ben anlam veremedim sizce yaptıgı hareket ne anlama geliyor ?

çok sağolun ya offf bu kadar iyi niyetle yaklaşmamalıydım tamamen iyi niyetli birisi olarak görüyordum kendisini.. çok sağolun bu tür niyetleri olduguna ona inanmışlığımdan dolayı inandıramamıştım kendimi bu kadar art niyetli olmamalıydı.. kendime okdr çok kızıyorum ki şuan nasıl bunlara cesaret edebilr ya

canım bencede niyeti bozmuş elini öpmek için nasılda izin almış hayret ettim doğrusu:53:bu terbiyesizliğe göre onu bile sormadan direkt eline yapışması lazımdı tövbe tövbe yaaaaaa....:47:çivisi çıktı dünyanın bulan getirsinnnnnnn:10:uzak dur canım ya ondan aşağılık yaaaa:20:

bende erkeklerin bazı taleplerini bazı hareketleriyle ortaya koymaya çalıştıklarını düşünüyorum ama az çok tanımış olmama karşın böyle bi durumu ona yakıştıramıyorum doğrusu yaklaşık olarak 25 - 26 yaşlarında ve ortada net bişey olmamasına ragmen cogu arkadaş ve aile çevresine beni tanıtmış olmasından (yani ciddi yaklaşımından) dolayı bu acıdan bakamadım ama farklı bi anlamda yükleyemiyorum bu yüzden soru işareti olarak kaldı bende.. bi de zaman zaman el ele tutuştugumuzde baş parmagını avucumun içinde gezdirirdii bu da yaklaşık olarak o anlama geliyo sanırım

evet arkadaşların da dediği gibi duygusallıktan uzak bi istekle bu hareketlerde bulunmuş belli ki.yol ver gitsin..

kaba bir ifade olucak belki ama en net şekliyle sevişmek istemiş.
bu tür şeyler iki tarafın aynı şekilde yakınlaşmasıyla gelişecek şeylerdir bu şekilde bir harekette bulunması kaba ve hoş değil bence.
yanlış bir şey söylediysem affola bu şahsi görüşümdür sadece yorumlamak istedim..

Bence de katılıyorum...

iyi akşamlar bayanlar..

yaklaşık 2 aydır konuştugum görüştüğüm bi kişiyle (birbirimizi tanıma aşaması diyelim) yine bi gün görüşmüştül ve oturdugumuz yerde oradan buradan konuşurken elimi öptü önce müsade istedi sonra da sağ elimin baş parmagını emmeye başladı.. bu durum yaklaşık olarak 2 -3 dk sürdü ne oluyo bu da ne demek diye düşünmeye başladım tabi.. sizce ne demek bu ya ? ben anlam veremedim internetten araştırdım buna dair de bişey bulamadım bi anlam yüklemem gerektiğini düşünüyorum ama neyin mesajıydı o durum bi anlam veremiyorum..

Sizce ne demek ?

"Ondan uzak durursaniz iyi olur" demek.

Son düzenleme:
Hayır öpüşmek istese falan filan tamam diyeceğim de direk parmak emmek ne ? Garip geldi açıkçası :44:

Back
X