- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mormenekse2122
-
Enfeksiyon gecirdigimde hastahanelik olmustum 3 4 kez sürekli bi sanci giriyordu agridan mahfoluyordumBelirti midir bilmiyorum ama enfeksiyonda sürekli batma olmaz. Ara ara olabilir
Daha adetime var ama birde yumurtlamayi gec gordum suan yumurtlamanin üzerinden 8 gün gecmis olucak ovulasyon testiyle takip ettim cunku bakalim beklicem adete kadar hayırlısıValla bunların hepsi birbirine benziyor. Ben 8-9 hafta civarında idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, hamilelikten zannediyordum ağrıları meğer rahmim büyüdüğü içinmiş. Bence pazartesi günü doktora gidin, enfeksiyon mu yoksa bebek mi belli olur. Allah gönlünüze göre versin inşallah
bacaginiz asagi dogru cekiliyor gibi oluyor muDaha adetime var ama birde yumurtlamayi gec gordum suan yumurtlamanin üzerinden 8 gün gecmis olucak ovulasyon testiyle takip ettim cunku bakalim beklicem adete kadar hayırlısı
Bunu ben regli gelmeden önce çok yaşarımbacaginiz asagi dogru cekiliyor gibi oluyor mu
Benim oluyorbacaginiz asagi dogru cekiliyor gibi oluyor mu
Sende var birşeyler aminnnnnBenim oluyorşuan ağrıdan uyuyamıyorum. Sol kasığım ağrıyor yanıyor sanki. Üst bacağım ağrıyor
Canım yaptım ya bugün attım bizim grubaSende var birşeyler aminnnnntest yapsana kuzum
bende hic olmazdiBunu ben regli gelmeden önce çok yaşarıminşallah sizinki o yüzden değildir
addt gununuz geldi mi peki test sonucu nasilBenim oluyorşuan ağrıdan uyuyamıyorum. Sol kasığım ağrıyor yanıyor sanki. Üst bacağım ağrıyor
Yaa görmedim bugün giremedim pek beni etiketlermisinCanım yaptım ya bugün attım bizim gruba
İnşAllah gebeliktirbende hic olmazdi
sİnşAllah gebeliktir
siz hamile misiniz insİnşAllah gebeliktir
Değilim canım ağzın bal yesin amasi
s
siz hamile misiniz ins
bir gebenin gunlugu kaset test cok iyi satici 17. gun diyor ama yumurtlamadsn sonraki 14. gun bile gosteriyor insallah hayirli haberlerinizi bekliyorumDeğilim canım ağzın bal yesin amabugün yaptığım testim bu şekilde negatif duruyor ama daha 4 günüm var hayırlısı olsun
Yumurtlamadan sonda 14.gün olunca her test gösteriyor canımbir gebenin gunlugu kaset test cok iyi satici 17. gun diyor ama yumurtlamadsn sonraki 14. gun bile gosteriyor insallah hayirli haberlerinizi bekliyorum
aynen pahali diger testlerde burda yanilan cok okudumYumurtlamadan sonda 14.gün olunca her test gösteriyor canımçok pahalı oranın testleri de
Enfeksiyon gecirdigimde hastahanelik olmustum 3 4 kez sürekli bi sanci giriyordu agridan mahfoluyordum
Simdi ara ara geliyor batiyor sonra bi bakiyorum adet sancisi gibi oluyor goguslerimde birsey yok belkide adet olucam ama anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?