- 23 Aralık 2012
- 7.743
- 51.779
- 748
Niye evlenmiycek ? Suan kabul etsem gelip istiycekler sadece ben ilerde pisman olur mu diye dusunuyrm
Ablanızın zeka seviyesini hesaplayamadımO daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Her şey olabilir, neler duyup görüyoruz. Kendini bilmeyen dengesizin birine denk gelirsen her iş de açar başına. Kızın da var ona göre hareket etmen lazım, yabancı bir adamla aynı eve sokmadan önce kırk kere düşünmek gerek.Nasil baska seyler?
O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
11.günAaa şu kondom kullanmayıp hamile kalırsan kürtaj ol diyen erkek arkadaş mı?
Var maalesef.Kuma mı kaldı?
Hep ablam yuzndenNe alakası var yahu. Hic evlenmemiş biri illa hic evlenmemis biriylemi evlenmeli? Gayetde mutlu olunabilir. Adamın aklına olmayacak seyler sokmayın durup dururken.
Sizenee11.gün
Hee vallaBir de ona üzerime kuma getirir misin diye mi sordunuz müthiş
Kuma mı kalmış bu devirde diyorsunuz ama halen var oldukça da fazla maalesef. Ülkemiz sadece istanbuldan ve batı anadoludan ibaret değil.Bir erkeğe neden bana kuma getirir misin diye sorarsın ki? Kuma mı kalmış bu devirde. Düpedüz aldatmadır kuma getirmesi ve basılır o adama tekme olur biter. Böyle bir şüphenin olduğu yaşı daha tam olgunlaşmamış biriyle evlilik yoluna girmeden bir değil bin kere düşün bence. Bir de evladın var onu da düşün
He vallaBir de ona üzerime kuma getirir misin diye mi sordunuz müthiş
Ben de istanbulda ya da batı anadolu da yaşamıyorum zaten ama biliyorym ki hala o iğrenç şey var belli yerlerde. Fakat normal mi sizce bir erkeğe bana kuma getirir misin diye sormak?Kuma mı kalmış bu devirde diyorsunuz ama halen var oldukça da fazla maalesef. Ülkemiz sadece istanbuldan ve batı anadoludan ibaret değil.
Ah be cherry, halen var maalesef. Doğulu çok tanıdığım var, oradan biliyorum. Her şey bizim sandığımız gibi toz pembe olsa keşke.Kumalık mı kaldı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?