Ben Almanya’da o Türkiyede

Yaş küçük 20
ilişki 3 yıllık yani 17 yaşında başlamış
Almanya dan Türkiye ye ne sevgisi Allah aşkına.Uzaktan uzağa ne yaşadınız ne paylaştınız da sbeni çok seviyor diyorsun.Peşinden koşmak mı senin sevgi anlayışın.Türkiye de yaşamak istiyorum diye başlar Almanya da alır soluğu.Kendine yazık etme.Yaşın çok küçük.Kendini mesafe engel değildir

Kargoyla alaka ney
Ben de onu diyorum sevmek ve kargo ne alaka??
Bir de buradaki konuları biraz okursan görürsün. Senelerce peşinden koştuğu kadınları aldatan erkekler oluyor sıkça. Yani yaşın çok küçük daha bunlara karar verebilecek deneyimde değilsin.

Babanin ilk esinin akrabasi...
O da ailesi de babanin maddi durumunu gayet iyi biliyor.
Avrupa'da yaşıyor olmaniz 20 yaşındaki bir Türk genci için üffff efsane bir sey.
Görünen o ki sevgilin de lise sonrası eğitim almamış kısa yoldan köşeyi dönme hesapları yapıyor hoş egitim alsa da fikri değişmezdi .
Ben Almanya'da yasamak istemiyorum sözü yalan,siz nişan yüzüğünü taktıktan hemen sonra sana Türkiyede yasamanin zorluklarini anlatacak... Ikna olacaksiniz zira gercekten Turkiyede yasamak cok zor.
Sonra evlenip Almanyaya yerleşirsiniz tamam onda da sıkıntı yok. Allah gecinden versin babaniza falan bir sey olursa bu damat ferit mali mülkü sahiplenecek sonra takacak koluna bir Helga.
Siz de artık gönderdiği kargolara bakar avunursunuz ...
Nasıl filmin geniş özeti ama ?

iyi akşamlar ben almanyadan katılıyorum 20yaşındayım, 3senedir biriyle konuşuyorum babamın ilk eşinin akrabası oluyor. Çocuk İzmirde yaşıyor ve beni gerçekten çok seviyor çünkü 3sene boyunca yüz vermedim arkamdan koştu sürekli bana kargolar gönderdi beni sevdiğini gerçekten biliyorum annemle babam geçen hafta annesiyle babasıyla tanışmaya Türkiye’ye gittiler oda gitti annemlere kızınızı çok seviyorum söyledi bundan kuşkum yok zaten. Avrupa veya Almanya hevesi diye birşeyde YOk Türkiye’de yaşamak istiyor Babam başta karşıydı eski karısının akrabası olduğu için.. ev istedi 25tane bilezik istedi karşılığı ama hepsi benim olacak çünkü babamın ihtiyacı Yok malı mülkü var 75yaşında. Zar zor ikna ettik 10bileziğe indirdi ama çocuğun durumu yok, neyapabilirim çok çağresizim. Annemde elinden geleni yapıyor fakat babam kabul etmiyor yardım edin neolur!

Bende almanyada yasiyorum. Cooooook gördüm hic pas vermedigim halde ayilip bayilip askindan sevgisinden ölenleri. Hic birininde 'almanya hevesi' yoktu.... tabi yersen. Inanma sakin canim asla inanma. Evlenirsen oraya yerlesirsen bile iki sene gecmeden seni sikistirmaya baslicak almanyada deneyelim birde diye. Sen sadece bir vize bir pasaportsun.

Babanin ilk esinin akrabasi...
O da ailesi de babanin maddi durumunu gayet iyi biliyor.
Avrupa'da yaşıyor olmaniz 20 yaşındaki bir Türk genci için üffff efsane bir sey.
Görünen o ki sevgilin de lise sonrası eğitim almamış kısa yoldan köşeyi dönme hesapları yapıyor hoş egitim alsa da fikri değişmezdi .
Ben Almanya'da yasamak istemiyorum sözü yalan,siz nişan yüzüğünü taktıktan hemen sonra sana Türkiyede yasamanin zorluklarini anlatacak... Ikna olacaksiniz zira gercekten Turkiyede yasamak cok zor.
Sonra evlenip Almanyaya yerleşirsiniz tamam onda da sıkıntı yok. Allah gecinden versin babaniza falan bir sey olursa bu damat ferit mali mülkü sahiplenecek sonra takacak koluna bir Helga.
Siz de artık gönderdiği kargolara bakar avunursunuz ...
Nasıl filmin geniş özeti ama ?
Babamın tek evladım ben değilimki

Ben de onu diyorum sevmek ve kargo ne alaka??
Bir de buradaki konuları biraz okursan görürsün. Senelerce peşinden koştuğu kadınları aldatan erkekler oluyor sıkça. Yani yaşın çok küçük daha bunlara karar verebilecek deneyimde değilsin.
Bana her yerin şifresinde verdi mesela heryere beni sevdiğini yaZıyor herkesin göreceği şekilde Buda yetmezmi

Bana her yerin şifresinde verdi mesela heryere beni sevdiğini yaZıyor herkesin göreceği şekilde Buda yetmezmi

Ay canim ya gercekden bu yasinin verdigi cahillik. Tabi ki yetmez. Sifrelerini versin ne olacak ki. Benim arkadasim evlenirken esi kendi tarafindaki dügün davetiylerini dagitmaya sevgilisiyle beraber gitti. Düsün sevgilisi elleriyle davetiyeleri dagitiyor o baskasiyla evlenirken. Kisa bi süre arkadasimla evli kaldilar sonra da daha ayrilmadan o kizla nisanlandi adam.....

Bende almanyada yasiyorum. Cooooook gördüm hic pas vermedigim halde ayilip bayilip askindan sevgisinden ölenleri. Hic birininde 'almanya hevesi' yoktu.... tabi yersen. Inanma sakin canim asla inanma. Evlenirsen oraya yerlesirsen bile iki sene gecmeden seni sikistirmaya baslicak almanyada deneyelim birde diye. Sen sadece bir vize bir pasaportsun.
Türk vatandaşıyım bununbiliyor

Türk vatandaşıyım bununbiliyor
Onun almanyaya gelmesine engel degil ki bu durum. Sen kesin bir kararla de bakalim yazi hazirladim almanyadaki tüm haklarimi öldürüp gelicem oraya yerlesicem diye adam ne dicek. Bak burda kac kisi sana olmaz demis. Ben tek bir olumlu yoruma denk gelmedim bunca yorum arasinda. Hepimiz senden yasca cok cok büyügün. Senin bu yasadigin sevgililik bilr degil. Telefonunla ask yasiyorsun sen. Sevgililikde insan bulusur firsat kollar beraber sinemaya gider yemege cikar eglenmeye gider birbirinin arkadaslariyla arkadas ortamina girer iki dakika in seni görim der. Öyle iki kargoyla al sifrelerim sende dursunla oraya bura seviyorum leeennn tarzinda yazi yazmayla olmaz. Yanindaki arkadaslarinin iliskilerine bak birde kendi iliski diye adlandirdigin sacma seye bak. Kendine yazik etme ablacim. Berber diyorsun o cocuk icin klasik su düsünce var onlarda 'ohh mis gibi meslegim var giderim almanyaya acarim kendi salonumu pasalar gibi yasarim anama babama kardeslerime bakarim onlara ev yaparim bark yaparim'. Kalibimi basarim bu böyle. Az görmedim yasamadim degil.

Back
X