Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Merhaba ben zaten gaza gelip boşanacağım yazmadığım İçin burada bir sürü laf işittim burada hemen boşan diyen ve hemen nasıl sevişeceğini sorgulayan insanlar var. Gerçekten çok kızgın ve kırgın olduğu İçin gitmesini istedim. Ona bile adam zaten gidecekti yazanlar oldu. Tek istediğim biraz sessiz sakin kalıp düşünmek. O an o şoktan konuşmak vs bile istemedim onunla bazıları nasıl kavga vs ediyorsa küsmekte benim tepkim çünkü ben kesen bir insan değilim. Hazır olduğumda elbette güzel bir konuşma yapacağım. Yorum İçin teşekkürler

tamam boşanmayın ama adama sorun neden yaptin diye? konuşmuyorsunuz ki siz. çok garip bir iliskiniz var gercekten de. ben de kavga edebilen biri degilim ama çatlardım herhalde konuşamasam.

Kovulmayı bekliyordu heralde, pılıyı pırtıyı toplayıp gitmiş. Ne bir özür ne bir gönül alma, insan kovulsa da bacadan girer, elektrik telinden sızar gelir gönül alır ya.

Sevgili konu sahibi,
Eşinizin gitmesi iyi olmuş, daha doğrusu git demeniz. Sizin çok uzun süre bedel ödetmeniz gerekiyor. Şimdilik ses çıkarmayışı özür dilemeyişi sizin öfkenizin geçmesini beklemesinden. Elini taşın altına koymadan kapanır gider diye umuyor. Bu süreçte dik durursanız çabuk pes etmezseniz bir daha öyle bir şeyi aklından bile geçiremeyecek.
Şimdi çok üzgün ve kırgınsınız, insanın konfor alanı, dışına çıkılmasın diye insanı zorlar çabuk affedeyim, hayatım normal akışına dönsün diye. Yapmayın, edebinizi de sinirinizi de bozmayın. Sadece dik bir duruşla ve tavırla uzun ama gerçekten uzun bir süre kendi alanınızda olun. Konuşmaya çalışacaktır, sindiremiyorum hazır değilim konuşmaya deyin ilk talebinde. Sabrederseniz bir süre sonra yine konuşmaya çalışacaktır. O zaman da pes etmeyin. Ben bu saygısızlığı ve koyduğun konumu hak etmiyorum, ben çok değerli bir insanım ama malesef kendime layık olmayanı seçmişim deyin. (Ben dili kullanacaksınız)

İnsanlar aldatmış kocalarını bile kabul ediyorlar. Sizin durumda sıkı bir ders vermek gerekir diye düşünüyorum. Lütfen özgüveninizi geri kazanmakla ilgili şeyler okuyun ve kazanın. Ayrıca eşinize sizi kaybetme korkusunu vermeniz lazım. Karşınızdakinin size bu çirkin yakıştırmayı ve hareketi yapması onun karakterinden. Siz öyle olduğunuzdan değil.

Ne kadar güzel ve motive edici bir yorum çok teşekkür ediyorum aynen böyle yapmayı düşünüyorum. Yorumunuz iyi geldi teşekkür ederim.

Ne bahane bulursa bulsun(çünkü eminim bir bahanesi vardır)yaptığı çok incitici.İnsan ne olursa olsun böyle alçakça birşey karısına yapmaz.Evden kovmaniz çok iyi olmuş ha akillanir mi bilemem .Hayat sizin hayatınız karar sizin

Hiç kendinizi kötü hissetmeyin ve açıkça konuşun hesap sorun ama sakince. Bi açıklama bekliyorum, hayırdır bu ne diyin. Bunun nasıl bi saygısızlık olduğunu idrak edene kadar hesabını sorun. Küsüp konuşmamanız onun işine gelir.

Merhaba yorum İçin teşekkürler ne için kızdığımı ve küstüğümü gayet iyi biliyor. O uğraşsın konuşmak kendini aklamak ve affettirmek için ben niye yorulayım. Yaparsa da yapmazsa da kendi bilir artık

ben eşini normal zamanlarda çok ezdiğini duşunuyorum bu olayı okuyunca, çunku böyle pasif agresif tavırlar içinde biriktirdiği çok laf olan ama söyleyemeyen kişilerden çıkar. eşin de senden kendince böyle saçma çocukça intikam almmış.
çok saygısızca ve saçma.
çevremdeki benzer durumlarda kadınlar adama çok baskındı, adamlar da böyle salaklıklar yapıyorlardı. bir de kız arkadaşım vardı erkek arkadaşı her işkenceyi yapardı, kızın sesi çıkmazdı, kızla ayrıldıklarında kız onu pislik diye kaydetmişti mesela. dolup taşma olayı.

Konu sahibinin cocugu var ve bu olay disinda baska hic bir seyden sikayet etmemis demek ki evliliginden memnundu. Olay cok cocukca ama bana esim yapsaydi ben ayrilmazdim hatta evden de kovmazdim. Yaptigi seyin neden yanlis oldugunu anlatirdim ozur dilerdi neden yaptigini sorardim cok aptal oldugum icin derdi herhalde. Sana kizginim cocugumuz beni sevmedigini dusunuyor bu yuzden, beni bir sure simartman gerekecek ki seni affedebileyim derdim. Cocugumuzu da ikna et beni aslinda sevdigine derdim. Cocuklarin psikolojisi cok bozuluyor boyle olaylarda. Ama eger bu dialog bu sekilde gitmiyorsa esiniz ozur dilemiyorsa baska daha buyuk bir sikinti vardir.

Tepki vermek deyince benim aklıma değil ama çok insanın aklına burada boşanmak, kavga etmek vs geldi tabiki bana yardımcı olup üzüntümü anlamaya çalıştılar ama normalde küsmeyen birinin küsmesi de bir tepki değil midir yA da dırdır diye kaydedilen birinin sessizliğe gömülmesi. Tepkisizlikte bazen en güzel tepki olabilir. Evet gidişinin kalıcı olmadığının farkında çünkü insanlar inanmasa da maddi manevi sorunu olmayan bir evlilikti. Bunun İçin evlilik bitirmek bana çok uçuk geliyor ama bundan sonrası İçin bilmiyorum çünkü artık bu saçmalığı unutmam İçin bayağı bayağı uğraşması gerekecek.

O an o kadar konuşmak gelmedi ki içimden hala da gelmiyor. Ertesi gün normal davranmasına da çok kızdım. Gururumu incirliğinde her şeyin normal gidebileceğini düşünmemeli ve gerçekten hiç bir şey olmamış gibi davranmak midemi bulandırdığı içim gönderdim. Çocuk konusunda evet haklısınız eğer bizimle olmaya devam edecekse bayağı uğraşacak başka çaresi yok

bence haliniz gayet iyi , özgüvenli bi şekilde yolunuzu ayırırmayaı düşündünüz. ağlayıp yalvarmadınız .

Merhaba bir yandan da ders çalıştığım ve çocuklarla ilgilendiğim için ara ara bakıyorum foruma. Ben yazdığınıza şu yönden katılmıyorum. Ben sadece ben olduğum İçin değerli olmalıyım x’in annesi , y’nin eşi olduğum İçin değil yA da mesleğimden dolayı olmamalı benim değerim ben sadece ben olduğum İçin değerli ve özel hissediyorum kendimi. Yaşadığımız ülkede çok nadirdir ah bu benim eşim yA da çocuklarımın annesi vs diye kocaların eşlerine değer vermesi. Yoksa onca cinayet fiziksel ekonomik duygusal şiddet neden olsun… benim çevremdeki herkes bana ilk önce ben olduğum İçin değer vermeli. Hepimize öyle bence.

Eşinizin gözünde siz birey olarak değer görmüyorsunuz ki zaten, sorun da orada. Onun da gözünde siz, siz olduğunuz için değerli olsanız bu denli bir saygısızlık yapmaz. Onu geçtim birinin eşi birinin annesi olarak bile değer vermiyor saygı göstermiyor.

Konu bence de boşanılacak bir şey değil. Basit ve ergence. Ancak eşinizin size bu denli saygı göstermemesi, işte bu boşanma sebebidir.

Kendi içinizde çelişkilerle dolu bir insansınız sanırım
şunu yazan bir kadının burdaki insanlara siz olsanız kocanızdan boşanırdınız sanki demesi ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…