Bu konuyu başından beri takip ediyordum,sonlara doğru olmayacağını anladım..Olmasını isterdim çünkü kalbi çarpmış heyecanlandırmıs beyfendı,böyle duygular nadir yaşanır özellikle yanlıs anlamayın ben de 33 yasındayım 31 yasında evlendım 30 dan sonra daha seçici oluyorsunuz 20 lı yaslardakı gıbı toz pembe bakmadıgınız ıcın hayata öyle kalbınızı çarptıran bırı kolay kolay cıkmıyor..Ancak bu kadar adamı övmeleri ve buna ragmen karsıdan bır adım gelmemesi çok enteresan geldı bana..Övüyorsan karsı tarafla ılgılı bır nıyetın vardır zemın hazırlamak ıcın översin...Ama boş boş övüp karsı taraftan bır atak gelmıyorsa bu çok itici bir durum..Neden ben durduk yerde senın adamı övmenı dınlıyım..Keşke hiç ima bile etmeseydiniz ama duygularınızın heyecanına kapılmışsınız o an..Karsı tarafta evde ben sızı bır araya getıremem demesı anlamsız olmus sankı evı terkedecekler de sız evde basbasa kalacaksınız...Onlar da evde olduktan sonra 2 kelam edıp tanısmanızda kötü ne olabılırkı..O zaman bir kahve ıcın dıyorsa adamdan habersız nasıl bu kararı verıyor..Sorması gerekmez mı adama..Kahve ıcılecekse neden haber vermıyor yavuzla konustum su gun su saat dıyor sana uygun mu fln derdı en azından..Şuan bence cocugu begendıgını gayet de ıyı anladı ya söyledı adam ıstemedı ya da söylemedı..Ama bence cocuk hoslansa mutlaka yengesıne söylerdı o da sıze söylerdı.Bence burdakı bazı ınsanlar yazmıs ya numaranı elıne tutustur ver asla öyle seylere gırmeyın..Cevap olumsuz olursa cok utanırsınız zaten sürekli yüzyüze baktıgınız ınsanlar..Sonucta beyfendı de yurt dısında yetısmıs bırınden hoslanıyorsa duygularını acmakta cekınecegını dusunmuyorum kaldıkı ortada yenge var anne var onlarla mutlaka ıletırdı agzını arayın sevgılısı var mı evlılık dusunuyor mu derdı..Bunlar sorulmadıgına göre karsı tarafta böyle bır nıyet oluşmamış.O yüzden kesinlikle ılk adımı sız atmayın..Ayrıca yengenın dedıgı bu yastan sonra ancak mantık evlılıgı olur lafı ıcın o beyfendı ıcın oyle olabılır ama ben henuz 40 ım deseydınız :))) 40 yasında da ınsanın duyguları körelmiyor bana cok ıtıcı geldı bu yenge..Belkı suan uzuldugunuz bu olayda da bır hayır vardır belkı de ıyıkı olmadı sız daha 40 sınız 50 yasındakı adam dusunsun..Eş olarak Türk tercih etmenizi Avrupa'da yasayan bır bayan olarak anlıyorum.Avrupa'da erkekler fazla sahıplenıcı degıller,evet karısmazlar darlamazlar ama kadın erkek o kadar esıttırkı bazen erkek ısı sayılabılecek seylerı sıze yaptırırlar avrupa da erkek gıbı olmayı ogrenırsınız :) Ama evlılıgınızde de kıyafetınıze,erkek arkadaslarınıza fazla karısmazlar o konuda rahat edebılırsınız..Kımıne bu cazıp gelır kımı daha cok sahıplenılmeyı kıskanılmayı ıster herkesın ısteklerı tercıhlerı farklı..Bulunduğunuz bölgede cok Türk var mı bılmıyorum ama facebookta hollanda da yasayan türkler diye gruplar var..Oraya gırıp sosyallesebılırsınız belkı kafanıza uyan bırılerı cıkar farklı konularla ılgılı fıkır alısverısı yaparken..Onun dısında ben olsam artık yengeyı fazla aramam aradıgında beyfendıyle ılgılı de konusmam övdugunde de Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın der geçerim...