Ben aci cekiyorum esimin umrunda degil

Kizdigimdan degil ne biliyim ya benim hormonlar bi yandan agrilarim bi yandan  senin de sana Göre tabi agrilarin vardir.

güzel anne azcık bişey kalmış Allah bi avazda kurtarsında bize mutlu günlerini yaz olurmu
erkekler bizim kadar hassas olamıyolar ne yazık ki, o da seni düşünüyo bebeğinizi düşünüyo ama uyku tatlı geliyo diye düşün, geçecek bu günlerinizde,hayırlı doğumlar dilerim

Herkesın bunyesı aynı degıl sonucta bazılarının canı acımaz bazılarının acır neden bende dogurdum hıc oyle yapmadım bılmem ne dıye kendınızle kıyaslıyorsunuz anlamıs degılım konu sahıbınınde evladı tabıkı ama tek basına yapmadı sonucta esınınde destek olması gerekır acı cekıyorum dıyor kadıncagız ne yapsın esınden baska kım ılgı gostercekkı ona bu durumda

😊😊 Evet istedigim sadece ilgi. Tamam tam ilgisiz de degil ama agridiginda istiyorum iste ilgi :-)

Umarım eşinize sürekli "senin çocuğunu taşıyorum" deyip durmuyosunuzdur. Çünkü aynı başa kakar gibi oluyor okurken ben bile rahatsız oldum onun zoruyla olmuş gibi:26:.
Bazı şeylere bilerek tamam diyorsak gece gündüz ağrım var benle otur demek bana abartı geliyor. Ama yok eşim çalışmıyor üstüne ağrım var dediğinde uyuyor deseniz tamam çok haklısın deriz de adam uyanıp, elinizi de tutuyormuş ilaç verse veremez ne gelir ki elinden:44: İnsan ilgi bekliyor da erkeklerin bizi okadar anlamasını beklemiyorsunuz herhalde :1: Hayırlı doğumlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence dünyanın en güzel duygularını yaşıyorsun. onun çoğunu taşıyorum diye düşünme sonuçta seninde çoğunun ve canının bir parçası. bırak uyusun eşin nasılsa uykusuz geceler yakındır :9::9:

canim belki esin de isteyerek o sekilde söylemiyordur. Bi arkadasin dedigi gibi erkekler uykularina cok düsgündür.
Bak bebegini düsün az kalmis dogucakmis. :) sende gerginsindir, alingansindir belki dogumdan dolayi.

Sakin olmaya calis, dedigim gibi bebisini kucagini alisini düsün. Agrilarin oldugunda da kalk ayaga yürü evin icinde iyi gelicektir.

Simdide geldi yanima karnini ofalayim bende rahat burak beni dedim. Icim rahat etmez hadi barisak diyor Bide. Elimi tuttugunda biraz olsun azaliyor. Ama ben onun cocugunu tasiyorum ben aci cekiyorum oda bu agrilari cekse herhalde böyle Off cok normal felan demez. Tamam uykusuz kalinca isyerinde konsentre olamiyordur belki ama ben napiyim  sizce benim yaptigim simariklikmi?

Evet biraz öyle :)

Eşiniz elinizi tutuyor siz elini çimdikliyorsunuz

garip :)

Son düzenleme:
Bu dönemde hem çok duygusal oluyoruz hemde çok ilgi alaka istiyoruz çok haklısın eşin çok duyarlı biri değil galiba bide uykuyu seviyosa hiç gelemez gündüz ilgileniyor mu peki?

Ya hassasın fılan ama yakın tarıhte dogum yapmıs bırı olarak bende sımarıklık yaptıgını dusunuyorum :9: nıye adam yanına gelınce rahat bırak dıyosun kı
sen bıde cocugun gece zırt pırt uyanınca ne yapacan acab hanı bebek senı cımdıkleyemezde :27:

arkadasim herhalde hamilelikten fazla abartiyorsun yada cok fazla dizi izliyorsun..
yazik adam simdi aksama kadar calisiyordur uyudugu bi uyku var elindende tutmus sabaha kadar basini oksayamazki,
biraz karsi tarafida dusunup empati kurmak lazim..

su onun cocugu lafida hic hos degil beraber istediniz degilmi o cocugu yani ikinizin cocugu oluyor tek esinin degil..

Son düzenleme:
hamile olarak ilgi beklemek tabıkı hakkımız ama bence eşinizi fazla sık bogaz etmıssınız..
yanı sızın bı yerınız agrıdıngında,her gece onu uyandırmak nıye?
acıl bı durum olur,kalkar hastaneye gıtmek ıcın uyandırırım ama ertesı gun işe gıdecek olan adamı nıye bı yerım agrıdıgında habure uykusundan edim? hamilelık kaprısı yapmaya gerek yok bence..
o ıkınızın cocugu ve daha cok uykusuz geceler sızı beklıyor olabılır..
bence bu kaprıslerı bı kenara bırakın artık..
erkekler o kadar ınce dusunemıyor..kendı basınızın caresıne kendınız bakın bence..

öncelikle hayırlı sağlıklı kolay doğum yapmanı dilerim bebişinizle sağsalim kavuşun inşallah ..
sorununa gelince
evet ilgi beklersin ama bunu eşine bize anlattığın gibi anlattın mı ?
yoksa sadece o uyuduktan sonra şöyle yapsaydı böyle yapsaydı diye kendi kendini doldurdun mu ?
birde kötü yanlarını ağrılarını düşünmek yerine iyi yanlarını düşün
mesela su an senin gibi hamile olmayı hayal edipte senelerdir uğraşanları düşünüp haline şükret
yeter ki bir evladım olsaydı ne acıyı ne uykuyu arardım diyenleri
bende 6 senedir evlat hasreti çekiyorum inan o tedavilerin maddi yönünü bıraktım manevi acıları o kadar zor ki ..
beş kere tüp bebek denedim olmadı 6 sene kaç ay yapıyor o her ay umutla beklemek her ayda kırmızılarla gelen hüsran....
bu günlerinin tadını çıkar hem kendine hem eşine zehir etme az kalmış ..
rahatlatıcı bitki çaylarını dene ama hamilelere zaralı olanlar var onları içme
kimse kimsenin ne çektiğini yaşamadan bilemez buda bir gerçektir..

Tabi ki ilgi beklemek, ilgilenilmek senin de hakkın. Ama bunu bu şekilde istersen, ters tepki görmen de normal.

Ağrın var ve ilgi istiyorsun; koy başını eşinin omzuna. Senin ona ihtiyacın olduğunu anlasın ki, tavrı da değişsin. Yoksa sen böyle şikayet ederek birşeyler beklersen, istediğin gibi çözemezsin.

Hamileliğin son zamanları annenin en bunaldığı zamanlardan biridir...
Ama sen de abartmamış mısın biraz.
Tamam ilgi istiyorsun da adam napsın.
Her uyanmanda onun da uyanmasını beklemeyeceksin.
O ilgi göstermiyorsa sen sarıl elini tut.
Böylece onun söylenmesine de fırsat vermemiş olursun.
Ayrıca karnında taşıdığın bebek sadece o adama ait değil.Senin de çocuğun bu.
Her tartışmanızda senin çocuğun dersen iş büyür ben sana diyeyim.

Mrh, doguma cok Az kaldi 3 hafta var. Kizim assaya kaydikca cok aciyor geceleri dogru düzgün uyuyamiyorum. Esimi kaldiriyorum oda her gece aynisi bi dogru düzgün uyutmuyorsun offf diyor durmadan. Bu sabah da her Yarim saate gene agridi. daha ne istiyon elini tutuyom ya ben birsey yapmadim felan filan. Benim ondan istedigim sadece basimi oksamasi tamam askim az kaldi gececek biraz daha dayan bana of pof cekmemesi elimi tuttu diye, elini tuttum ya daha ne istiyon dememesi. Bende sinirden gözüm dönüyor sirtini kolunu cimcikledim cigirdim  ondan sonra bana demezmi ben naptim da Bunu hak ettim. Ben senin cocugunu tasiyorum aci cekiyorum senin umrundami diyorum, cok normal ebe de dedi ya diyor offff napiyim ben simdi agridiginda kendimde hic sesimi cikarmayimmi?

benim dogumuma 2haftadan biraz fazla var ve 2haftadir cok feci sekilde agrilar yasiyorum tam bebek gelicek diyorum geciyo yalanci dogum sancilari yasiyorum gecenerdeyse hic uyuyamiyorum agrilardan hele saga sola donerken mahfoluyorum acidan esimin uykusu agirdir naadiren uyanir ve cogunlukla gecicek az kaldi dayan gibi laflar soyle ama arada onunda odunlugu tutar sanki tek hamile sensin tum kadinlar cekiyo aynilarini der bende ozaman diyorum rabbim bigun ruyanizda size su hamilelikve dogum sancisini cektirsinde gorun diyorum ozaman daha bisey soylemez bide benim kizim daha 17 aylik ben bide geceleri onunla ilgileniyorum

Bence hamilelik yüzünden sinirleriniz yıpranmış. Doğal tabi bu durum. Eşinizle konuşup hassas bir dönemde olduğunuzu söyleyin derim..

Pardon ama onun cocugu da senin degil mı? Ben bu mantığa cok karşıyım; senin çocuğunu taşıyorum. Tasıma dese adam ne diyceksin? Biz kadınlar istemiyoruz da cocugu sadece onlar icin mı yapıyoruz?
Tamam gebelik zor bir süreç, alınganlik oluyor. Kocan da hat etmiş olabilir ama adam barışmaya çalışıyor bu sefer de inat ediyorsun. Bunun sonu ne oluyor biliyor musun? Fazla naz asık usandiriyor.
Ben gebeliğimde , bir gece cok azla kanamam açıldı , bir kac saat bekleyip kocamı sabaha karşı uyandirdimki aman adam ise gidecek bütün gece uykusuz kalmasın. Ben de cok mu safım ne :)

Pardon ama onun cocugu da senin degil mı? Ben bu mantığa cok karşıyım; senin çocuğunu taşıyorum. Tasıma dese adam ne diyceksin? Biz kadınlar istemiyoruz da cocugu sadece onlar icin mı yapıyoruz?
Tamam gebelik zor bir süreç, alınganlik oluyor. Kocan da hat etmiş olabilir ama adam barışmaya çalışıyor bu sefer de inat ediyorsun. Bunun sonu ne oluyor biliyor musun? Fazla naz asık usandiriyor.
Ben gebeliğimde , bir gece cok azla kanamam açıldı , bir kac saat bekleyip kocamı sabaha karşı uyandirdimki aman adam ise gidecek bütün gece uykusuz kalmasın. Ben de cok mu safım ne :)

Aynen senin gibi düşünüyorum hamile çalışanlar tanıyorum hatta...

yazık hergün biz mışıl mışıl uyurken işe gidiyorlar erkek olsun kadın olsun çalışanlara hürmette kusur etmek istemem.

Canım ben 34 haftama kadar çalıştım arabamla gittim geldim , ve sorunlu bir gebelikti. Kimseden de bir sey beklemedim.

yaa basliga bak, ben aci cekiyorum esimin umrunda degil -.- bende bisey sandim.. arkadasim, sen psikolojik olarak degisik bir dönemden geciyosun, hormonlar falan degisiyo hamileyken. bunu esinde cekiyo, yani sende olan degisiklikleri. beni biri uykudan uyandirsin, ben ertesi gün ise gitcek oliyim, cagatay ulusoy bile olsa kizarim yani. en azindan adam gelmis özür falan diliyo, biseyler yapmaya calisiyo.. yapmayalim böyle:))

Ben calismiyorum, bende biliyorum uykusuz ise gidince nasil oluyor insan önceden bende calisdim. Ama sanki ben kötü birsey yapiyormusum Gibi söyliyorsunuz :-( öylenleyin tamam ilgi gösteriyor, gecede kalkiyor ama söylene söylene :-(( bi tek Siz degilsiniz kendi Annem de diyor burak kizim Adam uykusunu alsin isde calisamaz, ama nebiliyim ya offff bitarafim anliyorum bitarafim anlamiyor. Cocugu tabikide birlikte istedik, ama iste birden sinirden azimdan kacdi. Cabuk sinirleniyorum bide Buda var malesef😔

Back
X