ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

Evlenmişsiniz artık.
Hem bu durumun getirdiği avantajlar da vardır muhakkak.Mesela sizden çok daha olgun,hayat tecrübesi daha fazla bunun yararı olmuştur.
Mecburiyet derken sevmeden mi evlendiniz,aile zoruyla falan mı ?

Kiskaniyo pazara cikmadim hic ewlendimden beri o kafasina qore aliyo biseyler qetiriyo. Ben hamileyim sonucta belki canimin cektiqi bisey alicam belki aliswerisi ben yapmak istiyorum kac kez soyledim bu konuyu ben cikamazmisim pazara hep ewde haliyle psikolojim bozuluyo bi annemlere qidiyorum oda welerimiz yakin bode oda qeliyo benimle.

Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Bence sorun esınde degıl sende cocuk gıbısın neymıs heyecan yokmus sıklmıs mıs arkaaasım sen evlılıgı ne sanıyosun bılmıyorum ama sankı evcılık kafasındasın gıbı hıssettım ben sıkıldım oynamıyayım der gıbı evlenırken heyecan olsun Dıye mı evlenmıstınız acaba?

Ayy 333 yazmışım iyi mi :)
asırlar var aramızda :):)
anlaşıyoruz gibi ya...
33 demeye bin şahit ...
yaşını göstermiyor ve tez canlı ben tembel oturduğum yerde fotosentez yapabilirim günlerce hiç rahatsız olmam...
o ise evi ters düz eder

Aynen oyle yaşıt ewlenenlere özeniyorum yalan deqil.

Erkek için genç kadın her za man iyidir ama kadın için aynı yaş makbul 15 yaş çok fazla
Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.

Pardon da g yerıne q v yerıne w kullanmak yenı modamı yenı bı akım basladı da bızım mı haberımız yok arkadasların uyarmalarına ragmen devam etmıssınız nerde sorun oldugunu anlamadıgınızı dusundugumden acık acık yazdım umarım anlamassınızdır!...

Kafasına göre bişeyler alıyosa buyursun yemeği de kendi yapsın o zaman. Öyle şey mi olurmuş ya.
Bari beraber gitseniz alışverişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…