Ben abartiyor muyum acaba?

Sadece yaralı ve düzeni değişmiş yerle bir olmuş bir minnak o. Hazıra alışmıştan ziyade.
Eşinizle konuşun bence.Çocuğa yansımadan konu devamında yansıyacak gibi çünkü.

11-15 arasi ama simdi ciktilar, esim spora gitti gelmesi 6 yi bulur. Kompe hafta sonu gidiyor bu sekilde. Gecici bir sure oldugunu da dusunmuyorum bunun ben. Sikinti orada zaten
Hafta sonunu siz planlasaniz? Çocuğu sizin belirlediğiniz 2 saat için eve alabilir eşiniz mesela. Sporunu da akşam yapsın.
Tv kadar boş bi iş yok bence. Temizlik çocuk varken de yapılır, ama eşiniz ile hafta sonu dışarı çıkmak istiyorsaniz, bu konuda sizi düşünmedigi bi gerçek. Tüm günü kendi istediği şekilde organize etmiş adam. Hiç konusmadiniz mi bu husuta?

Neden babası ilgilenmiyor?
Annesi nerde?
Çocuğa üzüldüm ne ana sahip çıkıyor ne baba
Babasi ilgileniyor, zaten tum odevlerini yaptiriyor. Esimde hafta 3-4 gun okuma calistiriyor. Hafta sonu komple gittigi icin ben de rahatsizlik duyuyorum bu durumdan. Yoksa hafta ici 5 gun gitsin, sikinti yok, calistigimiz icin zaten gun gidiyor. O zaman da gozume gelmiyor. Anne sehir disinda, 15 gunde bir gelirse geliyor iste.

Siz sonuna kadar haklısinız...sonucta elin kadinin cocugu...ama iste cocuk icin de cok onemli su an ilgi...bir sure idare etseniz
Belki esiniz de sıkılır zamanla
Cocuk da biraz daha kanıksar durumları

Yok, bunu hic dusunmemistim esasen. Ama tabii hic hos degil gercekten simdi dusundum de. Aynen oyle bana sormadan kendi kafasina gore plan yapmamali. Bak sinirlendim simdi

merhametsizsin masaallah kocana tuttugu altin olsun

Siz sonuna kadar haklısinız...sonucta elin kadinin cocugu...ama iste cocuk icin de cok onemli su an ilgi...bir sure idare etseniz
Belki esiniz de sıkılır zamanla
Cocuk da biraz daha kanıksar durumları
ya canim ben ilgi gosteriyorum gercekten, operim sarilirim ve rahatsiz da olmuyorum ama iste tum hafta sonumu onla da gecirmek istemiyorum yani, en azindan esim sorsa direk plan yapmasa daha nezaketli olur. Ilk hafta haber verdi cumartesi, sonra cok sevmis pazarda getirdi. Oteki hafta ekmek almaya cikti cocukla geldi ben sok oldum, 1 aydir da boyle yani. Kesinlikle geliyor. Bana sormak bile yok.

Yani oncelikle sen de haklisin kesinlikle.

Ikinci olarak ilgili bir baba varsa, esin cok zaman geciriyor, butun haftasonunuzu adamaniza gerek yok. Gorsume saatlerini azaltin.

Haftanın 1 günü olması normal. Çocuğunda tatil günü 2 gün. Bi çocuğu tüm haftasonu ders çalıştırmak için evde tutmak çok yanlış. Bigünde biri alsın gezdirsin. Yada siz birliktr gidin gezin arada.

Yok zaten 10.30 gibi kalkiyoruz. Ama benim butun hafta sonum gidiyor, hafta ici de calisiyoruz zaten. Haftada bir gun olsa yine sikinti degil ama c.tesi ve pazar 2 gunde getiriyor.
Haklisin.
Babasi calistirsin bir zahmet.
Tamamen calisma olayini neden esin uzerine aliyor?
Sizin de bir ozel hayatiniz var sonucta.

Tamam esiniz amcasidir ilgilenecek tabii ama bir siniri olmali.

Esinizle konusun hem haftaici hem haftasonu olmaz.

Nereye kadar?

Çoçuğa çok acıdım. Bir yanı eksik. Lütfen biraz hoşgörülü yaklaşın.
Valla yeteri kadar hosgurulu bence konu sahibi.

Hem haftaici 1 gun hem de her haftasonu.

Yani kendi cocugu gibi .

Eee nereye kadar?

Insan bir haftasonu da esiyle vakit gecirmek ister.

Yahu bu cocuk 1 e yenı baslamıs ne dersi bu kadar alt tarafı cızgı cekecek her gun de bır harf ogreniyorlar.en basından böyle ders garip valla cocugu bogmayın bırakın hergun ders mı olur.aılede fılozof falan mı var profosörler mi cok nedir bu hız.eşinle konuş bence böyle nereye kadar

Çocuk haftasonu babasıyla olmak istemiyor mu?
Ya da babası demiyor mu bi gün gelsin bi gün benle dursun diye
Çok acayip
Istemez olur mu? Babaya cok duskun, mola verdiklerinde hemen babayi arar. Simdi de ona gittiler zaten. Babasi gezdircek.

Babası olmasa olabilir dicem ama babası varken eşinizin sorumluluk almasına gerek yok, üstelik babası çalışmıyor pek ala ilgilenebilir..Ama benim eşim de böyle gereksiz bir şekilde yeğenlerine aşırı düşkün,babaları eşim kadar düşmüyor o derece..

Valla yeteri kadar hosgurulu bence konu sahibi.

Hem haftaici 1 gun hem de her haftasonu.

Yani kendi cocugu gibi .

Eee nereye kadar?

Insan bir haftasonu da esiyle vakit gecirmek ister.

Çocuk haftasonu babasıyla olmak istemiyor mu?
Ya da babası demiyor mu bi gün gelsin bi gün benle dursun diye
Çok acayip

++++++++++
++++++++++

Malesef öyle oluyor bi kereden bişe olmaz dedikçe o bikereler çok kerelere dönüşüyor ve artık o senin görevin olup çıkıyor..Tavır koysan da işe yaramıyor alışmış oluyolar çünkü..

Malesef öyle oluyor bi kereden bişe olmaz dedikçe o bikereler çok kerelere dönüşüyor ve artık o senin görevin olup çıkıyor..Tavır koysan da işe yaramıyor alışmış oluyolar çünkü..
En azindan sey desem, hafta sonu 2 gun getirmesen de 1 gun getirsen, sonucta ben de seninle plan yapmak istiyorum diye. Ondan sonraki hafta sonu disari cikarim, kahvalti yapmam evde, oyle oyle guzellikle hallolur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…