Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence eşiniz şaka yapmış. 3 ay olmuş daha işten ayrılalı. bu bile net şaka olduğunun göstergesi. kendi içinizde çok üzüldüğünüz için alınmış olablirsiniz bu kadar. üzmeyin kendinizi.
Benim annem de söyler söyler sonra alingansın der. Yahu belki alınacağim şeyi yapıyorsun. Dön de kendini sorgula değil mi? Bazen bizi anlamayan kişiler en yakınlarımız oluyor maalesef
Böyle yapıyorsa büyük ihtimalle şaka yapmıştır Ben de doğum izne çıktım bizde de böyle şakalar geçiyor gülüp geçiyorum burada eşinin tavrı nasıldı seni nasıl rahatsız etti ya da önceden bir kavganız mı oldu da mi patladınız
Bu sizinle eşiniz arasındaki dialoga bağlı. Bende çok alıngan bir insanımdır. Eşim bana Şaka yaparken daha dikkat eder. Ola ki yine alınacağım bir şey dediyse söylerim o da gönlümü almaya çalışır. Ama oturupta ağlamam.
Kız kardeşim ve eşi birbirlerine eşek şakası yaparlar, ense toka el şakaları yaparlar. Onların ilişkisi bunu kaldırıyor.
Siz çalışmadığınız, ona muhtaç kaldığınız için hassas davranıyor olabilirsiniz. Bir erkeğe maddi olarak bağımlı olmak benim tahammül edeceğim bir şey değil. Ama çocuk ikinizin ortak meyvesi. Çocuğun ihtiyaçları da babanın sorumlulukları arasında.
Benim annem hayatı boyunca para kavramını bilmedi. Babamın ceplerini karıştırmazdık. Buna kızardı. Ama Her sabah evden çıkarken o gün ihtiyacımız olabilecek kadar parayı masanın üstüne bırakırdı. Babamla-annemin işbölümü böyle idi. Ev annemin sorumluluğunda, geçim babamın sorumluluğundaydı. Ataerkil evliliklerin çoğu böyle.
Eşek gibi bakacakmış ? Hadi ya boşanma yasaklandı galiba adamın cebine girip zorla para alın bir de isterseniz buradan ışınlanıp.
işten gelip 1,5,2 saat evi derleyip toplamak da çok zor birşeydi.kimsecikler de yapamaz haklısınız.
Su an bebekten dolayi ucretsiz izimdeyim ama calisirken evet cok zordu. Kadin herseye kossun. Erkek de cocuguna verdigi 3 kurusun sakasini yapsin. Oh ne ala. Evet cocuk yaptiysa ve evlendiyse esek gibi de bakacak. Sanki otelde yasiyor haspam. Herseyi hazir onune geliyor. Ne kolay erkekler icin evlilik.
Su an bebekten dolayi ucretsiz izimdeyim ama calisirken evet cok zordu. Kadin herseye kossun. Erkek de cocuguna verdigi 3 kurusun sakasini yapsin. Oh ne ala. Evet cocuk yaptiysa ve evlendiyse esek gibi de bakacak. Sanki otelde yasiyor haspam. Herseyi hazir onune geliyor. Ne kolay erkekler icin evlilik.
Eee bütün ev işlerinin kadına kalması geleneklerden kaynaklanıyor ama bizim de hatamız büyük.o zaman erkekler de diyecek ki madem bu kadar şikayetçisin bu tarz herşeyi sana bırakacak biriyle evlenmeseydin.o düzene çanak tutmasaydın.haa tek başına ne kadar düzeni değiştirebileceksin ayrı mesele tabi.yalnız kalmaktansa kabulleniyor kadınlar da.bütün halkımızın sistematik hataları var bu olaylarda.aslında ne erkek köpek gibi ailesinin maddi imkanlarını sağlamak zorunda ne de kadın ev işlerini tek başına yapıp, çocuğa bakmak zorunda.ama denge bozulunca da anlaşmazlık çıkması normal.