- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Benimki onlardan işte. Oluyor. Yalnz iyi dr seçmek lazım iz kalmaması için. Ama yardımcı olacak biri hala çıkmadıHanimlar duz kahverengi kucuk sonradan cikan benlere de tedavi oluyor mu
Benimki onlardan işte. Oluyor. Yalnz iyi dr seçmek lazım iz kalmaması için. Ama yardımcı olacak biri hala çıkmadı
Onlar dikişle almıyo. Ben plastik cerrah arıyorumben arastırdım biraz. medical art diye bir hastane buldum. ordan sonuc alabilir miyiz ki? dün burnumda ben çıkmış, sinirimi bozdu...
Onlar dikişle almıyo. Ben plastik cerrah arıyorum
Dikişle alınırsa bi daha çıkma ihtimali düşük. Ki benim ona ragmen tekrar çıktı. Digerleri kökünden almıyoonların yaptığı işlemler sorun mu teşkil ediyor ki? dikişli daha zor olmaz mı
Dikişle alınırsa bi daha çıkma ihtimali düşük. Ki benim ona ragmen tekrar çıktı. Digerleri kökünden almıyo
Kahverengi çıkıntısız ben. Boyutu çok büyük degil orta yani küçüğe yakın. Dikişle çıkartıldı tekrar çıktı ama eskisi gibi degil küçük baya şuan. Dikişle çıkarlnca normalde çıkmaz tekrar ama benimki doktor hatası galiba. O yüzden iyi bi dr bulmaya çalışıyorum ankaradaboyutu ne kadar sizinkinin? daha once nasıl bır operasyon gecırmıstınız? ben sonradan mı oluştu?
Sonradan oluştu evetboyutu ne kadar sizinkinin? daha once nasıl bır operasyon gecırmıstınız? ben sonradan mı oluştu?
Sonradan oluştu evet
İşi biten tekrar girmiyo ki bu konuya. Bulabilcek miyiz hiç bilmiyorum. Bende allahtan çok iz kalmadı doktorun el becerisi iyiymş de fayda etmedi gerçi yine çıktı dikişin üstünde. Bekleyelim bakalım ..Bulursanız ben de faydalanırım sayenizde. Ankara'da olmadığım için bilemiyorum. Daha önce ben aldırdım ve maalesef çok iz kaldı. Üstelik contrabutex (ismini yanlış yazmış olabilirim) ce scarex kullanmıştım iz kalmasın diye, yine de kaldı.
İşi biten tekrar girmiyo ki bu konuya. Bulabilcek miyiz hiç bilmiyorum. Bende allahtan çok iz kalmadı doktorun el becerisi iyiymş de fayda etmedi gerçi yine çıktı dikişin üstünde. Bekleyelim bakalım ..Bulursanız ben de faydalanırım sayenizde. Ankara'da olmadığım için bilemiyorum. Daha önce ben aldırdım ve maalesef çok iz kaldı. Üstelik contrabutex (ismini yanlış yazmış olabilirim) ce scarex kullanmıştım iz kalmasın diye, yine de kaldı.
Nasıl bir iz kaldı sizde? Çukurluk mu parlaklık mı?Bulursanız ben de faydalanırım sayenizde. Ankara'da olmadığım için bilemiyorum. Daha önce ben aldırdım ve maalesef çok iz kaldı. Üstelik contrabutex (ismini yanlış yazmış olabilirim) ce scarex kullanmıştım iz kalmasın diye, yine de kaldı.
Bende parlaklık var. Gerçi parlaklık dyince anladnz mı bilmiyorum ama.. Dikiş izi yok bende kmse anlamıyo. Güneşte hafif parlaklık oluyo sdece. Bu seferde aldırırsam korkarım çukur kalacakHayır hayır parlaklık değil, hani çocukken dizimiz yara olurdu, o kabuk kalkınca dizimizde iz kalırdı ya aynı onun gibi. Bende dikiş izi olduğu gibi belli, üstelik de çukurluk var. Tavsiye üzerine gittim, çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?