Ben anneyim

Ablacim benim düğüne 3 hafta kala ayrılan sonra neyse hadi barışalım diye sırf dugun hatırına barışan arkadaşım şu an 4 yaşında oğluyla dul.ve adam bebeği 3 aylıkken terketti annesi bakıyor çocuğa ama kızının haline her gün yanıyor şu an .. arkadaşım insanları yeni evlendiği yaşta gözü yaşlı kaldı..o yüzden zararın neresinden dönülse kar acısını yaşasın yoluna bakacak cesaret gelecek merak etmeyin

Teselli vermeden yanında olduğunuzu hissettirmeniz ona zamanla iyi gelecektir. Zamanla geçecek duyduğu hüzün. Yaşamış biri olarak çok farklı bir kafa yapısına bürünüyor insan ama ailemin desteği sayesinde çok uzun sürmeden toparlamıştım. Ona zaman tanıyın. :) Birde üzgün olduğunuzu ona belirtmeyin çok önemli. Hem kendimi hem ailemi üzdüm diye üzülür yoksa.
Ne kadar şanslı ki sizin kadar naif bir annesi var.

kendisini toplaması için, üzülmesi için hatta ağlaması için ona izin verin. çok üstüne gitmeyin. bir anda herşey muhteşemmiş gibi davranamaz neticede

zamanla alışacaktır

Teselli vermeden yanında olduğunuzu hissettirmeniz ona zamanla iyi gelecektir. Zamanla geçecek duyduğu hüzün. Yaşamış biri olarak çok farklı bir kafa yapısına bürünüyor insan ama ailemin desteği sayesinde çok uzun sürmeden toparlamıştım. Ona zaman tanıyın. :) Birde üzgün olduğunuzu ona belirtmeyin çok önemli. Hem kendimi hem ailemi üzdüm diye üzülür yoksa.
Ne kadar şanslı ki sizin kadar naif bir annesi var.
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum zamanla tabiki geçecek kolay bişey deil tabiki düğün arafesinde bu durum olması ama herşeyde vardır bı hayir gelin ata binmiş ya nasip demiş

Babamın kuzeninin kızı düğününde ayrıldı. Düğün 2 gün, 1 gün kına bitti ertesi gün nikah yapılacak. Nikaha 4 saat kala düğün iptal oldu. Düğün yerine giderken “Düğün iptal” yazısıyla öğrendik mesela.
Kızın annesi üzüntüden günlerdir dışarı çıkamadı. Kız 3 sene terapiye gitti. Şimdi gül gibi sevgilisi var mutlu.

Her şey gelip geçiyor. Şu anlık her şey taze. Bu zamanlarda oyalayacak vakit bulduracak şeyler lazım kafa dağılır, zihin meşgul olur bu durum alışıldık duruma gelince bir bakmışsınız her şey geçmiş.

Geçiyor… geçmiş olsun.

Babamın kuzeninin kızı düğününde ayrıldı. Düğün 2 gün, 1 gün kına bitti ertesi gün nikah yapılacak. Nikaha 4 saat kala düğün iptal oldu. Düğün yerine giderken “Düğün iptal” yazısıyla öğrendik mesela.
Kızın annesi üzüntüden günlerdir dışarı çıkamadı. Kız 3 sene terapiye gitti. Şimdi gül gibi sevgilisi var mutlu.

Her şey gelip geçiyor. Şu anlık her şey taze. Bu zamanlarda oyalayacak vakit bulduracak şeyler lazım kafa dağılır, zihin meşgul olur bu durum alışıldık duruma gelince bir bakmışsınız her şey geçmiş.

Geçiyor… geçmiş olsun.
Teşekkürler tabiki geçecek kızımı tek üzen şey nikah kiyuldi ama düğün olmadı ve ayrılık olacak evlenmeden adım Dila çıkacak diye üzülüyor ben annesi olarak tabiki üzülüyoruz ama bundada bir hayır olduğunu soyluyirum fazla uzulmenesi için nikah olmasaydı daha iyi olurdu tabiki Nisan atmış olurdum enazindan diye dusunuyor biran önce ayrılıp bitsin istiyor keşke nikah olmasaydi diye kendini sucluyor

Teşekkür ederim canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum zamanla tabiki geçecek kolay bişey deil tabiki düğün arafesinde bu durum olması ama herşeyde vardır bı hayir gelin ata binmiş ya nasip demiş
O da zamanı gelince iyi ki diyecek 😌 ben hep şükrediyorum Allaha iyi ki o kötü insandan kurtardığı için 😊 o da öyle olacak. İnşallah çok mutlu günler görürsünüz birlikte 😌

Slm sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızım nikahdan ayrıldı düğüne az bişey kalmisti psikolojisi bozuldu elimden geldigince yanında olmaya çalışıyorum ama nasıl davranacağımi bilemiyorum bazen onu mutsuz görmeye dayanamıyorum elimden geldikce konusuyirum bir anne olarak ama ne yapacağımı bilemez oldum
sadece dinleyin, yorum yapmadan, zamanla rahatlayacaktir..

Benim annemin ne yaptığını anlatayım size. Her gün beynimin etini yedi, zaten o adam şöyleydi bu adam böyleydi diye. Biten ilişkimi günde 3 saat masaya yatırıp otopsi yapmaya kalkıyordu. Beddualar, tuhaf tuhaf nutuklar. Tam ki yemek masasına oturup iki lokma bir sey yiyeceğim. Sen bunu hak etmiyorsun bak doğru düzgün yemek bile yiyemiyorsun kim bilir o gününü gün ediyordur demeler...
Ben zaten ayrılmak istemişim ve noktayı koymuşum, terk edilmiş de olabilirdim ama durumu kabullenmiş bir insanın üzerine bu kadar gitmek, tam iki kahkaha atmaya başlamışken hemen ayrılık konusunu hatırlatmak niye? 6 ay bu eziyeti yaptı bana 😂 Ayrılık sebebimiz de öyle aldatma falan değil. Ben bu adamla ömrümü geçirmek istemiyorum dedim ve bitirdim nikaha kısa süre kala.Annem bunu kabullenemedi, kesin bir şey yaptı sana, aldattı vs vs varsayımları sayıp döktü bir güzel 😂

Bunu niye yazıyorum? Ben iyiyim dedikçe kötü hissettirmeye çalıştı annem beni. Evde oturdum bunalttı, dışarı çıktım çok geziyorsun daha yeni ayrıldın dedi.

Sevgi gösterip destek olmak bir yere kadar ama yalnız kalıp iç hesaplaşması yapabilecek mesafeyi vermek gerek evlatlara.

Yukarıdaki örnek kriz nasıl yönetilmez konusu için şahane bir örnek bence.

Velhasıl, sormayın. Anlatırsa dinleyin ve negatif yorum yapmayın. Geçmişe değil geleceğe odaklanmasını sağlayın. Neden ayrıldıklarını bilmiyorum ama her erkeğin aynı olmadığını söyleyin yeter.
İki kızım var büyük kızım 12 yaşında şimdiden yavrum hicbirsey senden önemli değil diyorum ne olursa olsun bu hayatta herşeyin çözümü vardır diyorum yavrum senin sağlığım mutlulugun herşeyden önemli.buyugumle artık kinusiyor bunları hep söyleyeceğim kulağıma dolsun bu kelimeler .benim yavrumdan başka hicbirsey önemli değil .hiçbir erkek için üzülmeye değmez kızınız inune baksın asla geriye dönmesin.daha ne kismetler çıkar .ve siz hep yanında olun

İki kızım var büyük kızım 12 yaşında şimdiden yavrum hicbirsey senden önemli değil diyorum ne olursa olsun bu hayatta herşeyin çözümü vardır diyorum yavrum senin sağlığım mutlulugun herşeyden önemli.buyugumle artık kinusiyor bunları hep söyleyeceğim kulağıma dolsun bu kelimeler .benim yavrumdan başka hicbirsey önemli değil .hiçbir erkek için üzülmeye değmez kızınız inune baksın asla geriye dönmesin.daha ne kismetler çıkar .ve siz hep yanında olun
Aynen evlatlarınminmutluluğu herşeye değer başlarına ne gelirse gelsin herzaman yanlarindayim insanoğlunun başına hersey gelir hayat devam ediyor önlerine daha hayırlı kisnetler çıkabilir belki Allah'ın imtihanidir bu hicbisey çocuklarından önemli deil tabiki 10cocuklu olarak da gelseler başım üstünde yerleri vardır şimdi biraz üzgün ama atlatacağız inşallah teşekkürler

İçinden acisini atmadan,ağlamadan kapkati durarak bu dönemi geciremez.
İllaki üzülecek her ayrılan gibi.
Sizde babasız büyütmüşsünüz çocuklarınızı abla bilirsiniz ayrılmayı.
Ben kocamdan ayrıldığimda 2 sene tedavi gördüm çok faydalı olmuştu ama zor atlatmistim ayrılığı.
Bunun etkileri illa ki sürecek ama konusu açılmazsa,üzerine gidilmezse,destek olunursa daha çabuk geciyor.
İnşallah daha mutlu,huzurlu günleri olacak daha mutlu ilişkileri olacak elbette bunların hepsi geçer gider.
En önemlisi siz sevginizi verin yeter.

Teşekkürler tabiki geçecek kızımı tek üzen şey nikah kiyuldi ama düğün olmadı ve ayrılık olacak evlenmeden adım Dila çıkacak diye üzülüyor ben annesi olarak tabiki üzülüyoruz ama bundada bir hayır olduğunu soyluyirum fazla uzulmenesi için nikah olmasaydı daha iyi olurdu tabiki Nisan atmış olurdum enazindan diye dusunuyor biran önce ayrılıp bitsin istiyor keşke nikah olmasaydi diye kendini sucluyor

Bir avukatla görüşün , fiili evlilik hayatı yaşanmadığı için "evliliğin iptali" davası açma imkanınız var mı öğrenin. Davanız kabul edilirse boşanma olarak kayıtlara geçmez.

Sen önemlisin bizim için deyin

Ve iyileşmesi için ona zaman tanıyın.

Aynen evlatlarınminmutluluğu herşeye değer başlarına ne gelirse gelsin herzaman yanlarindayim insanoğlunun başına hersey gelir hayat devam ediyor önlerine daha hayırlı kisnetler çıkabilir belki Allah'ın imtihanidir bu hicbisey çocuklarından önemli deil tabiki 10cocuklu olarak da gelseler başım üstünde yerleri vardır şimdi biraz üzgün ama atlatacağız inşallah teşekkürler
benim tanidigim birisinin kizi da nisan atmisti. annesi o kadar cok o kadar cok uzulmustu ki, kiz kendi uzuntusunu yasayamiyordu bile. cunku annesi kendinden geciyordu. surekli olan seyleri tekrar tekrar tekrar konusuyordu. nisan atti artik kizim kimle evlenecek diye uzuluyordu, akrabalar engel oldu bozdu diye durup durup soyleniyordu. kizi manyak edecekti az kaldi, kiz da kendi kabuguna cekilde annesine hic bir sey anlatmadi.. sonra evlendi baska birisiyle ve cok mutlu. demek istedigim siz daha sakin olun, kiziniz atlatir insallah.

Ben iki kızım var her zaman yanlarindayim esimden ayrı büyüttüm ben onları okuttum üniversitde ama uzuldukce ben ne yapacağımı bilemez oldum psikolojik destek almayı teklif ettim ama istemedi zamanla tabiki unutacak ama ben nasıl davranacağımi bilemez oldum
Musaitseniz kisa bir tatile goturun kendine gelsin kizcagiz

Zaten istemiyordum içime sinmemişti
İyi ki olmadı rahatladım deyin

Back
X