- 19 Şubat 2020
- 5.644
- 2.998
- 173
- 40
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
saçma olan siz değilsiniz ,eşiniz ben olsam asla konuşmazdım terbiyesiz.Hanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Eğer ben eşimi tanıyorsam kesinlikle mantıklı bir sebebi olmadığını o an sinirden yaptığını ve benden böyle bir tepki beklemediğini vs vs diyecek büyük ihtimal. Aldatmayı kasdediyorsanız benim kocam yapmaz demeyeceğim ama bu zamana kadar en ufak bir acabam bile olmadı. Her şeyimiz ortadadır bizim ayrıca işinden dolayı da zor biraz. Boş zamanında her an evindedir. Ve onunda çok önemli sınavları var şuan hiçbir şey düşünemez. Tabi bunu öğrenmemiz için bayağı bir zaman geçecek şuan hiç konuşmaya niyetli ve istekli değilim hayırlısıLütfen bize yazın. Gerçekten bunun sebebini merak ediyorum. Umarım korktuğum şey değildir.
Bide olayı şöyle ele alsanız arkadaşınızın eşi yapıyor bunların hepsini ne yorum yaparsınız durumun içinde olduğunuzda. Yapılanın çirkinliğinin farkında değil gibisiniz kocanız her akşam elinde çiçekle bile gelse bu gerçekten çok kötü davranışEğer ben eşimi tanıyorsam kesinlikle mantıklı bir sebebi olmadığını o an sinirden yaptığını ve benden böyle bir tepki beklemediğini vs vs diyecek büyük ihtimal. Aldatmayı kasdediyorsanız benim kocam yapmaz demeyeceğim ama bu zamana kadar en ufak bir acabam bile olmadı. Her şeyimiz ortadadır bizim ayrıca işinden dolayı da zor biraz. Boş zamanında her an evindedir. Ve onunda çok önemli sınavları var şuan hiçbir şey düşünemez. Tabi bunu öğrenmemiz için bayağı bir zaman geçecek şuan hiç konuşmaya niyetli ve istekli değilim hayırlısı
Madem herşey bu kadar harikaydı adam niye köpek sesi yaptı yahu köpek sesi yapmak çok uç bir örnek aşırı uç hatta ??Ben ilk mesajıma şöyle de başlayabilirdim, hanımlar zaten kötü giden bir evliliğim vardı birde eşim bana bunu yaptı vs.. ama farklı başladım. Burada bir grup buraya yazan herkesin evliliğinin hep kötü gittiğini düşünüyor galiba. Hiç bir mesajımda eşimi aklamaya çalışmadığım halde hala üzerime yürümek nedir ya. Herkes rahatlayacaksa evet 14 yıldır çok değersizdim. Aslında evlilik değildi. İyi bir işim ve param olmasına rağmen 2 çocuk yaptım ve bu adama yıllardır katlandımSizinle hiç küsmeyen biri her gün konuşan arayan günaydın diyen mesaj atan bir insan bir anda kesse bir sorun olduğunu düşünmezmiydiniz hala siz sessizsiniz zaten eşiniz anlamaz yazılıyor. Ben kavga gürültü sevmem dedim konuşmam demedim ki. Bknz: dırdır diye kaydedilmişim…
Normalde dırdır ederken şimdi tepkisizlikle çözecek eşi de bu saygıdeğer ve mükemmel giden ilişkide birden köpek sesi koymuş benim de en sevdiğim içecek muz tadında çilekli milkshakeTepkisizlik en büyük tepki fln değildir. Bunu uyduran da tepki vermeye korkan biridir mutlaka. Siz tepki koyduğunuzu sanmaya devam edin.
Köpek sesi gibi çiğlikler yapacak tıynette ama mükemmel koca birden sessizliği görünce Allahım ben naptım diyecek pişmanlıktan her gün kahrolacak tabiiNormalde dırdır ederken şimdi tepkisizlikle çözecek eşi de bu saygıdeğer ve mükemmel giden ilişkide birden köpek sesi koymuş benim de en sevdiğim içecek muz tadında çilekli milkshake
Nasıl farkında değilim acaba evi mi yakıp yıkayım.Bide olayı şöyle ele alsanız arkadaşınızın eşi yapıyor bunların hepsini ne yorum yaparsınız durumun içinde olduğunuzda. Yapılanın çirkinliğinin farkında değil gibisiniz kocanız her akşam elinde çiçekle bile gelse bu gerçekten çok kötü davranış
Kimsenin eşi de değilim, annesi de. Kendime mesleğimle ya da romantik ilişkimin düzeyiyle de değer biçmiyorum. Demek istediğim şey, "İnsan olan karşısındaki hiçbir insana bu denli bir saygısızlık yapmaz; hele ki bu kişi eşi, çocuklarının annesiyse asla yapmaz" idi.Bunu yazmış olduğum bir mesaj varsa alıntılayın lütfen. Yazdığım o mesaj burada sürekli karısına çocuklarının annesine bunu nasıl yapar diyenler içindi.. ben ben olduğum İçin değerli hissetmesem bende eşime tüh sana bunca yıllık eşine ve çocuklarının annesine nasıl yaparsın derdim heralde. Burada bunu yazan insanlar kendilerini sadece eş ve anne olarak değerli görüyorlar sanırım ben öyle değilim onu açıkladım. Evet çelişkideyim onca yıl güzel giden ilişkimde bunu yaşadığım İçin çelişkideyim. Kararsızlık çok doğal ve normal ve insani bu dırumda.
Evet işte bende o yüzden eşime hiç çocuklarının anasına bunca yıllık karına vs muhabbetine girmedim.Kimsenin eşi de değilim, annesi de. Kendime mesleğimle ya da romantik ilişkimin düzeyiyle de değer biçmiyorum. Demek istediğim şey, "İnsan olan karşısındaki hiçbir insana bu denli bir saygısızlık yapmaz; hele ki bu kişi eşi, çocuklarının annesiyse asla yapmaz" idi.
O kadar şok oldum ki soramadım. Tabiki mükemmel biri değil ama yaşadığım en büyük saçmalık bu olduğu İçin şoka girdim. Bazen beni sinir etmek için yapardı ama aramız gayet iyiydi işte ona şaşırdım ben. En son bir ay önce bit tartışmamız oldu acaba o zaman mı yaptı diye düşündüm. Çünkü henüz konuşmadım ve hala da konuşmak istemiyorum. Ahhh diğer fevri yorumlardan sonra bu çok iyi geldi.Telefonu sizin yanınızda çalınca ne yaptınız söylediniz mi ben kaçırdım mı o mesajı? Yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla mutlu ve sorunsuz bir evliliğiniz olduğunu söylemişsiniz. Şimdi kendimi yerinize koyuyorum. Mutlu sorunsuz evliliğimde bir gün eşimin beni telefona bu şekilde kaydettiğini görsem/ duysam evet şaşırım ama sorarım bi noluyoruz diye. Sizin tepkiniz daha çok böyle şeyler yapmasına şaşırmayacağınız birine verilmiş gibi. Eşinizin şaka anlayışı hep böyle midir? Bir de demişsiniz 1 ay önceki tartışma sebebiyle yapmıştır. Eminsiniz onzaman yapıldığına . Tarzı bu mudur eşinizin?
“Sen bunu bana nasıl yaparsın, beni nasıl rezil edersin?” de demediniz amaEvet işte bende o yüzden eşime hiç çocuklarının anasına bunca yıllık karına vs muhabbetine girmedim.
Hiç mi merak etmiyorsunuz gül gibi evliliğinizde neden ulu orta hakarete uğradığınızı?Acaba ben ne yazarsam mutlu olur bu konudan çıkamayan hanımlar ? Sessizlik tepki değil demişsiniz ne yapayım adamı şimdi arayıp bağırıp çağırayım mı? Ne yapsak fazlasını isteyen yA da buradaki kadınların gözlerini açtıklarını sanan çok akıllı, gururlu hanımlara yetmiyor tatmin etmiyor çok ilginç gerçekten. Ya ne yapsam rahatlarsınız söyleyin de onu yapayım artık gerçektenne yapsam bu hadsiz pislik koca ve kokuşmuş evlilik kendine gelir acaba? Siz tepkisizlik tepki değil dediğiniz için bu gerçek olmuyor.
Anladım adamın tarzı bu yani. Evden gitmesini daha önce istediğiniz olmuş muydu peki? Çünkü ona da tepkisi pek sakin.O kadar şok oldum ki soramadım. Tabiki mükemmel biri değil ama yaşadığım en büyük saçmalık bu olduğu İçin şoka girdim. Bazen beni sinir etmek için yapardı ama aramız gayet iyiydi işte ona şaşırdım ben. En son bir ay önce bit tartışmamız oldu acaba o zaman mı yaptı diye düşündüm. Çünkü henüz konuşmadım ve hala da konuşmak istemiyorum. Ahhh diğer fevri yorumlardan sonra bu çok iyi geldi.
O kadar şok oldum ki soramadım. Tabiki mükemmel biri değil ama yaşadığım en büyük saçmalık bu olduğu İçin şoka girdim. Bazen beni sinir etmek için yapardı ama aramız gayet iyiydi işte ona şaşırdım ben. En son bir ay önce bit tartışmamız oldu acaba o zaman mı yaptı diye düşündüm. Çünkü henüz konuşmadım ve hala da konuşmak istemiyorum. Ahhh diğer fevri yorumlardan sonra bu çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?