• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben alıngan misim .şaka yapmış.

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.

Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.

Daha öncede bu na benzer sözleri oldu kulak ardı ettim bugün patladım.

Hala abarttigimi düşünüyor.konusmuyorum.

Sizce abarttım mi?

Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.

Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.

Sizce abarttım mi?
Çalışın. Ayrıca kendi kızı için de bu lafi etmesin. Çalışınca maaşınızı vermeyin.

Ben çalışmıyorum.

Sizce abarttım mi?
Eşinizle askeriye ciddiyetinde mi yaşıyorsunuz? Şaka yapmış olabilir yani adam gerçekten. Bu kadar abartacak bir şey yok bence. Gerçekten ekonomik şiddet gösterse hak verirdim de bu kadarcık şeyden bilemedim

Ben çalışmıyorum.

Sizce abarttım mi?

Bence aklından geçeni söylemiş, siz duygusallaşınca şaka diye üste çıkmaya çalışmış

Çalışın para vermeyin. Çalışmak ve evi geçindirmek zorunda. Çocuk bakımı, ev temizliği, yemek her şey sizde. Takılmayın çok aptal bir adam. Aptal olması bir yana edep kültür yok.

kadının çalışıp çalışmamasıyla ne alakası var. insan eşinden de para isteyemeyecekse. adam espiri yapmayı bilmiyor önce onu öğrensin espiride gülünür.bu espiri adı altında nasıl yerebilirim nasıl ego tatmin ederim yaklaşımı başka birşey değil . ayrıca kendinize bile değil kızınız için lazımmış şaka gibi. bir zahmet çocuğuna harçlık da verebilsin yani . lafında gülünecek birşey yok olsa biz gülerdik . ona bakarsak kendisininde önüne herşey hazır geliyor ohh mis gibi hayat o zaman.

sıkmayın canınızı. nasıl konuşulur öğrenememiş onun ayıbı .

Eşinizle askeriye ciddiyetinde mi yaşıyorsunuz? Şaka yapmış olabilir yani adam gerçekten. Bu kadar abartacak bir şey yok bence. Gerçekten ekonomik şiddet gösterse hak verirdim de bu kadarcık şeyden bilemedim
Ya şimdi kıza verilecek para için öyle şaka yapılmaz. Kız da ekmek elden su gölden yasiyor hee dese deriz ki şaka. Ama konu sahibine laf söylemiş şu durumda.

şu an bende çalışmıyorum, eğer eşiniz ciddiyetle söylediyse gerçekten üzücü.
aranızdaki konuşmalarınızı biz bilemeyiz, biz eşimle genelde şakalaşıyoruz.. ama bunların şaka olduğunu ikimizde bileceğimiz tarzda..
sizin de eşiniz madem şaka yapmış evi başınıza yıkacağına, ağladığınızda güzel bir şekilde, tatlı dille yaklaşıp gönlünüzü alabilirdi. o kötü olmuş.

Şaka, espri yapmak zeka gerektiren bir şey, oyle ekmek elden su gölden demekle şaka yapılmıyor.
Düşüncesini şaka adı altında söylemiş oluyor sadece.
Karşıdaki kişinin niyetini bilmekle alakalı bir şey bence. Eğer gerçekten şakaysa büyütülecek bir şey göremedim üzgünüm aynı fikirde değilim. Sadece şunu ekleyebilirim. Her şakayi herkes kaldırmak zorunda değil. Konu sahibini bu tarz şakalar irrite ediyorsa yapmamalı.

Ben çalışmıyorum.

Sizce abarttım mi?
Hiçte abartmamissin. Beyfendinin önüne kahvaltısı, akşam yemeği hazır geliyor. Kıyafetleri yıkanıp ütüleniyor.temiz carsaflarda yatıyor. Ev hanımligi çok basit görünüyor. Asıl kendisi ekmek elden su gölden yaşıyor.
Eşin dışarda çalışıp para kazanıyor, sende evde çalışıyorsun. Bu düzen böyle. Densizlik etmiş 😡

Back
X