- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Senin yine fazla yok fark anlasabiliomusunuz.bende 24 ...eşim 333
Hamileliqimi oqrendikten sonra bir kere oldu iliski bidaha yaklastirmadim yanima tek heyecanim bebeqim onunda qelmesine cok war :)
9 yaştan o derece sıkıntı olacagini sanmiyorum bende 21 esim 30 kendi adima cok sıkıntı yasamadimda... 15 cok be :/bende 24 ...eşim 333
Peki ne olucak o zaman zipzip
Bence sorun esınde degıl sende cocuk gıbısın neymıs heyecan yokmus sıklmıs mıs arkaaasım sen evlılıgı ne sanıyosun bılmıyorum ama sankı evcılık kafasındasın gıbı hıssettım ben sıkıldım oynamıyayım der gıbı evlenırken heyecan olsun Dıye mı evlenmıstınız acaba?Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Aynen oyle yaşıt ewlenenlere özeniyorum yalan deqil.Keske cocuk yapmasaydiniz. Iliskilerde bi taraf sikilinca o iliskiyi yurutmek cok guclesir. Benim yegenim de 18 yasindayken kendinden 20 yas buyuk biriyle evlendi. Birde cocugu var simdi. O da pisman. Ve benim farkettigim kadariyla gozu disarda kaliyor. Bunlar kacinilmaz sonlar.
Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.
Pardon da g yerıne q v yerıne w kullanmak yenı modamı yenı bı akım basladı da bızım mı haberımız yok arkadasların uyarmalarına ragmen devam etmıssınız nerde sorun oldugunu anlamadıgınızı dusundugumden acık acık yazdım umarım anlamassınızdır!...Kiskaniyo pazara cikmadim hic ewlendimden beri o kafasina qore aliyo biseyler qetiriyo. Ben hamileyim sonucta belki canimin cektiqi bisey alicam belki aliswerisi ben yapmak istiyorum kac kez soyledim bu konuyu ben cikamazmisim pazara hep ewde haliyle psikolojim bozuluyo bi annemlere qidiyorum oda welerimiz yakin bode oda qeliyo benimle.
Kiskaniyo pazara cikmadim hic ewlendimden beri o kafasina qore aliyo biseyler qetiriyo. Ben hamileyim sonucta belki canimin cektiqi bisey alicam belki aliswerisi ben yapmak istiyorum kac kez soyledim bu konuyu ben cikamazmisim pazara hep ewde haliyle psikolojim bozuluyo bi annemlere qidiyorum oda welerimiz yakin bode oda qeliyo benimle.
Senin takintin da ben miyim
Valla bisey olucagi yok, bi sekilde anlasmaya calisicaklar. Bunu evlenmeden önce düsünmek lazimdi
öyle ama bi yerden kişilerin kafa yapısı uyuşması,genleri vs çok etkiliyor9 yaştan o derece sıkıntı olacagini sanmiyorum bende 21 esim 30 kendi adima cok sıkıntı yasamadimda... 15 cok be :/
Sebep g ve w harflerıne karsı bı antıpatınız mı var?Yazim icin kusura bakmayin yazamiyorum baska turlu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?