ben anne oluyorum,sen yoksun...

allahım sana sabır versin canım annenin mekanını cennet eylesin bende aynı duyguları yaşıyorum ama benim babam yanımda değil yarın yada diğer gün bebeğimi kucağıma alıcam bende... onlar yanımızda olmasalarda eminim bizi görüyor hissediyolardır. allahım sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsinnn sağlıklı güzel günlerde büyütmek nasip etsinn

yok böyle güzel bir anlatımm öğle öğle ağlatılırmıı bi insann.canım benimm rabbimmde karnındaki bebeği senin gibi vefalı hayırlı kılsın inşallah

senağlamasenağlamasenağlama
şuan ne diceğimi bilmiyorum ama allah sabır versin merak etme o seni biryerlerden gözlüyordur o güzel bebişin doğduğundada yanında olup seni ve bebeğini görecektir üzülme

Allah sabır versin canım şuan hüngür hüngür ağlıyorum Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin anneninde mekanı cennet olsun...Allah kimseyi anasız babasız koymasın..(amin)

Canım Alllah sana sabır versin seni çok iyi anlıyorum meleğine upuzun ömürler versin Allahım... ınanki hüngür hüngür ağlamamak için kendimi zor tuttum işyerindeyim gözyaşlarımı içime akıttım resmen!!!...(((((( çok üzüldüm çokkkkk....Ben anneme canımı veririm onu çok seviyorum ... bende annee olmak için çok uğraşıyorum ama kısmetim ne zaman hiç bilmiyorum tedavi görüyorum şuan... senide çok iyi anlıyorum...Sevgiyle kal canım...

Tebrik ederim cnm
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inş
Allah sabır versin cnm mekanı cennet olsun annenin
üzülme mutlaka görüyordur senin bu mutluluğunu

Allah bebişini sana bağışlasın ve seni onun anne veya baba olduğu zamanlarda yanında olmanı

nasib etsin....Annene Allah rahmet eylesin...

zor tuttum kendimi ağlamamak içiniş yerindeyim ben de bebeğimi kaybettim minicik kalbi durdu

ve aldılar benden...hayat işte ...

Kalplerimiz Rabbimizin elinde hepimiz ölücez elbette ama dilerim buluşacağınız ve

buluşacağımız yer cennet olur....

Sağlık,huzur ve uzun upuzun mutlu yıllar dilerim bebeğine sana ve ailene....

Son düzenleme:
cnm benim tüylerim diken diken oldu zor tuttum okurken kendimi allah sana ömür versin evladınla güzel nice nice huzurlu mutlu yıllara inş. dua et anneciğine bu mübarek günlerde onların bize dualarımıza ihtiyaçları var..:gitme:

seni okadar iyi anlıyorumkiiiii.bende annemi kaybettim 9 ay oluyo hemde genceccik bi yaşta.o yok herşey boş geliyo sanki karar alırken bile annem olsaydıda bana akıl verseydi derdim.offf dayanamıyorum evet acım çok taze aklıma gldikçe tutamıyorum kendimi biz üç kız kardeş(bide abim var) bide annem çook iyi bi arkadaştık.konuşur dertleşirdik.okadar yakındıkilk hamileligimde annem vardı benimle nede güzel ilgilenmişti.insanın annesi olunca naz yapası geliyo.çünkü annenin nazını çekecegini biliyosunya.dogumuma kimseyi istemedim.kardeşlerim annem yeter dedim.aylarca evimde kaldı bebegime bana baktı..ne güzeldi o günler.kızımı görmeden duramazdı bi gün gelemiyorsa ertesi gün gelirdi dayanamıyorum özlüyorum diye.hep kızımın büyüdügünü hayal ederdik.oda görecekti ama sadece 2,5 yaşına kadar gördü.
şimdi yine hamileyim ama annem yok.nazlanacak kimsem yok.geçen grip oldum evde tek başımı mücadele verdim.sonra oturdum agladım annem olsaydı hemen gelirdi kızını ayaga kaldırırdı diye.şimdi doguma kim gelecek.kim bana bakacak.kime naz yapacagım.
ah annem canım annem mekanın cennet olusn seni okadar seviyorum ki.torunların seni görmesede onlar hep seni bilecek...hep bilecek...

canim basin sagolsun ayrica gozun aydin...seni ve anne ozlemini cok iyi anliyorum ben 5 yasindayken kaybettim annemi ne ilkokule ne liseye gittigimi gordu annem ne evlendigimi nede anne olacagimi...cok iyi anliyorum icindeki aciyi...Allah sabir versin...

aynı seyleri bende yasadım 2004 te kaybettim annemi aynı duyguları paylasıyorum bende hamileyim 8 haftaya bebeğim gelecek ve annem göremeyecek .. tebrikederim bu arada ..

Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktımda geldim.
Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de
Onun için söylüyorum.
Geçen hafta öğretmen,
Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte
Öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde
Şuram acıyor işte şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum
Şuram işte,
Sol yanım çok acıyor anne.
Hem de her gün acıyor anne her gün.
Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Bende ağladım,
Ağladım hiç de utanmadım.
Öğretmen ne oldu dedi.
Düştüm dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.
Bugün bende saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam "Ben bilmem ki kızım" dedi.
Bari okula sen götür dedim.
"kızım, iş" dedi.
Bende banane dedim, ağladım.
"kızım, ekmek" dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha bide sol yanım yine çok acıdı anne.
Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi.
Zeynep "annem beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uff babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne.
Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor.
İzin verme anne ne olur toprağına el sürdürme.
Eve gidince aklıma geliyor bide bunun için ağlıyorum anne. >>
Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama banane kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne.
Senin adın geçince sol yanım acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum.
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. >>
Sol yanım acıyor anne.
İşte tam şurası,
Sol yanım çok acıyor anne.
Seni çok özledim,
Anne çook...

Allah tan sabır diliyorum yavrunada hayırlı bi ömür herşey taktiri ilahi, hepimiz ağladık belki ama sen ağlama , bak herşey Allah (C.c) tan Canı veren de o alanda o.. Benim babamda çocukları çok severdi ve Hacca giittiği için sakalı vardı ... Çocuklara sevmek için yaklaştığında çocuklar korkarlardı sakallı olduğu için oda üzülürdü hep derdim bi gün çocuğum olursa babamın kucağında büyütücem die ama banada nasip olmadı bende yaza evleniyorum ama babama kendi içimden söz verdiğimi yerine getiremiyeceğim için çok üzgünümm

çok duygulandım canım yaaa annemiz babamız başımızdan eksik olmasın hiç bir zaman ... :çok üzgünüm:

insan ne diyeceğini şaşırıyo.allah vefaat edenlerimizin mekanını cennet eylesin.dünyaya merhaba diyecek olan bebeğinizede uzun sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin.

Ne olursa lsn hayatdevam ediyoo.. onlar için birşeyler yapmak istiyorsak e güzel şey dua etmektir.tek istedikleri bizden bu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…