Size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm

sizin yüzünüzde miydi ne ameliyatıydı? Ben birçok plastik cerraha danıştım cukurlugun dolması bu süreçten sonra mümkün değil dediler .. zaten kısmen doldu daha da dolmaz yani kaldı bu şekilde ve inanın çukurluk kabarikliktan daha beter bişey kapatıcı bile içine doluyo daha kötü görünüyo iyice belirginleşiyo yüzümün geneli Allah'a çok şükür ki sıkıntısız olduğun için daha da sırıtıyo çukurlar yani gerçekten berbat bişey okuyan tüm arkadaşlarımı naçizane uyarıyorum koter lazer gibi çukurluk oluşturacak özellikle yüzde işlem asla yaptırmayın inanın çok kötü oluyo yanık izi ve çukur.. beyaz tenli olanları daha çok etkiliyo sanırım.. dediğim gibi şu an benim yüzümü izsiz kurtarma imkanım asla yok dikiş atılırsa bi çizgi kalacak nispeten katlanılabilir kapatılabilir bi iz olucak ki o iz bile beni mutsuz edecek eminim bundan

böyle kalırsa ki böyle kalmasını hiç istemiyorum çünkü çok kötü görünüyor gerçekten kapatma imkanı asla yok üzülmekten hasta olucam sağlığım da bozulacak zaten 5 kilo vermişim yemeden içmeden kesildim resmen

sorduğum doktorlar da yüzde doksanı dikişle incecik çizik kalir bu halinden çok daha iyi olur dedi bikac tanesi de dolgu lazer tedavisi falan ama kesin çözüm olmaz her yıl doluyu tekrarlamak gerek düzeltmeyedebilir dedi buna ne maddiyat dayanır ne de psikoloji.. zaten çökmüş durumdayım çarpıntıyla uyanıyorum her sabah aklımdan asla çıkmıyo.. velhasıl bin pişmanım.. allah beterinden korusun ne diyim.. Kusura bakmayın uzun oldu ama durum bundan ibaret..