ben 3.ay 8 günlük hamileyim degişik duygular bunlar

cigdemblt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
9
0
16
İstanbul
sizce hamilelik ,nazlanma ayımıdır kadınların hoş ben pek nazlı deyilim ama acayip duygusalım ve alınganlık yapmam artık alışganlık haline geldi , ben kendime dyorum ki neden acaba herkez benimle ugraşıyor sizlerdemi öylesiniz düşüncelerinizi alabilirmiyim kızlar..........

Naz olduğunu düşünmüyorum.Çünkü adet öncesinde de her zaman benzer duyguları yaşıyordum.Hamilelikte olması da çok normal.Vücut zaten yeterince çalışıyor.Vücudun böyle olması ruh halini etkiliyor ister istemez.Hormonlar

tamamıyla hormonların suçu canım :))) hamilelik psikolojisi bu nazla falan alakası yok adet öncesinde de yaşardık aynı duyguları bu onun çok çok gelişmiş hali patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ağlıyorum kızıyorm sinirleniyorm falan filan çekilmez oldum iyice.. eşlerimize bol sabır yapcak bişi yokkk :))))

evet gerçektende duruldum ama karakterim degişti eminim kendimigattar ve taş kalpli hissediyorum , sanırım dogurana kadar psikopatın teki olcam. cevabın için teşekkürler

evet gerçektende duruldum ama karakterim degişti eminim kendimigattar ve taş kalpli hissediyorum , sanırım dogurana kadar psikopatın teki olcam. cevabın için teşekkürler

bu da hormonların hissettirdiği şeyler canım aslında sen aynı sensin.. bende bi ara kendimi taş kesildim zannetmiştim öyle bi lanet gaddar bişi olmuştum ama sonra geçti aşırı duygusallaştım hüngür hüngür her şeye ağladım falan çok şükür ki şimdi biraz normalm

merhaba;
malesef bende aynıyım canım,herşeye alınır oldum.hatta dün bana kayınvalidem hasta olursun dikkat et dedi diye bile alındım eşime veryansın ettim.sanki ben bilmiyorum diye.ne diyeyim ALLAH eşlerimize sabır versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…