ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

O zamanlar kafama takilmiyodu.sorun bendede olabilir ama onda daha cok bana yetemiyo beni mutlu edemiyo artik.

Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.
15 yaş evet çok fazla ama bunu düşünmek için artık çok geç.

Bu durumun yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum.. Ne 40 lı yaşlarında kişiler var cıvıl cıvıl, içleri enerji dolu.. Bunun eşinin ruhuyla alakası var.. Demek ki durgun birisi. Ki bence sizin ruhlarınız uyuşmuyor.
Sizin asıl sorununuz, eşinin sebepsiz yere kıskançlığı ve sosyal hayatının olmaması.. Üstüne hamilelik de eklenince, duygusallaşmışsın.. Bence öncelikle bu sorununu çözmen gerekiyor.. Neden dışarı çıkmana izin vermiyor eşin?

Başka bir nokta da 40 yaşındaki adam kendini nasıl azarlatıyor , kafama bu da takıldı. 20 yaşındaki bir çocuğa kendini azarlama cesareti gösterecek 40 yaşında bir adamı kafamda canlandıramadım açıkçası.

Ben olsam ben de izin vermem. Uyanıklık yapıp 20lik kızla evlenmiş, lakin kızın dışarı çıkıp kendi yaşıtı adamları görünce gözü açılır mazallah. Etrafta pekçok Behlülcükler geziyor, dikkatli olmak gerek tabi. Kart amcadan sıkılan Bihter misali olmasın sonra, değil mi.

Aynen oyle beni tam anlamiyla tarif ettiniz bende sorunun burdan kaynaklandiqini düşünüyorum bakimliyim o yuzden izin wermiyo diye düşünüyorum. Bende enerjimi atamiyorum tabi koca qun ewde insan depresyona qiriyo.

40 deqil 39 yasinda. Azarlamiyorum ben onu sorunlarimi dile qetiriyorum. Oda darılıyo su an konusmuyoruz.

Ben çok yadırgamıyorum böyle durumları.. Çevremde bu tür evlilik yapıp da çok mutlu, uyumlu olan çiftler var.. Bence eşinin kendisine güvenmediği için, baskıcı rejim uyguluyor.. Madem bu kıza güvenmiyorsa, neden evleniyor? Neyine güveniyor, anlamıyorum ki...

Belki arkadaşlar kızar ama ben kedimden 15 yaş büyük birini nedense amca gözüyle görüyorum.

Yaşlı adamla evlenen genç kadınlar en çok bundan şikayetçi vardı benimde böyle arkadaşım yaşlı adamla evli aynı sizin gibi depresyona girdi epey zorlandı, ama artık dertlenmeniz için çok geç bu şikayetleri ona söyleyeceksiniz anlarsa anlayacak anlamazsa ömür boyu kıskanacak görücü usulmü bunları öncede onunla evlenmeden konuşacaktınız evlilik bir anlaşma neye kandınız anlamadım?

evlenmişsin zaten şimdi ne desek boş.

ama yine de söyliyeyim fikrimi fazla bence ben 24 yaşındayım eşim 34 o bile bana bayağı fazla geliyor.

Aynen oyle beni tam anlamiyla tarif ettiniz bende sorunun burdan kaynaklandiqini düşünüyorum bakimliyim o yuzden izin wermiyo diye düşünüyorum. Bende enerjimi atamiyorum tabi koca qun ewde insan depresyona qiriyo.
Ne yapmayı düşünüyorsun? Böyle hayat geçer mi? Eşin seni ne sanıyor acaba? Ailenin bu konudaki tutumu nedir? Çok soru soruyorum galiba ama merak ettim.

Birinin bakmasına tahammülü yok ben esimi asla aldatmam onu sewiyorum bende onu baska bir kadinla paylasamam o konuda quweniyoruz birbirimize. Sadece yas farkindanmi ne dusunceler uyusmuyor.

40 deqil 39 yasinda. Azarlamiyorum ben onu sorunlarimi dile qetiriyorum. Oda darılıyo su an konusmuyoruz.
Yaş ilerledikçe insanların huyu değişir küsme huyları başlar çocuk gibi olurlar,eşinde de şimdiden başlamış galiba.

Aynen, mdem kendine guvenmiyordun, neden 15 yas kucuk kadinla evlendin abicim derler adama.

Birinin bakmasına tahammülü yok ben esimi asla aldatmam onu sewiyorum bende onu baska bir kadinla paylasamam o konuda quweniyoruz birbirimize. Sadece yas farkindanmi ne dusunceler uyusmuyor.

aranızda kuşak farkı var tabide sadece buna bağlı değildir aynı yaştakiler bile anlaşamıyor.

yapı meselesi

Ne yapmayı düşünüyorsun? Böyle hayat geçer mi? Eşin seni ne sanıyor acaba? Ailenin bu konudaki tutumu nedir? Çok soru soruyorum galiba ama merak ettim.
Bir cocuqum olucak ewliliqimi bitirmeyi düşünmüyorum. Ancak beni kaybetme korkusuyla ona birseyler yaptirabilirim qözünü korkutabilirim onu belki duzelir. Bir keresinde sabah seni bosanmaya wercem dedim fenalasti numaradanmi bilmiyorum sarildim felan .bazen aciyorum bazen kiziyorum ama sonucunda sewiyorum .hani cirkin biride deqil karizmatik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…