Ben anlamadim ya bu nasi birsey okurmusunuz bi durumumu şaşırdım kaldım

Hastanelik olacak kadar büyük bir ağrı çok yoğun enfeksiyon demek. Bu enfeksiyon az olduğu için kesin ağrı olabilir belki. Tabii umarım hamileliktir. Ama bu ihtimali de düşünün.
Hayirlisi valla kafaya da takmiyorum niye olabilirini dün düşündüm yumurtlama dan beri var çünkü idrarda yanmada olmayinca kafama takildi

Hastanelik olacak kadar büyük bir ağrı çok yoğun enfeksiyon demek. Bu enfeksiyon az olduğu için kesin ağrı olabilir belki. Tabii umarım hamileliktir. Ama bu ihtimali de düşünün.
Yumurtlamadan sonra baslayip bu şekilde devam edince zaten dedim acaba mi diye
Ara ara gelip gidiyor ayaklarim uyusuyor sanki hayirlisi ya çok kafaya takmiyorum

Yumurtlamadan sonra baslayip bu şekilde devam edince zaten dedim acaba mi diye
Ara ara gelip gidiyor ayaklarim uyusuyor sanki hayirlisi ya çok kafaya takmiyorum
Mormenekse durumun hakkında güncelleme yapar mısın? Aynı belirtilere sahibim ve tarihlerimiz yakın. Aynı kaygılara da sahibiz. Enfeksiyon olmasından şüpheleniyorum ben de. Haberini bekliyorum gönlüne göresi hayırla olsun inşallah.

Malesef regl oldum artik umursamiyorum gercekten cok yoruldum ve bunaldim prolaktin icin ilac kullanmistim bu ay ümitliydim artik takmicam yani

Malesef regl oldum artik umursamiyorum gercekten cok yoruldum ve bunaldim prolaktin icin ilac kullanmistim bu ay ümitliydim artik takmicam yani
Cok haklısın.
Biz kadınlar insan denen canlının dünyaya açılan kapisiyiz ve yaratıcı ne zaman yeni bir kul yaratmak isterse kendine, o zaman rahmimize koyacak onu. En hayırlı insanı en hayırlı zamanda koysun karnımıza inşallah. Üzülme bir gün olacak.

Cok teşekkür ederim sagolun haklisiniz inan ki ama bazen dayanamiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…