Sadece yaralı ve düzeni değişmiş yerle bir olmuş bir minnak o. Hazıra alışmıştan ziyade.Ya aslinda uyumlu bir cocuk degil, ben cocuklari cok severim. Mesela kahvaltiyi hazirlarken diyorum bana yardim eder misin. kaplari veriyorum, hemen aglamaya basliyor, hayir diyo, yemegini kendi yemiyor, esim yedirmek zorunda kaliyor, ellerini bile esim yikatiyor, biraz hazira alistirmislar yoksa ben esime de diyorum. Ayakkabilari bile giydirilsin diye bekliyor. Ben de ugrasmak istemiyorum acikcasi.
Hafta sonunu siz planlasaniz? Çocuğu sizin belirlediğiniz 2 saat için eve alabilir eşiniz mesela. Sporunu da akşam yapsın.11-15 arasi ama simdi ciktilar, esim spora gitti gelmesi 6 yi bulur. Kompe hafta sonu gidiyor bu sekilde. Gecici bir sure oldugunu da dusunmuyorum bunun ben. Sikinti orada zaten
annesi olcak kadın hiç mi ilgilenmiyo
Babasi ilgileniyor, zaten tum odevlerini yaptiriyor. Esimde hafta 3-4 gun okuma calistiriyor. Hafta sonu komple gittigi icin ben de rahatsizlik duyuyorum bu durumdan. Yoksa hafta ici 5 gun gitsin, sikinti yok, calistigimiz icin zaten gun gidiyor. O zaman da gozume gelmiyor. Anne sehir disinda, 15 gunde bir gelirse geliyor iste.Neden babası ilgilenmiyor?
Annesi nerde?
Çocuğa üzüldüm ne ana sahip çıkıyor ne baba
Yok, bunu hic dusunmemistim esasen. Ama tabii hic hos degil gercekten simdi dusundum de. Aynen oyle bana sormadan kendi kafasina gore plan yapmamali. Bak sinirlendim simdiHafta sonunu siz planlasaniz? Çocuğu sizin belirlediğiniz 2 saat için eve alabilir eşiniz mesela. Sporunu da akşam yapsın.
Tv kadar boş bi iş yok bence. Temizlik çocuk varken de yapılır, ama eşiniz ile hafta sonu dışarı çıkmak istiyorsaniz, bu konuda sizi düşünmedigi bi gerçek. Tüm günü kendi istediği şekilde organize etmiş adam. Hiç konusmadiniz mi bu husuta?
merhametsizsin masaallah kocana tuttugu altin olsunHanimlar merhaba..
Aslinda ortada bir sorun yok ama icten ice beni rahatsiz eden bir durum var. Neden boyle hissettigimi de bilmiyorum cunku normalde rahat bir insanimdir. Esimin bir tane abisi var bosanmis, anne cocugu babaya verdi. Kv, kp ve kaynim elbirligiyle bakiyorlar. Biz de yardim ediyoruz elimizden geldigince. 1 aydir her hafta sonu esim yegenini alip bize getiriyor, kahvalti yapiyoruz, ders calistiriyor (su an 1e basladi) su saat oldu yeni ciktilar evden. Bunun nereye kadar devam edecegini de bilmiyorum acikcasi. Salonda ders calisiyolar, ne temizlik yapabiliyor, ne tv izleyebiliyorum, ne yapacagimi sasirdim acikcasi. Cocugun babasi su an calismiyor, kp ve kv de evde. Yani sizce her hafta sonu haftanin iki gunu normal mi fazla mi sizce? Boyle dusundugum icin merhametsiz hissediyorum kendimi. Ayrica esim hafta ici de gidiyor ders calistirmaya. Fikirlerinize ihtiyacim var.
ya canim ben ilgi gosteriyorum gercekten, operim sarilirim ve rahatsiz da olmuyorum ama iste tum hafta sonumu onla da gecirmek istemiyorum yani, en azindan esim sorsa direk plan yapmasa daha nezaketli olur. Ilk hafta haber verdi cumartesi, sonra cok sevmis pazarda getirdi. Oteki hafta ekmek almaya cikti cocukla geldi ben sok oldum, 1 aydir da boyle yani. Kesinlikle geliyor. Bana sormak bile yok.Siz sonuna kadar haklısinız...sonucta elin kadinin cocugu...ama iste cocuk icin de cok onemli su an ilgi...bir sure idare etseniz
Belki esiniz de sıkılır zamanla
Cocuk da biraz daha kanıksar durumları
Tesekkur ederim yorumunuz icin...merhametsizsin masaallah kocana tuttugu altin olsun
Babasi ilgileniyor, zaten tum odevlerini yaptiriyor. Esimde hafta 3-4 gun okuma calistiriyor. Hafta sonu komple gittigi icin ben de rahatsizlik duyuyorum bu durumdan. Yoksa hafta ici 5 gun gitsin, sikinti yok, calistigimiz icin zaten gun gidiyor. O zaman da gozume gelmiyor. Anne sehir disinda, 15 gunde bir gelirse geliyor iste.
Haklisin.Yok zaten 10.30 gibi kalkiyoruz. Ama benim butun hafta sonum gidiyor, hafta ici de calisiyoruz zaten. Haftada bir gun olsa yine sikinti degil ama c.tesi ve pazar 2 gunde getiriyor.
Valla yeteri kadar hosgurulu bence konu sahibi.Çoçuğa çok acıdım. Bir yanı eksik. Lütfen biraz hoşgörülü yaklaşın.
Istemez olur mu? Babaya cok duskun, mola verdiklerinde hemen babayi arar. Simdi de ona gittiler zaten. Babasi gezdircek.Çocuk haftasonu babasıyla olmak istemiyor mu?
Ya da babası demiyor mu bi gün gelsin bi gün benle dursun diye
Çok acayip
Valla yeteri kadar hosgurulu bence konu sahibi.
Hem haftaici 1 gun hem de her haftasonu.
Yani kendi cocugu gibi .
Eee nereye kadar?
Insan bir haftasonu da esiyle vakit gecirmek ister.
Çocuk haftasonu babasıyla olmak istemiyor mu?
Ya da babası demiyor mu bi gün gelsin bi gün benle dursun diye
Çok acayip
Babası olmasa olabilir dicem ama babası varken eşinizin sorumluluk almasına gerek yok, üstelik babası çalışmıyor pek ala ilgilenebilir..Ama benim eşim de böyle gereksiz bir şekilde yeğenlerine aşırı düşkün,babaları eşim kadar düşmüyor o derece..
ya canim ben ilgi gosteriyorum gercekten, operim sarilirim ve rahatsiz da olmuyorum ama iste tum hafta sonumu onla da gecirmek istemiyorum yani, en azindan esim sorsa direk plan yapmasa daha nezaketli olur. Ilk hafta haber verdi cumartesi, sonra cok sevmis pazarda getirdi. Oteki hafta ekmek almaya cikti cocukla geldi ben sok oldum, 1 aydir da boyle yani. Kesinlikle geliyor. Bana sormak bile yok.
En azindan sey desem, hafta sonu 2 gun getirmesen de 1 gun getirsen, sonucta ben de seninle plan yapmak istiyorum diye. Ondan sonraki hafta sonu disari cikarim, kahvalti yapmam evde, oyle oyle guzellikle hallolur belki.Malesef öyle oluyor bi kereden bişe olmaz dedikçe o bikereler çok kerelere dönüşüyor ve artık o senin görevin olup çıkıyor..Tavır koysan da işe yaramıyor alışmış oluyolar çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?