• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben acı çekerken o umursamıyor

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
onunla ayrılalı ıkı hafta olmustu cok acı cekıyorum hele bu sabah ruyamda gordum ıcım daha bı acıdı.sensızde yaparım heralde adlı konuyuda bn acmıstım..neyse sabah uyandım bundan msj gelmıs sınemaya gıdelımmı dıe ne scma dusunebılıomusunuz hıcbıse yokmus gıbı bnde anlamadım dedım bıda oku ddı okudum dedım sımdı hazırlanman gerkıyo yazdı bende gerekmıyo dedım tmm x yazdı..

kızlar bu ne sımdı dalgamı gecıyo umrumda dıılsınmı demek ıstıyo sıradanmısım kı onun ıcın bn ıkı haftadır acı cekerken o laylaylom bı msj.off bu ne ya anlamadım bıse

bi dengesiz erkek modeli daha..

ne istedigini bilmeyen...

canım hayırlısı olur umarım hakkında ama boleleri ile omur gecmiyo.. yapabiliosan unut yol ver gitsin degiştir neyin varsa ulasamasın sana senide kendi gibi dengesiz yapmasın :50:

adamın omrunu yer bunlar

*pişman olmuş ve şirinliğe vurmuş olabilir
*sende herkes gibisin demiş olabilir
*barışmak istemiyo ama yine de seni özlemiş şansını denemiş olabilir
valla başka seçenek gelmiyo aklıma :S

Keşke ona sorsaydın naptığını sanıyosun diye hatta geç kalmış sayılmazsın
Sen acı çekerken o sinemaya gidelim mi diyo bunda nasıl bir mantık olabilirki :/

okur okumaz aklıma gelen tek şey, onu unutmana izin vermiyor olması. sen her ne kadar unutmamış olsan da o bir şekilde kendini hatırlattı, kafanı karıştırdı ve sonra bişey yokmuş gibi 'tamam' dedi ve sustu.
ahh hep mi bu sıradan stratejiler ya..
allah sabır versin canımm

Seni çantada keklik görmüş. Yüzsüzce, hiçbir şey olmamış gibi mesaj atması da bu yüzden. Sanırım vaktinde çok alttan aldın, o da bunu kullanıyor işte. Nasıl olsa beni çok seviyor, bensiz yapamaz, istediğim zaman gider, istediğim zaman gelirim diye düşünüyordur büyük ihtimalle. Hiç dikkate almayıp cevap bile vermemek gerekir bence. Bu nasıl bir saçmalıktır! Senin de bir kalbin, duyguların olduğunu düşünmeli. Bu şekilde davranmasına izin vermemelisin.

ne kadar dengesiz ve yüzsüzmüş. hiçbirşey olmamış gibi davranması da ayrıca şaşırtıcı. muhattap olma bence.

Back
X