Yok zaten 10.30 gibi kalkiyoruz. Ama benim butun hafta sonum gidiyor, hafta ici de calisiyoruz zaten. Haftada bir gun olsa yine sikinti degil ama c.tesi ve pazar 2 gunde getiriyor.Çocuk kahvaltıya kacta geliyor ? 7 de mi ?
Çocuk acısından bakın daha 6 7 yaşlarında ve annesi yok yanında.
Esim hafta ici de gidiyor ama 2 gun, bir de komple hafta sonu 2 gun alip getirmesi beni rahatsiz ediyor acikcasi. Kendi babasi da odevlerini filan yaptirtiyor zaten. BilemedimYani keyfi olarak gelse devamlı benim evimde vakit geçirse ben de tepki gösterebilirim bir noktadan sonra.
Ama ders çalıştırıyormuş eşiniz, belli ki kendi babası pek ilgilenmiyor çocuğun durumuyla... o yüzden biraz daha anlayışlı olabilirsiniz bence. Anlıyorum sizi evinizde düzeniniz bozuluyordur ama bunu sevap olarak düşünün...
11-15 arasi ama simdi ciktilar, esim spora gitti gelmesi 6 yi bulur. Kompe hafta sonu gidiyor bu sekilde. Gecici bir sure oldugunu da dusunmuyorum bunun ben. Sikinti orada zatenIlk okul 1 e giden bir çocuk sabah 8 den 15 e kadar ders çalışılmıştır sanırım. Kac saattir siz de ki?
Uuf sizde haklısınız ama çok minik ya kıyamıyor da insan.Yok zaten 10.30 gibi kalkiyoruz. Ama benim butun hafta sonum gidiyor, hafta ici de calisiyoruz zaten. Haftada bir gun olsa yine sikinti degil ama c.tesi ve pazar 2 gunde getiriyor.
Esim hafta ici de gidiyor ama 2 gun, bir de komple hafta sonu 2 gun alip getirmesi beni rahatsiz ediyor acikcasi. Kendi babasi da odevlerini filan yaptirtiyor zaten. Bilemedim
Ya aslinda uyumlu bir cocuk degil, ben cocuklari cok severim. Mesela kahvaltiyi hazirlarken diyorum bana yardim eder misin. kaplari veriyorum, hemen aglamaya basliyor, hayir diyo, yemegini kendi yemiyor, esim yedirmek zorunda kaliyor, ellerini bile esim yikatiyor, biraz hazira alistirmislar yoksa ben esime de diyorum. Ayakkabilari bile giydirilsin diye bekliyor. Ben de ugrasmak istemiyorum acikcasi.Çocuğu misafir olarak görüyorsanız her haftasonu bütün gün sizde olması normal değil. Dediğiniz gibi işleriniz kalıyordur. Ama bizim aileden olarak görüyorsanız onun yanında da iş yapabilirsiniz. Salonda sabahtan akşama kadar kımıldamadan çalışmak zorunda değiller.
Eşinizle konuşun bu konuyu. İstemiyor değilsiniz evinizin işini yapmak istemek yanlış değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?