- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Suratındaki ifade önemli bence ciddi söylediyse aşırı sinir olurum ben de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm bundan sonra dısarda yesın kutsal parasıyla :) makıneye attı mı esyasını kuruyunca da utuler gıyer.. kım ekmek elden su golden yasıyor acabaa.?? bu kadınların hızmetını para karsılıgında bırıne yaptırsalar ayda 1 yaptırır anca evi de çöp eve doner.... amma velakin yenı ayrıldıgın ıcın işten şakasına da yapma olasılıgı var..:) bızım evde çalısmamı onlar ıstemedıgınden para muhabbeti donmez:) saka her konuda acıgım ama benı beslıyor gıbı davranmasına saka demem;( Şakası yapılır mı bunun dimi ya
Şaka, espri yapmak zeka gerektiren bir şey, oyle ekmek elden su gölden demekle şaka yapılmıyor.
Düşüncesini şaka adı altında söylemiş oluyor sadece.
Hepinize teşekkür ederim kızlar.
İş arıyorum zaten ama bulamıyorum.
Hoş bulsam da calisamam ya gurbetteyix ve kızım okula başladı.zaten kızım okula başladığı için işten ayrıldım ama inatla arıyor her yere başvuru yapıyorum.
İnşallah burya da yazacağım güzel bir iş buldum diye.
Şaka değil di biliyorum resmen ağzından kaçtı sonra şaka dedi.
Üzülüyorum ama gecicek
kadının çalışıp çalışmamasıyla ne alakası var. insan eşinden de para isteyemeyecekse. adam espiri yapmayı bilmiyor önce onu öğrensin espiride gülünür.bu espiri adı altında nasıl yerebilirim nasıl ego tatmin ederim yaklaşımı başka birşey değil . ayrıca kendinize bile değil kızınız için lazımmış şaka gibi. bir zahmet çocuğuna harçlık da verebilsin yani . lafında gülünecek birşey yok olsa biz gülerdik . ona bakarsak kendisininde önüne herşey hazır geliyor ohh mis gibi hayat o zaman.
sıkmayın canınızı. nasıl konuşulur öğrenememiş onun ayıbı .
Boyle dusunen erkekte neden evlenır anlamıyorum begenmıyorsa calısan bir es bulsaydı ne bıcım konusma bu, ne bıcım saka, sakanında bır adabı var boyle bı laf duysam calısır kapardım agzınıSlm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.
Daha öncede bu na benzer sözleri oldu kulak ardı ettim bugün patladım.
Hala abarttigimi düşünüyor.konusmuyorum.
Sizce abarttım mi?
Wallahı de bunu hak edıyorlar sonuna kdar katılıyorumYemek, temizlik, çocukla ilgilenmek, bütün ev içi sorumluluklar sizde ama ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz öyle mi? Bu erkeklerin nankörlüğünden, kabalığından tiksiniyorum. Kirli donlarıyla işe gitmeyi, eve aç gelip yemek bulamamayı hak ediyorlar.
Valla ben de düzenli çalışmıyorum senelerdir eşim hiçbir şeyimi eksik etmez ama koca parası yemek bana göre değil sanırım ,senelerdir parttıme işlerde butik çekimleri spor salonu saha personeli şu anda da pilates eğitmenliği vs gibi işlerde asgari ücrete yakın harçlığımı çıkarırım çünkü yerken içerken gezerken kendi paramla yaparım hep beş yıldır böyle bu. Eşimden de alıyorum yine ama kendi ek kazancım paramda olunca ek olarak ezik hissetmiyorum sanırım :) parttıme işler deneyin bence tepki olarak! yaptığı kırıcı olmuş ,eve temizlikçi çocuğuna bakıcı tutsun o zaman parayla ki sizde çalışın.yetecek mi bakalım bakıcıya temizlikçiye bütçesi .sizde evde ondan daha fazla sorumluluk alıyorsunuz kendisi yan gel yat :) bunu söyleyin siz de :) Söylenebilecek mi o zaman!Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.
Sizce abarttım mi?
Boş yapmışSlm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Sizce abarttım mi?
Gereksiz hassasiyet göstermeyin, bana söylese eşim “kredi kartını masaya bırak ve yavaşça uzaklaş.” derim. Bir keresinde sex istemiyor canım dedim, yeni elbise ayakkabı istersin ama dedi, dedim evet gittim duş aldım, paşa paşa seksimizi yaptık, dedim paramı ver ! Böyle şeyleri tiye alıyoruz biz, yakında gömlek ütülemek için de parça başına para istemeyi düşünüyorum. Şimdi bunları yazdım diye eğitimsiz cahil vs olduğumu iddia edenler olur, peşin edit vereyim yok öyle bi şey kızlar, gebelikten beri çalışmıyorum hepsi o. ÖpüldünüzSlm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Sizce abarttım mi?