallah az bir zaman kaldı. bu evrede zayıflayıp istediğim gelinliğe ve sağlığıma kavuşmak istiyorum.O nedenle başlığımda bembeyaz mutluluğa adım adım oldu zaten.

PCOS luyum, insülin direncim var, bel fıtığım var, haşimatoyum.. Bunlar düzene girecek biliyorum.. Şükürler olsun ki hazırım..

Ben başaracağım.. Bana bu konuda sizde desteklerinizi esirgemeyin kızlar.. Hepinize şimdiden teşekkürler..

18,08,2013

sabah

5 zeytin
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 bardak şekersiz çay

ara öğün
1 armut
3 ceviz

ana öğün
4yk bamya
2porsiyon tavuk kekikli
1su bardağı yoğurt
1dilim ekmek

ara öğün
1 şeftali
8 çiğ badem

ana öğün
2 porsiyon köfte yaklaşık 6 köfte inegöl büyüklüğünde
1 kase az yağlı salata
2-3 yk kaşarsız domates çorbası
1,5 dilim ekmek

ara
1 armut

ara
1 su bardağı süt

spor
yarım saat yürüyüş

su
2,5 lt

Çok iyi bir gündü bugün tartıldım ve 88,2 kiloyum..

Back