Ben 24 yasinda bosanmis bayanim erkek arkadasimda 24 yasinda

Ablanızın zeka seviyesini hesaplayamadım

Ne alakası var yahu. Hic evlenmemiş biri illa hic evlenmemis biriylemi evlenmeli? Gayetde mutlu olunabilir. Adamın aklına olmayacak seyler sokmayın durup dururken.

Nasil baska seyler?
Her şey olabilir, neler duyup görüyoruz. Kendini bilmeyen dengesizin birine denk gelirsen her iş de açar başına. Kızın da var ona göre hareket etmen lazım, yabancı bir adamla aynı eve sokmadan önce kırk kere düşünmek gerek.

Bir erkeğe neden bana kuma getirir misin diye sorarsın ki? Kuma mı kalmış bu devirde. Düpedüz aldatmadır kuma getirmesi ve basılır o adama tekme olur biter. Böyle bir şüphenin olduğu yaşı daha tam olgunlaşmamış biriyle evlilik yoluna girmeden bir değil bin kere düşün bence. Bir de evladın var onu da düşün

Kuma mı kalmış bu devirde diyorsunuz ama halen var oldukça da fazla maalesef. Ülkemiz sadece istanbuldan ve batı anadoludan ibaret değil.

Kuma mı kalmış bu devirde diyorsunuz ama halen var oldukça da fazla maalesef. Ülkemiz sadece istanbuldan ve batı anadoludan ibaret değil.
Ben de istanbulda ya da batı anadolu da yaşamıyorum zaten ama biliyorym ki hala o iğrenç şey var belli yerlerde. Fakat normal mi sizce bir erkeğe bana kuma getirir misin diye sormak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…