ben anne oluyorum,sen yoksun...

arkadaslar cok tesekkur ederım desteklerınız ıcın... hayat devam edıyor ne yapalım. allah bızden aldıklarının mekanlarını cennet etsın. kalanlara saglık versın,uzun omurler versın ne yapalım...

aglayarak okudum bende babamı kaybettim ve 15 gün sonra hamile oldugumu ögrendim şu an 5 haftalık hamileyim 1 ayın içinde iki duygu birden yaşadım allah hepsinin mekanını cennet etsin

Boğazım acıyor yutkunmaktan.Ağlamamaya çalışmak acıtıyor :sinifsinif:
Mekanı cennet olsun...Benim düğünümde de babam olamayacak..Ama biliyorum görecek :Saruboceq:

çok ağladım çok salya sümük bir haldeyim babamı 12 yaşına kaybettim hhiç bişeyimi görmedi bi kızım var daha çok küçük ya bana bişey olursa ona kim bakar kim benim gibi onun er nazına anlayış gösterir rabbimden dileğim kızım kendini kurtarana kadar benim ve babasının canını almasın hayatta en büyük korkum bu maalesef

İşyerinde olduğum için koyuveremiyorum hean biri gelir diye.Ama çok duygulandırdı bu yazı beni.Anneme hele dönem çok ihtiyacım var çok özledim.Hmen yanına gitmeliyim(

Ben de bu aralar hep böyle şeyler düşünüyorum....Annemi kaybedeli 7 sene oldu ve ben hamilelikte doğumda ilk annelik dönemlerinde yanımda olamayacağına üzülüyorum...Ama çok şükür ki babam var Allah ona ,ailemin diğer üyelerine ve geri kalanlarımıza uzun ömür versin...Bi yanını kaybetmek zor Allah yaşayanlara yardım etsin.....

Son düzenleme:

aglamamak ıcn kendıımı zor tuttum fakat olmadı basaramadım allah sana sabır versn basın sagolsun saglıklı bırsekılde bebegını kucaına almayı nasıp etsın annen senı goruyordur merak etme o senın hep yanında

sen yazalı üzerinden çok geçmiş ama acı aynı acıdır tabiki..allh size ve çocuğunuza sağlık versin okurken gözyaşlarımı tutamadım allh geride kalanlarına sağlık versin..

rabbim evlatlarımıza anneleriyle büyümeyi nasip etsin inşallah

insan anneliği hissedince daha çok özlüyor annesini 13 sene oldu annem vefat edeli onu hep özlüyorum ama şimdi daha çok özlüyorum anne sevgisi olmadan büyümek o kadarzorki ben 12 yaşındaydım büyümedimmi büyüdüm ama hep bir yanım eksik hala burnumda onun kokusu öyle çok özlüyorumki içimde hep bir sancı
sadece dua edebiliyorum ve rabbim ne olur evlatlarımız anne baba sevgisinden mahrum büyümesin diye dua ediyorum
annem öyle çok severdiki yavrularını son sözü bile yavrularım olmuş şimdi onu anlıyorum nur içinde yat annecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…