ben abartıyorum ya da abartmıyor muyum ?

zeynep244

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
6
0
36
Düzce
2.Evladına hamile olan ben çevremce beğenilen bir hatunum yaşıma göre 5 yaş küçük gösteririm .Çok iyi bir kocam var evine bağlıdır ancak evllendiğimiz günden bu yana ne zaman dışarıya çıksak suratım asık eve dönerim nedeni ise benim adam nerde hoş bir bayan görse sanki ben yokmusum gibi gayet rahat döner bakar,ben isterim ki hep elele olalım ama o benim kadar istemiyor sanırım işte bu tür şeyler benim kafamda büyür büyür ve suratım düşer beni beğenmiyor mu artık yoksa sadece salaklık mı yapıyor ama bir gerçek var ben çok üzülüyorum kızlar.Paylaşmak istedim çünkü buralarda öyle anlatacak kimsem yok

Evet kızlar konuştum çok rahatsız olduğumu söyledim benim abarttığımı kimseye o gözle bakmadığını falan söyledi ama sonuçta kadınım ben kırılıyorum işte...

aynısını sen yapacaksın misilleme.hoş yakışıklı bir adam görürsen eşinin gözüne soka soka bakacaksın.tabi karşı taraftaki adam bunu anlamasa iyi olur

kötü bi durum bende görsem bozulurum.benim yanımda başkalarına bakan ben yokken kim bilir nooluyo diye aklımdan geçer.çok dikkatli bi şekildemi bakıyo senin yanında.buda bi aldatmaya girer bana göre.

Nasıl desem ben baktığını hissediyorum canım sıkılıyor ama yalnızken de bakmaktan öteye geçmeyeceğini biliyorum.Hatta bilinçli de yapmıyor da alışkanllık gibi mantıklı bakınca böyle ama bir sürü de volkan patlıyor içimde.öfke kırgınlık vs vs.

Dönüp bakması tuhaf ama. :// Yolda giderken istem dışı karşıdan kim gelse bakarız,ama dönüp bakmak bilinçli...

canım öyle şeyin alışkanlığı olmaz.benimkininde baktığını yakalamıştım bana dediki ben bakmıyorum sana öyle geliyo.bi gün bana dediki senin birine baktığını gördüm hemde çok dikkatli baktın dedi.ben bakmadım dedim gerçektende bakmamıştım kimseye.belkide bize öyle geliyodur.yolda giderken herkez herkeze bakıyor... önemli olan öküz gibi bakmayı uzatmamak hepsi bu..ben sıkı bi kavga çıkarmıştım daha öyle bişeyine rastlamıyorum

Abartmıyorsunuz bence sorun etmekte haklısınız bu durumu.
Ne gözle bakıldığı çokta mühim değil, sonuçta rahasızlık veriyor mu veriyor. Karşıdan gelen ya da yanından geçen birine bakabilir insan ama bazı erkekler özellikle ve uzun süreli bakma şeklinde yapıyor bunu. Anladığım kadarıyla eşinizde öyle.
Nasıl bir çözüm bulabilirsiniz bilemiyorum ama can sıkıcı bir durum olduğu kesin.

eşin bayanların içine düşücekmiş gibi bakmıyorsa sorun etme canım diğer türlü bakmayanı mı varherkesin gözü kayabilir ben bile güzel yada çok açık giyinmiş bir bayana bakıyorum erkeğinde dikkatini çekebilir.dediğim gibi içine düşercesine sapık gibi bakmıyorsa üsteleme.çok takma kafana

yanında çoluk çocuk olan karısı olan evli adamlar hep bakıyorlar dışarda kızlara hatta bekarlardan daha çok .çok karşılaştığım bir durum hatta hep derim bende evlenince kocam böyle bakıcak mı beni hiçe sayıp çok itici bir durum gerçekten çokda ayıp eşinin yaptığı senin güzelliğinle alakası yok canım yapısı bu demek ki eminim senden tipsizlere bakıyordur zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…