- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Anlatsam roman olurmus gercekten...Roman dan bi alıntı mı bu
Ben 20 yaşında, geleği umutlarla dolu harika imkanlara sahip pırıl pırıl bir genç kızım..
Ben 20 yaşında, çocukluğu tacizlerle geçmiş en yakınından en uzağına istismar edilmiş, nedense hep yaşlı adamların ilgi odağı bir genç kızım...
Güvendiğim adamın tecavüz etmeye çalısmasından sonra herkese resti çekip hayatını çukura sürükleyen bir avareyim.
Herkesten korkan, her gece sessiz sessiz ağlayan, çoğu gece dizlerini sıkı sıkı tutarak uykularından uyanan o kücük kız benim..
Herkese kafa tutan, her türlü jeste tüm güzel sözlere eyvallah çekip yalnız başına ayakta duran; güçlü, imrenilen o gözde kadın benim...
Evli adamların sözde sevdaları özde aşağılık kaçamaklarına malzeme olmak istenen, ama asla taviz vermeyen o çıtır genç kız benim.
Hayata karşı dimdik durmaya çalıstıkça her rüzgarda eğilen ama asla yıkılmayan o güclü irade benim....
Biziz...
Kadiniz...
ama iste yine zor günler kapida
Herşeyi başardığım gibi bu günleri de atlatırım.
Annemden ögrendiğim gibi.
Dimdik. Eğilmeden. Yılmadan. Korkusuz. Kimseye muhtaç olmadan.
edebi bir yazıdan alıntı gibiBen 20 yaşında, geleği umutlarla dolu harika imkanlara sahip pırıl pırıl bir genç kızım..
Ben 20 yaşında, çocukluğu tacizlerle geçmiş en yakınından en uzağına istismar edilmiş, nedense hep yaşlı adamların ilgi odağı bir genç kızım...
Güvendiğim adamın tecavüz etmeye çalısmasından sonra herkese resti çekip hayatını çukura sürükleyen bir avareyim.
Herkesten korkan, her gece sessiz sessiz ağlayan, çoğu gece dizlerini sıkı sıkı tutarak uykularından uyanan o kücük kız benim..
Herkese kafa tutan, her türlü jeste tüm güzel sözlere eyvallah çekip yalnız başına ayakta duran; güçlü, imrenilen o gözde kadın benim...
Evli adamların sözde sevdaları özde aşağılık kaçamaklarına malzeme olmak istenen, ama asla taviz vermeyen o çıtır genç kız benim.
Hayata karşı dimdik durmaya çalıstıkça her rüzgarda eğilen ama asla yıkılmayan o güclü irade benim....
Biziz...
Kadiniz...
ama iste yine zor günler kapida
Herşeyi başardığım gibi bu günleri de atlatırım.
Annemden ögrendiğim gibi.
Dimdik. Eğilmeden. Yılmadan. Korkusuz. Kimseye muhtaç olmadan.
Eğer bu yaşadıkların gerçekse psikolojik destek alıp tedavi görmeni tavsiye ederimAnlatsam roman olurmus gercekten...
ceylinim... yoktum ne zamandir. Ozlemisim..Kedicik. Biliyorum az çok senin meseleni.. Ne denir ki
Bu ne?
Kamu spotu mu senin başından geçenler mi?
Buralar gormeyeli cok degismis. Malzeme verecek bi konu olmadi afedersiniz :)Şimdi sakin ol ve elindeki şiir kitabını yere bırak.
yakistirmaniz icin tesekkur ederim. Ama ben yazdim herhangi bir yerden alinti degiledebi bir yazıdan alıntı gibi
zor bir hayatın olmuş anladığım kadarıyla
ama asla yıkılmamışsın bundan sonra da kolay kolay yıkılmazsın
gercek. Tesekkur ederimEğer bu yaşadıkların gerçekse psikolojik destek alıp tedavi görmeni tavsiye ederim
Iyi de ben cidden ve tüm iyi niyetimle sormuştum.ceylinim... yoktum ne zamandir. Ozlemisim..
Buralar gormeyeli cok degismis. Malzeme verecek bi konu olmadi afedersiniz :)
ceylinim... yoktum ne zamandir. Ozlemisim..
yakistirmaniz icin tesekkur ederim. Ama ben yazdim herhangi bir yerden alinti degil
gercek. Tesekkur ederim
kadesa. Hatirladim..Iyi de ben cidden ve tüm iyi niyetimle sormuştum.
Çünkü kopyala yapıştır yapanlar çok ona göre yazacaktım.neyse.
biliyor musun? Defalarca psikiyatristen randevu aldim. Ama gidemedim. Insan uzmanina bile anlatamiyor bazi seyleriAynen canım bende ...
Bir uzmana danissan nasıl olur ?
Geçmiş geçmişte kaldı deyip yoluna devam et . Ne badireler yaşıyor insan..
Ailem hicbirini bilmez. Hepsini tek yasadim tek atlattim ben.. tek bir kisi degil ki. Hayatim boyunca karsima cikan herkes bi imtihan sebebi oldu benim icin...O zaman anlat bize. Sana hangi seref..z bunlari yasatti? Ailen ne yapti? Sana destek olmadi mi kimse?
ceylinim... yoktum ne zamandir. Ozlemisim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?