zip zip olsaydı bir analiz yapardı şimdi ..
Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.
Genç olan sizsiniz, sizin daha cıvıl cıvıl olmanız lazım aslında. Birbirinize ayak uyduramıyor musunuz, hep mi böyleydi yoksa hamile olduğunuz için size öyle geliyor olabilir mi?Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Ciwil ciwilim aslinda o robot qibi. Bastan boyle deqildi.Genç olan sizsiniz, sizin daha cıvıl cıvıl olmanız lazım aslında. Birbirinize ayak uyduramıyor musunuz, hep mi böyleydi yoksa hamile olduğunuz için size öyle geliyor olabilir mi?
Ciwil ciwilim aslinda o robot qibi. Bastan boyle deqildi.
Hamileliqimi oqrendikten sonra bir kere oldu iliski bidaha yaklastirmadim yanima tek heyecanim bebeqim onunda qelmesine cok war :)Hamileliğinizden itibaren mi böyle oldu? Yani ne oldu da değişti? Belki değişmemiştir ama size öyle geliyodur. Yada cinsel hayatınızda duraksama varsa onun gerginliğidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?