Annemde oyle soyledi sagira kulak yapmissin dediOna üzerime kuma getirir misin diye sorduysan kesin getirir
Niye kuma getirsin ki? Bir de 24 yaş evlilik için çok küçük bir yaş değil mi? Siz ne zaman boşandınız? Birazcık zaman tanıyın bence birbirinize, çünkü bir çocuğunuz var ve bu durumda çocuğunuzu düşünerek hareket etmeniz sizi daha mutlu eder.O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Diyor yasi ufak 2 3 yil sonra senden sıkılıp pisman olurKuma getirir ne ya, ablanızın üstüne kuma getiren mi olmuşkafalara bak. Sütten ağzı yanan biri olarak yoğurdu üfleyerek yiyin. Kızınız var öncelikle düşünmeniz gereken, iyi tartın.
O adam senle evlenmeyecek bıraksın bu işleri. Daha 24 yasındasın zaten bir kez kötü bir tecrüben olmuş üstüne bir de evladın var hala neden hata üstüne hata peşindesin?Sen yalnız bi kadın degılsın evladın var işe gir kendi ayakların üstünde dur evladına yogunlaş nedir bu acele?O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
O adam senle evlenmeyecek bıraksın bu işleri. Daha 24 yasındasın zaten bir kez kötü bir tecrüben olmuş üstüne bir de evladın var hala neden hata üstüne hata peşindesin?Sen yalnız bi kadın degılsın evladın var işe gir kendi ayakların üstünde dur evladına yogunlaş nedir bu acele
E seninde yaşın ufak, öyle şey mi olur. Siz kendiniz değerlendirin size ve kızınıza değer veriyor mu ona bakın. Kuma getirmekten ziyade yaşı küçük olduğundan başka şeyler açmasın başınıza.Diyor yasi ufak 2 3 yil sonra senden sıkılıp pisman olur
Nasil baska seyler?E seninde yaşın ufak, öyle şey mi olur. Siz kendiniz değerlendirin size ve kızınıza değer veriyor mu ona bakın. Kuma getirmekten ziyade yaşı küçük olduğundan başka şeyler açmasın başınıza.
NE?ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor
O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
şaka mı ?
Nerede yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?