Ben anlamış değilim siz bir yorum yapın

Evlilik değil eziyet yemek yardım tuzlu olur tuzsuz olur temizlik yaparsın begenmezler anası sürekli su bu diye olay çıkarır bosanacam hamile olsamda umrumda değil beni değil başka kadınları gören bir koca
Bu nasıl evlilik ki, kv ile aynı evde oturmak nedir. Kaç yıldır dayanıyorsun buna? İlk çocuk mu?
İnşallah kararının arkasında durup en yakın zamanda kurtulursun.

Adam beni yanında çanta gibi taşıdı evde yanımdan ayirlmadi karakola giderim diye telefonuma el koydu
Karakola gittim yazdınız?

Kaynana evinde sevisebilen ciftlerin kayinlariylada oynasmalari falan bana garip gelmiyor, neden cunku zaten hicbir sınırınız yok, sasirmadim dogrudur anlattiklariniz.

Saglicakla dogurun ve bu dayakci pislikten kurtulun.

Bu nasıl evlilik ki, kv ile aynı evde oturmak nedir. Kaç yıldır dayanıyorsun buna? İlk çocuk mu?
İnşallah kararının arkasında durup en yakın zamanda kurtulursun.
Ev anasinin üstüne babasının emanetiyimmis kadın burnumuzdan getirdi gece yatmaz sabah kalmaz kahvaltı 4de yapılır biz açıklıktan öldükten sonra yemek begenmezler tuzlu olmu yağlı olmuş mideleri bulanır bı yere gideriz alem acele anası arayınca koşa koşa eve gideriz valla bian anası değilde karısı sandım her fırsatta laf sokmalar kendini yikatmalar kadının üstünü giyitmeler yoruluyom diye kadın kahvaltısını kahvesini içmeden dışarı çıkamıyorduk daha 10 aylık evliyiz bikere hamile kaldım dusirttuler beni kosusturarak evde bu ikinci hamileliğim adama herşeyi zorla yaptiriyo gibi hissettim başkalarına hamuduyla bana gelince kaşığın ucuyla canım bişey ister hamileyim 3gun sonra Ali yaw insan karın hamile marketten sigara alırken bana sorma bı cikolata alda karım yesin de bari bana ne soruyon

Karakola gittim yazdınız?

Kaynana evinde sevisebilen ciftlerin kayinlariylada oynasmalari falan bana garip gelmiyor, neden cunku zaten hicbir sınırınız yok, sasirmadim dogrudur anlattiklariniz.

Saglicakla dogurun ve bu dayakci pislikten kurtulun.
Çok afedersin kadın zaten yatak odasında yatmayın yanımda yapın bişey yaparsanız ben arkamı dönerim diyordu

Eski konularınızda da sürekli kocanızdan şikayetçisiniz ama hamilesiniz, tebrikler(!)

Umarım kararınızın arkasında durabilirsiniz. Ayrıca yaşınız küçük değil, kocaman kadınsınız
Evet aynen öle artık asla yüzünü görmek istemiyorum tiksindim davranislarindan

Sen 38 yaşında kadınsın kocan 51 yaşında yaşlı amca, kaynana evinde yaşıyorsunuz, cümlelerini anlamak için kırk takla atmak geriyor, hamile halinle dayak yiyorsun, fettan yenge var, hödük koca var.
Elti gezmeye gelmişti ilk evliligide onun yüzünden yıkılmış

Ev anasinin üstüne babasının emanetiyimmis kadın burnumuzdan getirdi gece yatmaz sabah kalmaz kahvaltı 4de yapılır biz açıklıktan öldükten sonra yemek begenmezler tuzlu olmu yağlı olmuş mideleri bulanır bı yere gideriz alem acele anası arayınca koşa koşa eve gideriz valla bian anası değilde karısı sandım her fırsatta laf sokmalar kendini yikatmalar kadının üstünü giyitmeler yoruluyom diye kadın kahvaltısını kahvesini içmeden dışarı çıkamıyorduk daha 10 aylık evliyiz bikere hamile kaldım dusirttuler beni kosusturarak evde bu ikinci hamileliğim adama herşeyi zorla yaptiriyo gibi hissettim başkalarına hamuduyla bana gelince kaşığın ucuyla canım bişey ister hamileyim 3gun sonra Ali yaw insan karın hamile marketten sigara alırken bana sorma bı cikolata alda karım yesin de bari bana ne soruyon
Diğer konularına bakmadım ama belli ki başından beri sıkıntı çekiyorsun. Yaşın da küçük değil. İnsan böyle bir hayatı kendine nasıl layık görür, aklım almıyor.

Diğer konularına bakmadım ama belli ki başından beri sıkıntı çekiyorsun. Yaşın da küçük değil. İnsan böyle bir hayatı kendine nasıl layık görür, aklım almıyor.
Haklısın valla körmusum hep iyi yönünden bakmaya çalıştım ama olmadı kadın bide yüzüme bitane yağ sürdü ne yagiysa

Back
X