ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

xburcuxx

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
59
14
13
Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.

zipzip bu konuya en iyi yorumu yapar bence

Uyardığınız konular basit konularsa belki o yüzden daralıyordur

Evlenmissiniz, hamile kalmissiniz. Simdi cok desek bosanacak misiniz?
Bu tur sorular evlenmeden once sorulur. Uyusuyorsaniz sorun yoktur, uyusmuyorsaniz yas farki batmistir.
Evet bana gore 15 yas ucurum gibi bir fark. Ben evlenmezdim. Sizin icin uzgunum.

Bir de Turkce'yi dogru kullanalim lutfen.

Gerek kalmamış zipzipe yaşları yazmış ...tropiklerde geziyor gelir şimdi hahaha

Sizin konunuza gelince de hamilesiniz gereksiz bir sıkıntı olmuş

Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım

Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Genç olan sizsiniz, sizin daha cıvıl cıvıl olmanız lazım aslında. Birbirinize ayak uyduramıyor musunuz, hep mi böyleydi yoksa hamile olduğunuz için size öyle geliyor olabilir mi?

zipzip yaştan sorumlu KK bakanı Seninle aynı kaderi paylaşmıyor ..Yaş farkın çok,soru için geç ..

Keske cocuk yapmasaydiniz. Iliskilerde bi taraf sikilinca o iliskiyi yurutmek cok guclesir. Benim yegenim de 18 yasindayken kendinden 20 yas buyuk biriyle evlendi. Birde cocugu var simdi. O da pisman. Ve benim farkettigim kadariyla gozu disarda kaliyor. Bunlar kacinilmaz sonlar.

Bu ewlilik mecburiyetten oldu oralara qirdimmi cikamam kader diyorum ben. Cok mutsuzum

Hamileliğinizden itibaren mi böyle oldu? Yani ne oldu da değişti? Belki değişmemiştir ama size öyle geliyodur. Yada cinsel hayatınızda duraksama varsa onun gerginliğidir
Hamileliqimi oqrendikten sonra bir kere oldu iliski bidaha yaklastirmadim yanima tek heyecanim bebeqim onunda qelmesine cok war :)

Ne kadarlik evlisiniz, nezaman basladiniz bilmiyorum baştan boyle degildi diyorsun :)ama belkide bunlar iyi gunlerindir sen 30-35lerine geldigin zaman asil bomba patlarsa hic sasirmam olur mu olur :) bunu sormaktada baya gec kalmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…