Ben 20 yaşında...

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Ben 20 yaşında, geleği umutlarla dolu harika imkanlara sahip pırıl pırıl bir genç kızım..
Ben 20 yaşında, çocukluğu tacizlerle geçmiş en yakınından en uzağına istismar edilmiş, nedense hep yaşlı adamların ilgi odağı bir genç kızım...

Güvendiğim adamın tecavüz etmeye çalısmasından sonra herkese resti çekip hayatını çukura sürükleyen bir avareyim.

Herkesten korkan, her gece sessiz sessiz ağlayan, çoğu gece dizlerini sıkı sıkı tutarak uykularından uyanan o kücük kız benim..

Herkese kafa tutan, her türlü jeste tüm güzel sözlere eyvallah çekip yalnız başına ayakta duran; güçlü, imrenilen o gözde kadın benim...

Evli adamların sözde sevdaları özde aşağılık kaçamaklarına malzeme olmak istenen, ama asla taviz vermeyen o çıtır genç kız benim.

Hayata karşı dimdik durmaya çalıstıkça her rüzgarda eğilen ama asla yıkılmayan o güclü irade benim....
Biziz...
Kadiniz...

ama iste yine zor günler kapida

Herşeyi başardığım gibi bu günleri de atlatırım.
Annemden ögrendiğim gibi.

Dimdik. Eğilmeden. Yılmadan. Korkusuz. Kimseye muhtaç olmadan.

NOT: HERHANGI BIR SIIR KITABINDAN YAHUT ROMANDAN ALINTILAMADIM. HAYATIMDAN BIRSEYLERI OZETLEMEK ISTEDIM. EDEBI BIR ANLATIM OLMASI BENIM SUCUM DEGIL.

Son düzenleme:

Şimdi sakin ol ve elindeki şiir kitabını yere bırak.

edebi bir yazıdan alıntı gibi

zor bir hayatın olmuş anladığım kadarıyla

ama asla yıkılmamışsın bundan sonra da kolay kolay yıkılmazsın

edebi bir yazıdan alıntı gibi

zor bir hayatın olmuş anladığım kadarıyla

ama asla yıkılmamışsın bundan sonra da kolay kolay yıkılmazsın
yakistirmaniz icin tesekkur ederim. Ama ben yazdim herhangi bir yerden alinti degil

Eğer bu yaşadıkların gerçekse psikolojik destek alıp tedavi görmeni tavsiye ederim
gercek. Tesekkur ederim

"çocukluğu tacizlerle geçmiş en yakınından en uzağına istismar edilmiş, nedense hep yaşlı adamların ilgi odağı bir genç kızım..."

Nasıl yanı, nasıl bir çevreniz vardı ki herkes sapık? Annen niye seni korumadı? Şimdi fizyoterapist olacaksanız, demekki avare değilsiniz.

Yardım alın, geleceğe umutla bakın inşallah.

Iyi de ben cidden ve tüm iyi niyetimle sormuştum.

Çünkü kopyala yapıştır yapanlar çok ona göre yazacaktım.neyse.
kadesa. Hatirladim..
afedersin. Ciddiyetini farkedememem benim hatam..

Aynen canım bende ...
Bir uzmana danissan nasıl olur ?
Geçmiş geçmişte kaldı deyip yoluna devam et . Ne badireler yaşıyor insan..
biliyor musun? Defalarca psikiyatristen randevu aldim. Ama gidemedim. Insan uzmanina bile anlatamiyor bazi seyleri

O zaman anlat bize. Sana hangi seref..z bunlari yasatti? Ailen ne yapti? Sana destek olmadi mi kimse?
Ailem hicbirini bilmez. Hepsini tek yasadim tek atlattim ben.. tek bir kisi degil ki. Hayatim boyunca karsima cikan herkes bi imtihan sebebi oldu benim icin...

Durum acık yazılmadığından bir tavsiyede bulanamıyor insan.

Sen yine de durum her neyse bu yazdıkların yaşamına ait izler taşıyorsa bir bilene danışma danış derim, sıkıntı büyük gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…