BilmiyorumUff, acaba fake mi??
Hic güleceğim yoktuOna üzerime kuma getirir misin diye sorduysan kesin getirir
once sız bır buyuyun konu sahıbı
24 yas ve cocuklusunuz
erkek arkadasım ustume evlenırsek kuma getırır mı dıyorsunuz
gercekten evlenmek ıcın devlet bazı sartları agırlastırmalı bu ne ya coluk cocuk oyuncak etmıs
O zaman ayrilir ya da aldatir kuma nedir?Diyor yasi ufak 2 3 yil sonra senden sıkılıp pisman olur
Fikri benimsemişler çoktan, onlar için bir seçenek âdeta.O zaman ayrilir ya da aldatir kuma nedir?
Anneside kulağına su kacirmissin tarzi konuşmuş nasil mantik anlamdımFikri benimsemişler çoktan, onlar için bir seçenek âdeta.
Kuma mi kaldı yapmayın Allah aşkınaO daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Eşeğin aklına düştü bi kere karpuz kabuğuOna üzerime kuma getirir misin diye sorduysan kesin getirir
KumaO daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?